• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi anlamda beğenilmiyorum

Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.

Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur

Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.

Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?
Nedenini bilmediğin bir konuda nasıl estetik yaptırcaksın ? Beğenmediğin yerin olur ok ama bilmiyosan nasıl nereye yaptırcan bacım .. yardım ederim atarsan ama eminim güzelsindir etrafı takma bukdar

Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.

Bana at ben cok dobrayim 🤣

Yaşım 25 ciddi bir ilişkim olsun istiyorum kimse beni beğenmiyor.
Anlattıklarımdan yaşımı küçük zannettin ama durum bu yani.
O işler nasip kısmet.en iyi evlilikleri çirkin kadınlar yapıyor valla.ben ay parçası gibiyim bana da asılan eden adam gibi biri yok.hatta güzel olunca da çirkinler bile ne adamlarla evlendi ben bu güzellikle avucumu yalıyorum diyorsun.demem o ki güzellik çirkinlikle ilişki denge şeyin gram alakası yok.kısmetin sonradan açılacak demek ki.arada sırada buradaki eski konuları okuyorum.senin gib umutsuz yazan, dert yanan üyelerin hepsi anneler klübü olmuş😄

Yaşım 25 ciddi bir ilişkim olsun istiyorum kimse beni beğenmiyor.
Anlattıklarımdan yaşımı küçük zannettin ama durum bu yani.
O işler nasip kısmet.en iyi evlilikleri çirkin kadınlar yapıyor valla.ben ay parçası gibiyim bana da asılan eden adam gibi biri yok.hatta güzel olunca da çirkinler bile ne adamlarla evlendi ben bu güzellikle avucumu yalıyorum diyorsun.demem o ki güzellik çirkinlikle ilişki denge şeyin gram alakası yok.kısmetin sonradan açılacak demek ki.arada sırada buradaki eski konuları okuyorum.senin gibi umutsuz yazan, dert yanan üyelerin hepsi anneler klübü olmuş😄

Kime göre neye göre güzel değilsin? Sırf başkaları öyle dedi diye çirkin olduğunu kabullendin mi yani? Peki o başkaları senin ne yapıp yapmaman gerektiğini de söylüyor mu? Onları memnun etmek zorunda mısın /mıyız?
Hangi birini memnun edeceksin estetik olursan? Yine de çıkıp demezler mi şurası olmamış burası olmamış diye?
Bak tatlım seni güzel değilsin diye eleştirenleri hayatından çıkar. Çünkü gerçek dostlar bu kadar acımasız değildir. Seni kıskanan bile vardır belki. Neden değişesin? Saçların her zaman bakımlı olsun, giyimini, ellerini de ihmal etme tamamdır.

Begenmeyebilir bu cirkinsiniz demek değil ki. Herkesin göz zevki başka başka. Benim cook guzel dedigimi de begenmeyecek birileri olur kadin erkek.
Normal vatandaslari gectim belli ölçülerde güzellik standartlarini karsilayan mankenleri vs de begenmeyenler var. Sizi de begenen olur bir ara muhakak

Dobraysan iyi eleştiriye açığım bende 🥰

Dobraysan iyi eleştiriye açığım bende 🥰
at cnm

Sana 1 hafta tiktok izlemeni tavsiye ediyorum. Oradaki teyzelerin özgüvenini görünce güzellik kavramın 180 derece değişecek. :KK53:

Çevresel faktörün dışında kendini beğenmeme durumu ergenlikten beri gelen psikolojik bir sorun. Güzellik kavramı çok göreceli bir şey olmakla beraber hiç kimse için kesinlik arz etmeyen bir durum için bu kadar takıntı yapmak pek de mantıklı değil.

Nitekim dünyanın en zenginlerinden olan Jeff Bezos ya da Elon Musk'a baktığımızda tiplerinin kayda değer olmadığını görüyoruz. Güzellik algısı medyanın,sosyal çevrenin dayatması ile tamamen değişse de öze indiğimizde aslında kişinin kendisi ile barışık olmayıp kendisini sevmediğini görüyoruz.

