- 28 Şubat 2011
- 13.946
- 16.175
- 498
- Konu Sahibi heygirlgirl
-
Allah yardımcımız olsun...Özgüven olmazsa isterse dünya güzeli olun olmuyor. Ben de sizin gibiyim 25 yaşındayım ve hiç ciddi ilişkim olmadı. Bu yüzden psikolojik destek alacağım.
Denyolar üzmüş kızı inşallah karsisina adam gibi adamlar çıkar.Karşınıza çıkan erkekler öküz olunca böyle oluyor maalesef
Amin inşallah ama ben inanıyorum bizim de güzel bir ilişkimiz olacak
Allah yardımcımız olsun...
İnşallah ben de öyleyim. Okuzler yüzünden kendimizi çirkin hissediyoruzDenyolar üzmüş kızı inşallah karsisina adam gibi adamlar çıkar.
Daha gencecik kızdın özgüvenli ol bence canım, banada at gerçek yorum yapacağım,Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur
Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.
Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?
Napıuorlar yüzünüze durup dururken çirkinsin mi diyorlarAmin inşallah ama ben inanıyorum bizim de güzel bir ilişkimiz olacak
İnşallah ben de öyleyim. Okuzler yüzünden kendimizi çirkin hissediyoruz
Bunu yapmayın. Güzelliğiniz konusunda kimseden onay almaya ihtiyacınız yok, buna gerek de yok. Siz kendinizi sevin kendinizi beğenin. Kendinizi bakımsız buluyorsanız bakım yapın cilt, saç, tırnak bakımları vs bir de daha şık giyinin
Şimdi birilerine foto atıp güzelsin cevabını alınca tatmin mi olacaksınız mesela ben hiç sanmıyorum.
bence yüzünde belirli bir kusur varsa yaptır gitsin ben kemerli burnum vardı yaptırdım şimdi her gören maşallah diyoryani hayatta bence bazen risk almak lazım dış görünüş iyi olunca çok özgüven geliyor insana
Napıuorlar yüzünüze durup dururken çirkinsin mi diyorlar
Belirgin bir kusur olmasa da şahıs kendi spesifik bir şey istiyorsa yaptırmalı, benim burnumda kemer yoktu; aksine radix yani burun kökü ve sırtı düşüktü. Ben burun ucum toplu ve yuvarlak olduğu için yaptırdım. Başkası ne gerek var dedi, ailem ne gerek var dedi, sevgilim ne gerek var dedi; bense benim paşa gönlüm öyle istedi yaptırdım dedim.bence yüzünde belirli bir kusur varsa yaptır gitsin ben kemerli burnum vardı yaptırdım şimdi her gören maşallah diyoryani hayatta bence bazen risk almak lazım dış görünüş iyi olunca çok özgüven geliyor insana
Evet sosyal medyada da öyle güzel biri foto atsın kötü yorum ama kilolu çirkin biri atsın canımmm çok güzelsinBen daha ömrü hayatimda Türkiyede güzel olmayan birinin yüzüne güzel degilsin diyen görmedim kavga anı dışında.Aksine en çok onlara iltifat edilir eş dost ortaminda. Inanmiyorum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?