Ciddi Hatunlar Ciddiyetin Sırrıni Benimle Paylaşmak İstermisiniz?

Sorun sizde degil. Siz olmasi gereken medeni davranislari gosteren birisiniz. Sorun Turk insanini genelinin ahlak yapisinda ve insan iliskilerinde!
Eger milletin ne dedigini pek kafasina takan yada o civarda hanim hanimcik, uysal bir gelin adayi imaji verme cabasindaysaniz bundan sonrasini okumayin!

Ama madem biraz degismek istiyorsunuz, ara sira "bitch" olun, tabii Turkiyede kullanilan yada anlasilan manasini kast etmiyorum! Ara sira kafanizin tasini attiran insanlara hemen aninda cadalozca tepki verin! tabii bunu hep yapmayin! sadece ara sira! kilit nokta bu! Ani tepkiler verin, sizden beklenmeyen soz ve davranislar! ve tabii bunlari yaparken de dogal olun, icinizdeki o ofke patlamasini yansitin anlik olarak! hem siz rahatlarsiniz hem uzun vadeli yine sizin istediginiz sonuclara ulasirsiniz.
Tabii bu sizin 'hafif catlak" oldugunuz imajini vermeye basliyacaktir yillar yili sizi taniyanlarin gozunde- alisik degiller ya- ama bir sure sonra sizden hafif hafif cekinmeye ve o caninizi skan - sorry- davranislari size yapmamaya ozen gostereceklerdir.
Tarafimdan, 20 li yaslarda is hayatinda uygulanmis ve sefasi surulmus bir yontemdir...
En son da, esime yaptim bunu, tabii bu bayagi bilincsizce; birlikte icki ictigimiz ve bayagi kafayi buldugumuz bir gece, bana yaptigi tum abuk sabuk davranislari tek tek sayip ( anlatsam olay olur!), ustune bir de okkali bir osmanli tokadi yapistirmisim! - konusmalari hatirliyorum ama tokadi hayir- ama yapma potansiyelim var mi?, kesinlikle...
O gunden beri, aylardir, sanki o adam degil! pek bir musfik, aramiz da pek iyi, hem de benim tum sinirim ve birikmis kinim gitti!!... bilseydim daha once yapardim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…