- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Teşekkür ederim canımYaa senin ne güzel nick name in var :))miyaw miyaw :)
Saksıda da oluyor, benim komşum vermişti bana aşılı çilek, saksı da yetiştir dedi hala o çileğim duruyor kaç sene oldu, ben onu bahçeye ektim sonradan felaket etrafı saran bir meyvedir bilirsin, hemen bir uzantı yapar toprağa saplanır, uzun saksılarda oluyor.Guzel diyorsunda bazi saksilar uymuyor ya :)
Ne tatli bir cicekmis ya, yakinimda kikros yok gidince bakayim :)
benimde cay icmeyince basim agriyor
Tohumda vaarrr :)
Benim babam bahceye ekmisti seneler once aldi basini gitti saksida olur mu ki abla?
Sosyal medyadan atalık tohum sayfalarına üye oldum herkes birbirine veriyor abla şuan öyle birşey yapmayı düşünüyorumÇoluk çocuk varsa yesinler diye gdosuz aşılı has bulursanız çilek yetiştirin saksılarda, hem mis gibi kokuyor hem de ilaçsız katkısız dalından çilek yemenin keyfini yaşıyorsunuz.
Aaa o zaman ben de babamdan calayim biraz :)Saksıda da oluyor, benim komşum vermişti bana aşılı çilek, saksı da yetiştir dedi hala o çileğim duruyor kaç sene oldu, ben onu bahçeye ektim sonradan felaket etrafı saran bir meyvedir bilirsin, hemen bir uzantı yapar toprağa saplanır, uzun saksılarda oluyor.
Evet bende oradan aldım çarşıdan ucuz doğrusuAaa o zaman ben de babamdan calayim biraz :)
101de de uzun saksilardan var , yasasin 101
Birbirine vermeleri güzel de biz ne vereceğiz ?? Yani ben ne vereceğim :)) para almıyolar mı valla benim tohumum yok bahçem yok :)) saksılık bişeyler varsa ben de gireyimSosyal medyadan atalık tohum sayfalarına üye oldum herkes birbirine veriyor abla şuan öyle birşey yapmayı düşünüyorum
Canım benim Yok bu sene alırsam tohumluk seneye bende vererim diye düşündüm başkasına şuan bahçem Yok babam sırf Benim ve kardeşlerim için bir bahçe kiraladı şuan oraya ekiyorlar fakat çok uzak bu sene sonbaharda tekrar kiralamayı düşünmüyor benimde bu sene turizm iyi giderse küçük bir arsa almayı planlıyorum bakalımBirbirine vermeleri güzel de biz ne vereceğiz ?? Yani ben ne vereceğim :)) para almıyolar mı valla benim tohumum yok bahçem yok :)) saksılık bişeyler varsa ben de gireyim
Yoksa senin de bi bahçen var?
Şansın bol olsun ne şeker baban varmış ticaret için sanırım size kiralaması,Canım benim Yok bu sene alırsam tohumluk seneye bende vererim diye düşündüm başkasına şuan bahçem Yok babam sırf Benim ve kardeşlerim için bir bahçe kiraladı şuan oraya ekiyorlar fakat çok uzak bu sene sonbaharda tekrar kiralamayı düşünmüyor benimde bu sene turizm iyi giderse küçük bir arsa almayı planlıyorum bakalım
yok yok geçiyordum mesaji gorunce ugradim okadar :) teşekkürler cok naziksiniz kaciyorum ben zira varligimla rahatsizlik vermek istemem :))Denas14__ Hoşgeldiniz :))
Evet canım baya uygunEvet bende oradan aldım çarşıdan ucuz doğrusu
Mesela benHerkes uyudu mu yarın çalışmayacak olan yok mu ?
:))))) hihihi süperr :) geç mi uyuyorsunMesela ben
O ne demek rahatsızlık vermek ?? Neden rahatsızlık veresiniz ki :))yok yok geçiyordum mesaji gorunce ugradim okadar :) teşekkürler cok naziksiniz kaciyorum ben zira varligimla rahatsizlik vermek istemem :))
iyi aksamlar :)