- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Bi zamanlar bende bosanmis ve bir cocugu olan bi adamla konusuyordum. Sonra bunu kaldiramayacagimi fark ettim ve ayrildim. konunuzu okurken ne kadar dogru bi karar verdigimi yine anladim. Ayrildik ama bu kisi israrla arkadasim olmak istedi. sonunda kabul ettim. Gecenlerde konusuyorduk. 7 yasindaki kizi tablet istemis (laptopu falan zaten var,) alacak misin? dedim "Tabii ki!!" dedi..
Sanirim cocugundan ayri olan babalarda boyle bi durum var. Ben 7 yasinda olsam ve babamdan tablet istesem guler gecerdi.. maddi olarak bu kadar simartilmamali bu cocuklar. sonra doyumsuz oluyorlar. ipin ucu kaciyor.
Kendi cocugun olmayinca hic bisey yapamiyorsun. Surdan kalk suraya otur desen uvey anne olursun. oz annesi olsan kizdiginda ona bagirsan kimse bisey demez, ama uvey anne konumundayken bu cok zor..
Siz yine kendi uslubunuzu bozmayin bence.. Allah size sabir versin
Sanirim cocugundan ayri olan babalarda boyle bi durum var. Ben 7 yasinda olsam ve babamdan tablet istesem guler gecerdi.. maddi olarak bu kadar simartilmamali bu cocuklar. sonra doyumsuz oluyorlar. ipin ucu kaciyor.
Kendi cocugun olmayinca hic bisey yapamiyorsun. Surdan kalk suraya otur desen uvey anne olursun. oz annesi olsan kizdiginda ona bagirsan kimse bisey demez, ama uvey anne konumundayken bu cok zor..
Siz yine kendi uslubunuzu bozmayin bence.. Allah size sabir versin