- 7 Mayıs 2014
- 55
- 4
- Konu Sahibi HAZALIMMM1983
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirdir? Son baktigim fal gayet guzeldi, ne guzel bir hayatin var, niye ihtiyacin olsun sekerim :2:
İşim yok canım hayatımın tek eksiği o da olsa tam olucak :2: iş görebilecek misin yakın zamanda canım güzel bir şeyler söyle
İşim yok canım hayatımın tek eksiği o da olsa tam olucak :2: iş görebilecek misin yakın zamanda canım güzel bir şeyler söyle
Lenecim falimi paylastim iki kez bi göz atabilirmisin?
Sony Xperia z1
iş iskambilde çıkmaz şekerim, iş niyetine kahve kapatır mısın?[/QUOT
şimdi geç oldu dersen yarın içer kapatırım canım :) çok iyi olur
yazmıştım buraya bu ara pek keyfim yok kendime geldiğimde en yakın zamanda bakıcam
iş iskambilde çıkmaz şekerim, iş niyetine kahve kapatır mısın?
iş iskambilde çıkmaz şekerim, iş niyetine kahve kapatır mısın?
merhaba, mesaj atmıştım size ama :26:
Bende msj atmistim
Ten rengi: beyaz
Sac rengi: siyah (boya)
Gözler: mavi-yesil
Sony Xperia z1
Şekerim kahvene baktım.
Sen uzun ve monoton bir ilişkide misin, evli,nişanlı mısın?
Senin derdin aşk değil ama çok mutsuz olduğun bir şey var,nedir? Bir de üstüne gelen caka satan kendini bir halt sanan bir karı var.
Sen umutsuzsun ama derdin neyse bitecek.Yalnız çaba sarf etmeli ve yılmamalısın.Bu k..ltak kimse kafana takma.
Evet 4 yillik evliyim canim. Eşimle cok mutluyum cok sükür.
Mutsuz olusum esimin cocugu normal yollardan olmuyor.
Kim ki o kadin acaba.. Baska bisey yokmu?
Cok sagol baktigin icin canim
Sony Xperia z1
Bakmayı çok bilmiyorum , o yüzden en belirgin rresme baktım.Orda en büyük derdini gördüm.
Ailenden biri olabilir, yakın duruyor.
Şekerim kahvene baktım.
Sen uzun ve monoton bir ilişkide misin, evli,nişanlı mısın?
Senin derdin aşk değil ama çok mutsuz olduğun bir şey var,nedir? Bir de üstüne gelen caka satan kendini bir halt sanan bir karı var.
Sen umutsuzsun ama derdin neyse bitecek.Yalnız çaba sarf etmeli ve yılmamalısın.Bu k..ltak kimse kafana takma.
Merhaba ben size mesaj göndermiştim ama görmediniz sanırım fallaşalımmı diyecektim :)
Siz hangi fal türlerine bakabiliyordunuz ? :)
Hatirladim sekerim, unutmadim tabi, ama bilmiyorum neden en az 5 kisi daha mesaj atmis falima bak diye hatlarim karisti Kahveye bakiyorum ama iddiali degilim, istersen bakarim tabi
Iskambilede bakarmisin benim icin? :)
Sony Xperia z1