- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Zaten uzak duruyor ama bu dediginiz baharatlarin özel bi kullanimi varmi yoksa yemeklere falan mi atilmali yani ?Kimyon
Sarımsak
Zerdeçal
Gaz yapan şeylerden uzak dursun
Ben vakit kaybetmeden dahiliye doktoruna gittim. Ben de kusma falan da oluyordu. Doktor ilaclar verdi. 3 hafta kullandim iyi oldum. Bence doktorun verdigi ilaclari kullansinArkadasimin ciddi bi gaz sikismasi var rontgende falan çikmış 1 ay falan surer hatta demisler ne yaptiysak faydasiz kramlar falan giriyor.bu sorunu yaşayanlar nasil bi tedavi yönteminiz var acil yazarmisin .
İlac , bitkisel ne ise yaradiysa sizde ?
Sarımsağı köz yapıp yiyebilirZaten uzak duruyor ama bu dediginiz baharatlarin özel bi kullanimi varmi yoksa yemeklere falan mi atilmali yani ?
Kimyon mideye cok iyi gelir diye bilinir ama bana hic iyi gelmemisti ülser hastasi oldugum halde. Mesela doktor sarimsak yeme demisti. Bunyeden bunyeye fark eder. Siz doktoru dinleyinZaten uzak duruyor ama bu dediginiz baharatlarin özel bi kullanimi varmi yoksa yemeklere falan mi atilmali yani ?
Lavman dan bahsediyorsunuz sanirim temizleyici derken aldi yapti ama anlik fayda korse falan kullanmaya baslamis o derecede bi agrisi ve siskinligi var.işlenmiş gıda tüketmesin.
yulaflı yoğurt yesin.
bol bol su içsin.
doktora danışarak bağırsak temizliği ilacı kullanabilir belki?
kolonoskopi yapmadan önce veriyorlar.
ha bir de bir hafta çay kahve içmesin, pirinç patates yemesin bunlar hep kabız yapıyor
Tüketimini nasil önerirsiniz ?Rezene ve anason birebir derim , geçmiş olsun .
Tüketimini nasil önerirsiniz ?
Arkadasimin ciddi bi gaz sikismasi var rontgende falan çikmış 1 ay falan surer hatta demisler ne yaptiysak faydasiz kramlar falan giriyor.bu sorunu yaşayanlar nasil bi tedavi yönteminiz var acil yazarmisin .
İlac , bitkisel ne ise yaradiysa sizde ?