Bence cevre degil siz kendinizi begenmiyorsunuz cevreye de öyle enerji yaydiginiz için yada sevilmek icin fazla caba serfettiginiz icin sizi itici buluyorlar ne dalyan gibi adamlarin yaninda cirkin kadinlar var mesele güzellik degil bence

Çoğu kişi benimde demek istediklerimi söylemiş.Güzellik tabiki önemli insanlar her alanda güzel ve bakımlı olanlara daha ılımlı yaklaşırlar kız olsun erkek olsun.Fakat güzel olduğu halde bunu kullanamayan tarzı olmayan, bakımsız olan kişiler de çok.Müge anlıdaki Nazmiye mesela gayet güzel kız ama çok bakımsız, saçları bile halı püskülü gibiydi.

Ayrıca ciddi ilişkinizin olmamasını direkt güzelliğe bağlamamanız lazım.Her topalın bir alıcısı vardır keza her şey güzellik bile değil hal hareketler, bir gülüş bir bakış.Sizi siz yapan şeyler önemli.

Bir keresinde birisi benimle tanışmak istemişti aynı kurumsal yerde farklı alanlarda çalışıyorduk ,birbirimizi de az görmüştük, çocuk bana ulaşmak için bin dereden su getirdi resmen.Ben ise çocuğu gördüğümde yakışıklı çocukmuş deyip geçtim içimden.Ne bakıştım ne sohbet ettim.

En son izin gününde dayanamayıp beni görmeye gelmiş tabi ben bilmiyorum tanışmamışız o zaman bana daha açılmamış .Bende ortak yakın olduğumuz kişiyle gülüşüyordum .Yüzümde 0 makyaj, sivilce dolmuştu bir yanağim.Alerji gibi minik sivilceler çıkmıştı tozdan, normalde bebek gibidir cildim.Çocuk beni o hallerimle beğendi.Şimdi çok şükür bir şey kalmadı ama demek istediğim beğenen zaten her türlü beğeniyor.Oranda bu varmış şuranda şu kusur var bakmıyor.Ona güzel gelmişsin demekki.O yüzden bu kadar karamsar bakmayın kendinizi sevin.Ben kendimi hep sevdim enerjim de yüksektir :dondurma: .Güzel olduğumu da düşünürüm , kimse karşıma geçipte eleştiremez oramı buramı.İnsanlara o cesareti vermeyin

Bana fotoğrafını gönderirsen dürüst bir yorum yapabilirim. Merak ettim.

Bence cevre degil siz kendinizi begenmiyorsunuz cevreye de öyle enerji yaydiginiz için yada sevilmek icin fazla caba serfettiginiz icin sizi itici buluyorlar ne dalyan gibi adamlarin yaninda cirkin kadinlar var mesele güzellik degil bence
Ona çirkin şansı deniyor bence.doğa bu şekilde dengeliyor.

Sana 1 hafta tiktok izlemeni tavsiye ediyorum. Oradaki teyzelerin özgüvenini görünce güzellik kavramın 180 derece değişecek. :KK53:

Çevresel faktörün dışında kendini beğenmeme durumu ergenlikten beri gelen psikolojik bir sorun. Güzellik kavramı çok göreceli bir şey olmakla beraber hiç kimse için kesinlik arz etmeyen bir durum için bu kadar takıntı yapmak pek de mantıklı değil.

Nitekim dünyanın en zenginlerinden olan Jeff Bezos ya da Elon Musk'a baktığımızda tiplerinin kayda değer olmadığını görüyoruz. Güzellik algısı medyanın,sosyal çevrenin dayatması ile tamamen değişse de öze indiğimizde aslında kişinin kendisi ile barışık olmayıp kendisini sevmediğini görüyoruz.
Onlar zengin sayılmaz ki.

Ben onu da anlamıyorum, iltifatın da bir dozajı olur. Çok sevimlisin çok sempatiksin diyebilirler halbuki. Sanki Candice Swanepoel var karşısında, öyle iltifatlar; o kadarı da komik, iğreti ve aşırı yapay duruyor.
O kadın adriana limadan bile daha güzel bence.adriananın yüzü aşırı çekici ve güzel ama candice nin vücudu şahane.çok kıvrımlı.adriana nın o kadar göze çarpan bir vücudu yok.

Back