- 10 Ekim 2014
- 31.891
- 142.835
- 798
- Konu Sahibi heygirlgirl
-
Evet sosyal medyada da öyle güzel biri foto atsın kötü yorum ama kilolu çirkin biri atsın canımmm çok güzelsinyani bilmiyorum ben de duymadım hiç. Ama arkasından ıyy ucube ne tuhaf huyu farklı tuhaf biri denildiğini çok duydum
Ben onu da anlamıyorum, iltifatın da bir dozajı olur. Çok sevimlisin çok sempatiksin diyebilirler halbuki. Sanki Candice Swanepoel var karşısında, öyle iltifatlar; o kadarı da komik, iğreti ve aşırı yapay duruyor.Ben daha ömrü hayatimda Türkiyede güzel olmayan birinin yüzüne güzel degilsin diyen görmedim kavga anı dışında.
Aksine en çok onlara iltifat edilir eş dost ortaminda. Inanmiyorum o yuzden.
TeşekkürlerKonu sahibi hiç öyle çirkin değilsin memelerin de sen de güzelsin. Burun estetiği yaptırsan acayip yakışır ama burun estetiği olacak kadar da yok. Saçların bakımsız çok. Zayıfsın da. İnternette glow up günlükleri var onları izle. Belki huyun tuhaftır. Yami gözüme batan bir şey yok. Saçların dışında
Normal bir vatandaş olduğum halde normal vatandaşı beğenmeyen normal vatandaş erkeklere kızgınım.Bana foto atmiş. Çirkin demem güzel de demem normal ortalama bir vatandaş.
Normal bir vatandaş olduğum halde normal vatandaşı beğenmeyen normal vatandaş erkeklere kızgınım.
Diyenler oldu. Hatta sosyal medyada birisi sirf onu takipten cikardi diye dis gorunusume kufretti. Ondan ziyade yanlış kişileri çekiyorum hayatıma. Sevilmeyince de insan kendini çirkin ve ozguvensiz hissediyor.Napıuorlar yüzünüze durup dururken çirkinsin mi diyorlar
Ortaokuldayken hoşlandığım çocuk demişti. Diyenler var yani.Ben daha ömrü hayatimda Türkiyede güzel olmayan birinin yüzüne güzel degilsin diyen görmedim kavga anı dışında.
Aksine en çok onlara iltifat edilir eş dost ortaminda. Inanmiyorum o yuzden.
Ortaokuldayken hoşlandığım çocuk demişti. Diyenler var yani.
Öyle de sosyal medyada küfreden bile oldu maalesef. Ama o çocuktan çok hoslaniyordum. Neyse geçmişte kaldı hepsi.Ilkokul ortaokul cocukluk ama yayetiskin hayati oyle degil
Bence bu konuda algıda seçicilik yapıyorsunuz ortaokuldan kaç sene geçti onu örnek gösteriyorsunuz. Ben ortaokulda nasıl çirkindim anlatamam her yaz yazlıkta geçerdi saçım açık kumral kıvırcık ama tenim baya siyahi gibi yanardı. Saçlarım da sapsarı olurdu. Boyum aşırı uzun ve aşırı zayıftım. Gözlük vardı diş teli vardıDiyenler oldu. Hatta sosyal medyada birisi sirf onu takipten cikardi diye dis gorunusume kufretti. Ondan ziyade yanlış kişileri çekiyorum hayatıma. Sevilmeyince de insan kendini çirkin ve ozguvensiz hissediyor.
Bana da atabilirsiniz ama yorumumu dikkate alacaksanız.Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur
Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.
Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?
Acayip merak ettim nasıl çirkin diyebiliyorlar yüzüne yüzüne nasıl bir kusurun olabilir ki bence saçına kaşına vs. bi kaç dokunuşla dikkat çekici olabilirsin. Fotoğrafını atabilir misin özelden?Bakım yapıyorum zaten çoğu anlattığınızda haklısınız ama en azından burada hemcinslerimin destek olduğunu bana yardımcı olduğunu hissetmek beni çok mutlu hissettiriyor.
Kötü Eleştiri alınca ağlamıyorum güzel eleştiri alincada havalara uçmuyorum durum nötr.
Ama yinede fikir almakta istedim stil saç baş konusunda estetik konusunda .
Çünkü gerçekten çok eleştirilen bir insanım gerçek hayatta evet üzüluyormuyum üzülüyorum ama buraya kendi irademle sordum ve her eleştiriye açık olarak bunu göze alarak.
Diğer açtığınız konuya da yazmıştım. Terapistiniz daha iyi bilir ama özdeğer çalışmaları yapmanız lazım. Onay dıştan değil içten gelir. Sizi zorbalayan kişilerle arkadaşlık etmeyin zaten. Siz kendinizi beğeneceksiniz önce. Bunun dışında basit şeyler var mesela cilt alt tonu diye bir şey var araştırın. Ben ona uygun renkler seçtiğimde kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Kendimi rahat hissettiğim bir saç kesimi ve rengi kullanıyorum. Kendimi yansıtan kıyafetler seçiyorum mesela bazı insan vintage sever ve kendini o şekilde iyi hisseder, bazısı daha spor, sade, temiz takılır. Ve tabiki kendini dolu dolu yetiştirip en az bir alanda çok iyi olmak. Bunları yapın, otomatik olarak kendinize bakış açınız değişecek. Özel mesaj atarsanız yardımcı olurum yine.Bunu psikiyatriste de anlattım sen çirkin değilsin ki dedi göze batan bir kusurun yok dedi estetik olmak istiyorum diye falan anlatınca.
Güzel olmadığımıda herhalde bir çok kişiden duymuşumdur
Nedeni yaptıracaksın diye sordu.
Aslında kendimde tam olarak bilmiyorum.
Özel mesaj yerinden fotoğrafımı atsam bana yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?