Ciddi Hatunlar Ciddiyetin Sırrıni Benimle Paylaşmak İstermisiniz?

Acikcasi o lafi soylemeyi ne kendime ne o insana yakistirmiyorum ama dedigim gibi bazen insan karsisindaki hic kimsenin vermedigi muameleyi verdigi halde hic kiymet vermeyenlerin el ustunde tutulmasi insanin canini acitiyor

Bazı insanlar yüzsüz zaten babanız yaşında size sarkan bir zamparadan bahsediyoruz. O adam tersleseniz de yüzsüz yüzsüz gelebilir. Siz koruyun mesafenizi.

Bazı insanlar yüzsüz zaten babanız yaşında size sarkan bir zamparadan bahsediyoruz. O adam tersleseniz de yüzsüz yüzsüz gelebilir. Siz koruyun mesafenizi.
Zaten suan is hayatim sosyal bi cevrem yok gecmiste kalmis durumlar ama gelecwk adina artik her adimda daha dikkatli harwket etmek istiyorum

Bazen bakiyorum bi yere gitmisim ordaki erkek bi calisan bi espiri yapiyor yada laubalice davranabiliyor yada benzwr davranislarda bulunabiliyor bazwn acaba problem bende mi diye dusunuyorum bu cizgi nasil cekilur karsidaki insana nasil hissettirilir bunlari ogrenmek istiyorum bundan sonra adimlarimi buna gore atmak istiyorum

Cnm kendi adıma cevap vereyim
Kapıcı güvenlik görevlisi vs selam vermem verene de kafamla selamlasirim

Sokakta resmi ve kızgın bir görünüm sergilerim herkeste saygı duyar ama severler mi bilmem

Mesela herkese slm verme kafa selamı yap geç hiç konuşma . yemek konusunda ben soğuk yemek sevmiyorum derdim yada ben bugün çok acıktım sadece çorba ile doymam derdim
Haa bir de masanın tozunu niye sen siliyorsun herkes işini yapsın yüz verme

Bu kadar düşünceli olmanıza gerek yok ki. Olursaniz işte böyle olur.

Bende çalıştığım dönemde senin kadar olmasam da öyleydim. Masamı kendim temizler çayımi kendim alırdım ve benimle birlikte bir arkadas daha boyleydi. Bir gün ofiste çay yapan abla ertesi gün izin kullanacağını ve çayı arkadaşla ikimizin yapacağını söylemiş Müdüre. Tabii biz şok olduk haber dahi verilmemişti. , ertesi gün paşa paşa ofisi tum çay ihtiyacını karşıladık. Yani diyecegim o ki iyi niyet ile saf görülme arasında önce çizgi var ve bazı insanlar bunu çok güzel kullanıyor.

Eğer bir gün calismaya basarsanız sizde herkes gibi davranın. Ne eksik ne fazla. Sonucunda herkes işini yapıyor.

Durusunuza fikrinize saygi duyarim tabiki ama bu kadari bana agir gelir sanirim :)

Sizin durumda iyilikten maraz dogar durumu olusturnus benzer biseyde benim basima gelmisti is yerinde esantiyon seyler dagirilmisti kalem vs

Benim kalemlerde kalemligimde duruyo herkese dagirilmisti kalemler

Oyle cok umursamam ama bigun baktim ayni gun dolu olan kalemlik baya eksilmis bende yanimdaki arkadasla laf arasinda kalemi alan geri koymuyor bazen bi tane bile kalmiyo dedim arkadasta sey dedi bi personeli varmis benim kalemim yok falan demis masadakileri girunce arkadasta evvelinkimden alabilirsin demis

Yani herkes benim herseyimi paylastigimi bilir istese o insanada verecegimi bilir belki bunu dusunerek verdi ama yinede bana soeulmadan verilmesi rahatsiz etmisti iste bende bu yuzden kendimce sinirimi cizmek ve disardan bu siniri hissettirmek istiyorum

Insallah hayirlisiyla bi isim olurda bende bunlari uygulamak icin bir firsat bulurum

Bence iyiniyetli olmaya devam edin. O onların terbiyesizliği. Böyle iyi insanları küstürerek iyice itici bir toplum oluyoruz. Biz örnek olalım ki belki bikaç kişi anlar küçücük bir iyiliğin bile her şeyi değiştirebileceğini

Normalde hep boyle dusunen biriydim hep paylasimci olma insanlarla iyi iliskiler icinde olma gayretindeydim

Sizin dusundugunuz gibi dusunurdum ama zaman iyi niyetin fazlasiyla suistimal edildigini gördüm ne yazik ki belkide dogrusu sizin dusundugunuz ama bazen nefsime agir geliyor

Ben sonrasında tavır koymuştum ama sonra evlilik nedeniyle işten ayrıldım

Yani fazla zamanım olmadı. Sizin durum ile ayni işte gereksiz ilgi alaka herkeste patlıyor sadece hakedene vermek lazım

Durusunuza fikrinize saygi duyarim tabiki ama bu kadari bana agir gelir sanirim :)
Ama tatlım sen istiyorsun ki iyilik perisi olayım ama insanlar beni kullanmasın. İş ortamında böyle bir dünya yok. Yani illa aşırı derecede ciddi olma ama her gelene de kalem verme; ya da sadece titiz oldugun için o masayı temizle "yardım" için değil. Sana çözüm sunuyorlar hepsine bir bahane var. Yalnız söylediklerin doğru davranışlar değil.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 30u bitiriyorum.sizin anlattıklarınızı yapıyorum belki devlette çalıştığım için dediklerinizle karşılaşmıyorum o ayrı ama gerçekten sizi anlayan insanlar da oluyor. Kendiniz olun boşverin.

+1
Valla ben patronuma bile lafi gedigine oturtur cevabını veririm
Adam laf söylerken 2 kez düşünür

İyi olmaa devam edin bende aynı şekilde davranırım çalışanlara çevremdekilere. Bunlar güzel şeyler ama bana "kuru yerden geç" diyen personele nekadar iyi olursam olayım " senden mi öğrenicem haddini bil" de derim. Ama sonra gördüğümde illaki gönlünü de alırım. Böylelikle hem suistimal edilmem hem gönül kırmam. Yakınlara karşıda aynıyım.

işte o insanlar arasında da bir zamanlar senin gibi düşünceli olup sonradan böyle iyi niyeti suistimal edilip ezilmekten bıkıp ezmeye başlayanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…