- 14 Ağustos 2024
- 1.692
- 3.525
- 48
- Konu Sahibi heygirlgirl
Kim zengin?Onlar zengin sayılmaz ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim zengin?Onlar zengin sayılmaz ki.
En çok takıldığım "güzel olmadığımı herhalde birçok kişiden duymuşumdur" yazmanız. Ben gerçekten insanların nasıl bu kadar kalitesiz olabildikleri inanamıyorum. Kalitesiz diye yazdım ama aslında aklımdan geçen daha farklı bir kelime. Tabii ki kabalaşmak istemiyorum.Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur
Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.
Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?
Eee erkekler ilgilenmiyor diyor.o yüzden.Bu kız çok güzel arkadaşlar. Ben gördüm.
Sarışın ay gibi parlak yüzü var. Neden böyle düşünüyor bilmiyorjm
Demekki doğru erkeği bulamiyor. Güzel olmayanlara bile ilgilenen çok.Eee erkekler ilgilenmiyor diyor.o yüzden.
Dediğiniz gibi çok güzelmiş yüzü de parlak ay gibi. SarışınEn çok takıldığım "güzel olmadığımı herhalde birçok kişiden duymuşumdur" yazmanız. Ben gerçekten insanların nasıl bu kadar kalitesiz olabildikleri inanamıyorum. Kalitesiz diye yazdım ama aslında aklımdan geçen daha farklı bir kelime. Tabii ki kabalaşmak istemiyorum.
Bir kere şöyle bir şey var kendi kızımdan size örnek vereyim. Tabii ki o ergen ve belki onlar da bir tık daha normal olabilir ama aşağı yukarı psikolojimiz aslında hep benzer oluyor hangi yaşta olursak olalım... işte o içimizdeki küçük çocuk da yönlendirdiği için duygularımızı.
Kızım bazen geliyor hiç güzel değilim diyor morali bozuluyor. Bazen çok şükür güzelim diyor, anlatabiliyor muyum. Yani bu biraz da psikolojimizle alakalı bir şey... yani birçok insanın belki yakışıklı bulmayacağı bir ünlüyü atıyorum ben yakışıklı ve çok çekici bulabiliyorum. Bu biraz da göreceli bir kavram.
Şöyle de bir şey var yani atıyorum bazen kızım bana (ergenlikte daha da önem taşıdığı için dış görüntü) diyor ki mesela işte okulda bir kız var Anne çok güzel keşke onun kadar güzel olabilirseydim. Şöyle bir gerçek var bizden daha az güzel ya da daha çok güzel insanlar var hayatta ve bu gerçeği kabul etmemiz lazım.
Ben de ona diyorum ki güzellik Allah vergisi bir şey önemli olan karakterdir. Elbette bizden daha güzel insanlar da olacak yani bu da hayatın gerçeği diyorum.. şimdi belki biraz alakasız bir misal verdim gibi oldu ama şunu söylemek istiyorum; eminim ki siz düşündüğünüzden çok daha güzelsinizdir.
Lutfen durduk yere de estetik yaptırmayın. Sonra bu durum psikolojinizi daha çok bozabilir. Sizin bence estetik ile ilgili bi durumunuz pek yok daha çok psikiyatristlik bir durumunuz var. Hepimiz bir yerlerimizi begenmeyebiliyoruz.
Umarım bunu en kısa zamanda aşarsınız.
Çok üzüldüm özelden fotoğraf atayım bakın demenize. Bu, bu durumun sizi ne kadar çok gereksiz meşgul ettiğini gösteriyor. Bence asla hiç böyle bir şey yapmayın! Zaten hassassınız belki yine düşüncesiz insanlar çıkar veya belki de sırf sizi yaralamak için bile güzel değilsin diyebilirler. O yüzden siz öncelikli olarak psikolojinize yönelin. Dediğim gibi ben çok inanıyorum kesinlikle düşündüğünüzden çok daha güzelsiniz. Bir an once psikolojik destek ile toparlarsiniz, uzulmeyin.![]()
Doğru erkeği bulamamak değil benle ilgilenen erkek gerçekte çok az binde bir teklif alıyorum onlarda genelde saçma sapan erkekler beni uzuyorlar bırakıyorlar.Demekki doğru erkeği bulamiyor. Güzel olmayanlara bile ilgilenen çok.
Instagram dm kutum bile boş hadi bunu dert etmemde ergen gibi ... Cidden tercih edilen bir kadın değilim yani.Demekki doğru erkeği bulamiyor. Güzel olmayanlara bile ilgilenen çok.
Yani dert etmemen elde değil ama bunun güzellikle pek alakası yok.sokaklarda görmüyor musun, çirkini geç aşırı çirkin kadınlar bile kocasıyla, boy boy çocuklarıyla geziyor.ben şaşırıp kalıyorum hatta ne kadar çirkin insanlar var diye.hepsi de evli barklı.maalesef olay kısmet meselesi.güzel olan insanların kısmeti fazla olmuyor olabileceği gibi çirkin kişiler de kısmetli olabiliyor.suçluyu yanlış yerde arıyorsun ama nerede araman gerekiyor onu ben de bulamıyorum işte.haa bir de hangi erkek bu kadınlarla nasıl niye tanışıyor ben de anlayamıyorum valla.benimle tanışan bu yaşa kadar hep güzel olduğumu söyleyip tanıştı.benim çirkin adamdan midem bulanır mesela.ama kısmet işte demek ki adamlar evleniyor.demem o ki çirkin olmadığına adım gibi eminim ama keşke çirkin olsaydın.valla kısmetleri daha açık oluyor.Instagram dm kutum bile boş hadi bunu dert etmemde ergen gibi ... Cidden tercih edilen bir kadın değilim yani.
