• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

ayy ne güzel oğlum demiş yaa :nazar: :31:
canım okul bitmeden sözü de mi kabul etmiyolar? amaan sen söyle sevgiline gelsinler istemeye, hayır vermiyoruz dicek halleri yok herhalde :1:

inş canım yaa, artık 1,5 yılın şafağını sayıyorum :1: ilk başlarını düşünüyorum da o zamanlar ohoo çok var deyip geçerdik, şimdi geçilmiyo işte, hayalin olmaktan çıkıyo, kaderin olsun istiyosun :69:
sizinkilerin market işi vardı dimi canım? noldu o? açtılar mı?
bu arada elbise çok yakışmış tatlım :nazar: :12:

:9::9::9:bende bu yazz tamda öyle yapmayı düşünüyorum akslik çıkmazsahaziran yada temmuz söz olucak inşallah ailem de derdine yansın:65::66::63:

inş canım yaa, artık 1,5 yılın şafağını sayıyorum :1: ilk başlarını düşünüyorum da o zamanlar ohoo çok var deyip geçerdik, şimdi geçilmiyo işte, hayalin olmaktan çıkıyo, kaderin olsun istiyosun :69:
sizinkilerin market işi vardı dimi canım? noldu o? açtılar mı?
bu arada elbise çok yakışmış tatlım :nazar: :12:

açtılar canım geçen hafta şükür dicem ama artık daha mı yoğunlar ne :26: ne zor bu işler yaa :95:

t.ederim şeker :71:

t.ederim kuzum :70: kesinlikle iikide almamışım bi baktım heryerde var artık...sonra gezerken gezerken bunu buldumn resmi ve sade geldi alıverdim hemen :26: evet canım terlik giyicem zamanım ve param olursa :61: alıcam terliği topuklu bi rugan terlik :26:..saçımı toplayabilirim yukardan..belki yarımda toplayabilirim o anki piskolojime ve kendimi nasıl ii hissettiğime bağlı :97:

topuklu terliği giycen hee ay negüzel bende boy kompleksi olmasa bende giyerdim iyi sende yok hee komplek 167 dimi boyun sevgilinin boyu kaç canım...topuklu giyince kendini uzun hissediyonmu yaa

topuklu terliği giycen hee ay negüzel bende boy kompleksi olmasa bende giyerdim iyi sende yok hee komplek 167 dimi boyun sevgilinin boyu kaç canım...topuklu giyince kendini uzun hissediyonmu yaa

1,68 işte kuzum benimkinin boyuda 1,80 o yzden kompleks yok bende istediğim gibi topuklu giyebiliyorum

desert özeline cevap yazıcam canım şuanda yazamıyorum

tamam tatlım acelesi yok :34:

:9::9::9:bende bu yazz tamda öyle yapmayı düşünüyorum akslik çıkmazsahaziran yada temmuz söz olucak inşallah ailem de derdine yansın:65::66::63:
hahaha en güzelini düşünmüşsün valla tatlım :9: hadi iş bulunmadan evlenilmez ona tamam, ama en azından bi söz yaa dimi :17:
açtılar canım geçen hafta şükür dicem ama artık daha mı yoğunlar ne :26: ne zor bu işler yaa :95:

t.ederim şeker :71:
olsun güzelim yaa elbet bi gün boş olurlar, senin sözün her an olabilir valla ne heyecanlı :97: benimkine daha 576 gün var :90:

bugün tam tamına bir buçuk yıl oldu, birlikte çalışıyoruz, her gün birlikteyiz ama gel gör hala aramızda bir resmiyet yok ikimiz de ciddiyiz, ikimiz de istiyoruz ama halen bir icraat yok :43:

bugün tam tamına bir buçuk yıl oldu, birlikte çalışıyoruz, her gün birlikteyiz ama gel gör hala aramızda bir resmiyet yok ikimiz de ciddiyiz, ikimiz de istiyoruz ama halen bir icraat yok :43:

canım sen de yeni düştün aramıza:3::3::3::9:
allah hepimizin dileğini versin inşallah:16:

hahaha en güzelini düşünmüşsün valla tatlım :9: hadi iş bulunmadan evlenilmez ona tamam, ama en azından bi söz yaa dimi :17:

olsun güzelim yaa elbet bi gün boş olurlar, senin sözün her an olabilir valla ne heyecanlı :97: benimkine daha 576 gün var :90:

