- 12 Temmuz 2006
- 422
- 3
- 621
- 47
Bu konuda sizlere açılmak konusunda çok düşündüm neden derseniz beni tanımadan yorumlar canımı acıtır diye...Şöyle başlayayım;2,5 senelik evliyim, benim ilk ,eşimin ikinci evliliği..Bizim henüz bir çocuğumuz yok , bir bebeğimizi doğumdan sonra kaybettik..Eşimin şu anda 10 yaşında olan bir oğlu var..Eşimin eski evliliğini bitirme sebebi çok özel ve benim ile hiçbir alakası olamaz..Ancak eşimin ilk eşi çocuğunu beni kötü kadın olarak lanse etti..Oysaki kendisinin yaptığı büyük hatalar sebebi ile bitmiş bu evlilik...Daha evlendiğimiz ilk hafta balayı yapmadık çocuğu aldık beraber tatil yaptık, çocuk o günlerde boynuma sarılırken eve dönünce tabii annesi bundan hoşlanmadı...Ve inanılmaz gergin günler yaşadık..Ben asla anne yerine geçmeye çalışmadım,çalışmam da.Yaşı küçük olduğundan annede kalmış..Eşim çocuğunu çok özlediğini dile getiriyordu ben istersen alabilirsin başımın üstünde yeri var dedim ..Ama çocuk annesinden ayrılmaz zaten...Aynı şehirde yaşıyoruz, haftasonları alıyoruz ve yazın özellikle bizimle çok kalıyor..İlk zamanlar kasıyordu annesi ama şimdi kendisinin planları doğrultusunda daha çok bizde kalmasını istiyor..Ya da belki de beni deniyor hala...Ne denemesi ise artık... Ama iyi niyet ile , sevgi ile yaklaştığımı asla kabul edemiyordur belki de onun aklı...bir yerde işte o kötü üvey anne dedirtecek çıkışımı bekliyor her an...
Her hafta maddi manevi yağdırıyoruz inanın... Gezdirmediğimiz yer kalmadı ,benim ailemde ona karşı çok sıcaklar... Ama gelin görünki malesef çocukta son zamanlarda bu iyi niyetleri maddi yönden Tabiiki annesi eşliğinde istismar etmeye başladı..Eşim bana şuradan burdan kısalım dediği anlarda bile gelip öyle şeyler istiyor ki ve eşime sen nasıl bi babasın her baba yapıyor diyebiliyor..Eşimin ve benim sırf o mutlu olsun diye nasıl gözünün içine baktığımızı bilseniz....
Bir tatil planlasak bile hadi onuda alalım diyen benim, inanın buna..Eşimin haberi olmadan ona kıyafetler alıyorum.. Kendi çocuğu olan çevredeki insanlar bile yeri geldimi çocuğuna hayır diyebiliyor..Ama bu gibi durumlarda hayır demek zorlaşıyor sanki...
Ben yorum yapmamaya çalışsam da çünkü benim sözüm farklı gelebilir...yine de eşimin bu yumuşak karnının biraz kullanıldığını düşünüyorum..Ve bu durum yaş büyüdükçe artıyor.. bu arada annesinin evi,arabası bizden aldığı nafaka ve çoook ciddi zengin bir maddi kaynağı var... Çocuğuyla kesinlikle tatil yapmaz, vakit geçirmez...Bayramlarda ve yazın bizimle..Haftaiçi evde çocuk o da kime baktırıyor bilemiyoruz!!!
Ben yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum bu konuda ama durum çok da iyi niyetli değil malesef!!!
Her hafta maddi manevi yağdırıyoruz inanın... Gezdirmediğimiz yer kalmadı ,benim ailemde ona karşı çok sıcaklar... Ama gelin görünki malesef çocukta son zamanlarda bu iyi niyetleri maddi yönden Tabiiki annesi eşliğinde istismar etmeye başladı..Eşim bana şuradan burdan kısalım dediği anlarda bile gelip öyle şeyler istiyor ki ve eşime sen nasıl bi babasın her baba yapıyor diyebiliyor..Eşimin ve benim sırf o mutlu olsun diye nasıl gözünün içine baktığımızı bilseniz....
Bir tatil planlasak bile hadi onuda alalım diyen benim, inanın buna..Eşimin haberi olmadan ona kıyafetler alıyorum.. Kendi çocuğu olan çevredeki insanlar bile yeri geldimi çocuğuna hayır diyebiliyor..Ama bu gibi durumlarda hayır demek zorlaşıyor sanki...
Ben yorum yapmamaya çalışsam da çünkü benim sözüm farklı gelebilir...yine de eşimin bu yumuşak karnının biraz kullanıldığını düşünüyorum..Ve bu durum yaş büyüdükçe artıyor.. bu arada annesinin evi,arabası bizden aldığı nafaka ve çoook ciddi zengin bir maddi kaynağı var... Çocuğuyla kesinlikle tatil yapmaz, vakit geçirmez...Bayramlarda ve yazın bizimle..Haftaiçi evde çocuk o da kime baktırıyor bilemiyoruz!!!
Ben yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum bu konuda ama durum çok da iyi niyetli değil malesef!!!