Auram biraz eril evet yay burcuyum .Merak ettim genelde böyle söyleyenler çok güzel oluyor. Güzel kızlardanda erkekler genelde korkuyor bence. Böyle bir durum olabilir ya da auranız enerjiniz erildir.
Aslında bunu bende düşündüm ama bir türlü çözemiyorum.Yani dert etmemen elde değil ama bunun güzellikle pek alakası yok.sokaklarda görmüyor musun, çirkini geç aşırı çirkin kadınlar bile kocasıyla, boy boy çocuklarıyla geziyor.ben şaşırıp kalıyorum hatta ne kadar çirkin insanlar var diye.hepsi de evli barklı.maalesef olay kısmet meselesi.güzel olan insanların kısmeti fazla olmuyor olabileceği gibi çirkin kişiler de kısmetli olabiliyor.suçluyu yanlış yerde arıyorsun ama nerede araman gerekiyor onu ben de bulamıyorum işte.haa bir de hangi erkek bu kadınlarla nasıl niye tanışıyor ben de anlayamıyorum valla.benimle tanışan bu yaşa kadar hep güzel olduğumu söyleyip tanıştı.benim çirkin adamdan midem bulanır mesela.ama kısmet işte demek ki adamlar evleniyor.demem o ki çirkin olmadığına adım gibi eminim ama keşke çirkin olsaydın.valla kısmetleri daha açık oluyor.
Beğenilmemek aura ile ilgili bence. Dişil enerjinin yüksek olması lazım ki bu sonradan kazanılan bir durum değil aslında. Sadece geri planda kalmışsa ortaya çıkarmak için yapabileceğin şeyler var;
kendine bakım için zaman ayır, aromatik kokular mumlar eşliğinde meditasyon yap, dans et, masaja git mesela imkanın varsa çok iyi gelecek inan bana. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye klişe bir cümle var ama ben buna da pek katılmam. Kadın istediği kadar bakımlı olsun aurası düşük dişil enerji yoksaGönder bakalım bana da merak ettim seni
Yüzüme her gün bakım yapıyorum evin içi Gratis gibi inan bana saçlarım biraz yipranik şimdi onlarada bakım yapıyorum.Beğenilmemek aura ile ilgili bence. Dişil enerjinin yüksek olması lazım ki bu sonradan kazanılan bir durum değil aslında. Sadece geri planda kalmışsa ortaya çıkarmak için yapabileceğin şeyler var;
kendine bakım için zaman ayır, aromatik kokular mumlar eşliğinde meditasyon yap, dans et, masaja git mesela imkanın varsa çok iyi gelecek inan bana. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye klişe bir cümle var ama ben buna da pek katılmam. Kadın istediği kadar bakımlı olsun aurası düşük dişil enerji yoksaGönder bakalım bana da merak ettim seni
Göreceli olabilir evet ama ben bu durumu cozemedim yani,3.000 kız takip eden krolar bile beni takip etmiyor instagramda.Ben de merak ettim sizi.
Erkek arkadaşım yüzümdeki benlerimi beğeniyor. Hem de çok. İlk buluşmamızdan sonra söylediğinde inanamamıştımGüzellik hanımların da söylediği gibi göreceli sanırım. Ki bence sandığınızdan daha güzelsiniz. Ehil insanlara denk gelemiyoruz tüm mesele bu :)
Mesaj kutum bomboş Instagram'da ciddi ciddi bu abaza ülkede kafama takıyorum hali ile.Göreceli olabilir evet ama ben bu durumu cozemedim yani,3.000 kız takip eden krolar bile beni takip etmiyor instagramda.
Mesela normal bir kızın mesaj kutusu istek kutusu 100 zün üzerindedir diyorum ki içimden.
Reelde pek kısmetim yok oradan bulayım diyorum oradanda problem yaşıyorum.
O yüzden işte.hâlâ daha güzellik çirkinlik diyorsun.ben güzelimdir ama moralim bozuk olduğu günler resmen insanlar yolunu değiştiriyor.enerji o kadar önemli.Yüzüme her gün bakım yapıyorum evin içi Gratis gibi inan bana saçlarım biraz yipranik şimdi onlarada bakım yapıyorum.
Rujumu sürerim hatta bazen kışın ortasında bile sırf o gün canım istedi diye dekolte giyen insanım.
Fakat yinede eril enerjim var.
Mesela yolda yürürken kafam çok dik yürüyorum kafam hep tepede.
Birazda yüzüm sert bakıyor...
Önceden böyle değildim hayatıma saçma sapan erkekler girdiği için artık erkek düşmanı gibi birşey oldum malesef.
Belkide biseksüel değilimdir kendi kuruntumdur diyede düşünüyorum.
Mesela aynı kaldırımda bir erkek geçse yanımdan kafamı başka yere çeviriyorum o kadar nefret oluştu içimde.