Ciddi anlamda beğenilmiyorum

Bunu yapmayın. Güzelliğiniz konusunda kimseden onay almaya ihtiyacınız yok, buna gerek de yok. Siz kendinizi sevin kendinizi beğenin. Kendinizi bakımsız buluyorsanız bakım yapın cilt, saç, tırnak bakımları vs bir de daha şık giyinin sağlıklı beslenin spor yapın

Şimdi birilerine foto atıp güzelsin cevabını alınca tatmin mi olacaksınız mesela ben hiç sanmıyorum.

Daha gencecik kızdın özgüvenli ol bence canım, banada at gerçek yorum yapacağım,

Gerçekten birilerinin onayına mı ihtiyacınız var? Anonim bir platformda yüzünüzü net bir şekilde kimseye atmayın derim; bana kalırsa sosyal medyalarımızda dahi gizlilik önemli, kendimizin ve özellikle çocuklarımızın yüzünü de öylece koymamalıyız. Ben çok yanlış buluyorum.

Olay kusursuz güzellik değil, çevrenizde sevilen insanların hepsi kusursuz güzelliğe ve manken fiziğine mi sahip? Dikkatle bakın, öyle olmadığını göreceksiniz.

Kendinizi sevin ve kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler siz istediğiniz için olsun, estetiğe kesinlikle karşı değilim, ben de yaptırdım; bunları kendiniz için yaptırın, birilerine kendinizi beğendirmek için değil.

Bakım yapıyorum zaten çoğu anlattığınızda haklısınız ama en azından burada hemcinslerimin destek olduğunu bana yardımcı olduğunu hissetmek beni çok mutlu hissettiriyor.

Kötü Eleştiri alınca ağlamıyorum güzel eleştiri alincada havalara uçmuyorum durum nötr.
Ama yinede fikir almakta istedim stil saç baş konusunda estetik konusunda .
Çünkü gerçekten çok eleştirilen bir insanım gerçek hayatta evet üzüluyormuyum üzülüyorum ama buraya kendi irademle sordum ve her eleştiriye açık olarak bunu göze alarak.

Belirgin bir kusur olmasa da şahıs kendi spesifik bir şey istiyorsa yaptırmalı, benim burnumda kemer yoktu; aksine radix yani burun kökü ve sırtı düşüktü. Ben burun ucum toplu ve yuvarlak olduğu için yaptırdım. Başkası ne gerek var dedi, ailem ne gerek var dedi, sevgilim ne gerek var dedi; bense benim paşa gönlüm öyle istedi yaptırdım dedim.

Ben daha ömrü hayatimda Türkiyede güzel olmayan birinin yüzüne güzel degilsin diyen görmedim kavga anı dışında. Aksine en çok onlara iltifat edilir eş dost ortaminda. Inanmiyorum o yuzden
Evet sosyal medyada da öyle güzel biri foto atsın kötü yorum ama kilolu çirkin biri atsın canımmm çok güzelsin yani bilmiyorum ben de duymadım hiç. Ama arkasından ıyy ucube ne tuhaf huyu farklı tuhaf biri denildiğini çok duydum

Bu güzellik algısına kapılırsan içinde kaybolursun bence kendinizi sevmeye çalışın. Tabi ki küçük çaplı değişikler yapabilirsiniz ama bunu kendiniz için yapın. Açıkçası bir erkeğin beni beğenmesi hoşuma gitse bile sırf bunun için sevgilim olmasını istemem. Benimle vakit geçirmekte zorlanıyorsa, değerli olduğumu hissettirmiyorsa, onun yanında güvende ve huzurlu hissetmiyorsam o çok yakışıklı ben çok güzel olsam ne işe yarar ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…