Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu tip sıkıntıda ben spor egzersizleri yaparım, karnımı okşarım sıcak su torbası koyup sıcak tutarım. Sıcak birşeyler içsin. Rezene iyi geliyor diye duymuştum.
Ayaklarını sımsıkı sıcak tutacak şekilde sarsın. Sıcak su torbasına da sarabilir. Sonra yüksek bi yere kaldırsın bacaklarını. Ve beklesin. Ben böyle yapıyorum en işe yarayan nu bende. Benimde çok olur çok kötü bi Şey bu yüzden acile gittim bende. İlaçlar bana fayda etmiyordu. Serum takmışlardı
Canım psikolojik olabilir mi? Ne bileyim bende genelde öyle oluyor. Eğer evim dışında bir yerde kalıyorsam gazımı çıkartacağım diye korkudan sıkarım kendimi. Biraz ona dikkat etsin. Mesela yalnız kaldığında falan çıkabiliyor mu yoksa yalnızken de yine sıkışması oluyor mu ?
sürekli yürümesi gerekiyor. sırt masajı yapılırsa sıcak su torbasını sırtına ayaklarına koyarsa rahatlar.mekik çekmeyi denesin mandalina portakal greyfurt çig sebze yemesin. kuruyemiş yememeli. bol yogurt ama ev yogurdu süt ve ayran içmesin. geçmiş olsun
Benim cocugum geç sene cok çekti gaz sancısı.. surekli acillerdeydik Debridat kullandık ve en önemlisi metsil surup.. Metsile basladigimiz ilk gun faydasını gördük
Muhtemelen sigara işe yarar. Tiryakisi olsun demiyorum tabiki ama başka bir sürü yöntem deneyip işe yaramadıysa gaz çok sancı yaptığında bir sigara içmeyi denesin.