:9::9: o 576 gün göz açıp kapayıncaya geçer..sonuçta beklediğiin bi tarih var tatlım ben de o da yok sayamıyorum günleri :26: oldu olacak olmayacakla geçiyo günlerim o da bende acayip stres yapıo :50:

:9::9: o 576 gün göz açıp kapayıncaya geçer..sonuçta beklediğiin bi tarih var tatlım ben de o da yok sayamıyorum günleri :26: oldu olacak olmayacakla geçiyo günlerim o da bende acayip stres yapıo :50:

tatlım al sevgilini karşına böle böle bi gün koyalım de.. mesela hanginizin doğumgünü önceyse, ya da yıldönümünüz önceyse öyle bi gün koyun, söz verdirt sevgiline de.. o zaman mecbur gelmek zorunda kalırlar :63:

tatlım al sevgilini karşına böle böle bi gün koyalım de.. mesela hanginizin doğumgünü önceyse, ya da yıldönümünüz önceyse öyle bi gün koyun, söz verdirt sevgiline de.. o zaman mecbur gelmek zorunda kalırlar :63:

canım bizim durum farklı öle kafamıza göre gün belirleyemeyiz öle bişi yaparsak hayalden öte geçilmez bizim için ailelere bağlıyız biz..:50:

benimki aradı illa cuma gelelim dio bende p.tesi gelin diorum akşam net bişi sölerim dedi bakalım :44:

Son düzenleme:
canım bizim durum farklı öle kafamıza göre gün belirleyemeyiz öle bişi yaparsak hayalden öte geçilmez bizim için ailelere bağlıyız biz..:50:

benimki aradı illa cuma gelelim dio bende p.tesi gelin diorum akşam net bişi sölerim dedi bakalım :44:

:66::66::66::66::66:hadi gözün aydın canım:66::66:

anladım canım o zaman inş cuma yada pzt gelirler :97:

:66::66::66::66::66:hadi gözün aydın canım:66::66:
çok saol canım darısı size inş..benim kdr uzun sürmez inşşş :16:
anladım canım o zaman inş cuma yada pzt gelirler :97:

saol canım :70: inş pztsi gelirler en azından kendimi zora sokmam yavaş yavaş yaparım işlerimi bisürü temizlik var dip bucak yapılması gereken :26: darısı tüm isteyenlerin başına :16:

Süresi bir yıl olan bir gönül ağrım oldu.Hala da ağrımakta.O yurtdışına gitti..''Gelmen zor buraya'' diyor;''kanunlar'' diyor..Benden umudu kanunlar yüzünden kesmiş gibi..Kimbilir..

Süresi bir yıl olan bir gönül ağrım oldu.Hala da ağrımakta.O yurtdışına gitti..''Gelmen zor buraya'' diyor;''kanunlar'' diyor..Benden umudu kanunlar yüzünden kesmiş gibi..Kimbilir..

:44::44::44:eğer seni seviyorsa sen gidemiyorsan o gelir canım:44:

kanun bahane gibi herkes nası gidio :19: 1 yıl olmuş canım sıkma sen tatlı canını Allah büyük daha iileri çıkar karşına :70:

kuzummm sanada az kalmış temmuz filan düşünmüomuydunuz gelir o günlerde :70: zaman hızla geçiyo zaten..daha ben tanışmada ne olacak çok merak ediom :9:

ben öyle düşünüyorum ama alem ne der diye de korkmuyo da diilim vallaha daha yok derlerse kaçacam dicem o zaman da vermezlerse kaçarım:53:

bende çok merak ediyorum canım ayy seninki çok yaklaştı :16: nasıl bir duygu acaba:97::97::97:

Back