Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçeklerim

Hadi ya abla bende gecen yine saksı aldım maydonoz ve nane için desene onlarda olmayacaklar zaten herşey gdolu bari yeşilliklerimiz düzgün yetiştirmek yemek isterdim üzüldüm
Evet ama o tohumlardan ben düzgün bişey yetiştiğini görmedim semizotu maydonoz vs .. yetişen de bi tuhaf oluyo :))

Çoluk çocuk varsa yesinler diye gdosuz aşılı has bulursanız çilek yetiştirin saksılarda, hem mis gibi kokuyor hem de ilaçsız katkısız dalından çilek yemenin keyfini yaşıyorsunuz.
Ah muneciğimmm 4 saksı çilek attım ben gülden beter böcek yapıyor temizliyosun bi daha ...
Ama böceksizken çok güzeller çilek te veriyolar bayağı bayağı :))

Ah muneciğimmm 4 saksı çilek attım ben gülden beter böcek yapıyor temizliyosun bi daha ...
Ama böceksizken çok güzeller çilek te veriyolar bayağı bayağı :))
Aaaa niye böceklendiler acaba? Benim var hatta bahçeye de diktim hiç böcek yapmadı, topraktan olmasın sakın, ilaçladın mı peki?

hıc masallah demıyrlar kem gozluler halbukı her ısteyene bır dal verıyrdum

SolitaryWitch canım cıcegım bundandı Eki Görüntüle 1974045
Ama ama çok şekermişşşş herkesin beğenmemesine şaşmamak lazım kv de canlanmış olmasın :)))) çelikten üretilir miydi acaba ?
Hiç görmediğim bi tür ama araştırıp bakayım

2 görevim oldu biri bu çiçek diğeri de mune nin sümbülünün soğanı :))

Aaaa niye böceklendiler acaba? Benim var hatta bahçeye de diktim hiç böcek yapmadı, topraktan olmasın sakın, ilaçladın mı peki?
Hadiiiii ( ben de sandım ki bu arkadaşların hepsi böcekleniyor bildiğin örümcek kırmızı renkli minicik belki aldığım yerde toprağından böcekli gelmiştir
İlaçlamadan su püskürterek sabunlu suyla yıkayarak kurtarmaya çalıştım ilaçlasam çileklerini yiyemem diye

Evet işe yarıyor gerçekten ama hassas iç mekan bitkilerini bazen bozabiliyor onun dışında valla iyi çözüm

Ben baumouse tan almıştım :)) bi kere de kadıkoyde bi aktardan :)
:)))) market isimlerinde sakınca yok, değiştirerek yazman hoşuma gittiğinden bende kikros demiştim
Reklam yapılmadığı ortada, marketlerin sayfasını, linkini yazmadıktan sonra sıkıntı olmaz.

Ben bu sene çarşıdaki zirai malzemeler satan yere bakacağım, tohumlar vardı orada, maydanoz dere otu olmasa da birkaç domates, biber fidesi bakayım diyorum, baş aşağı asıp yetiştiriyorlar hani onu mu denesem diyorum.

Bence senin aldığın çileklerin topraklarında birşey vardı, benim çilekler nereden baksan 6 yıllık hiç böceklenmedi.

Çarşı nerenin semt ismi hangi şehirdesin ?
Bahçen var ne kadar şanslısın :))

İnternette görmüştüm başaşağı ilginç gelmişti :)
Deneee mis gibi olursa yersiniz

Olsun heves etmiş almış ne güzel :))
delikli saksılara dikip onun aldıklarının içine de yerleştirebilirsin onun da gönlü olur :))
Guzel diyorsunda bazi saksilar uymuyor ya :)
Ne tatli bir cicekmis ya, yakinimda kikros yok gidince bakayim :)
Bende çok severim cayı içmezsem başım ağrır hasta olurum

benimde cay icmeyince basim agriyor

Umarım kalmıştır ben de alacağım sayende :))
Tohumda vaarrr :)
Çoluk çocuk varsa yesinler diye gdosuz aşılı has bulursanız çilek yetiştirin saksılarda, hem mis gibi kokuyor hem de ilaçsız katkısız dalından çilek yemenin keyfini yaşıyorsunuz.
Benim babam bahceye ekmisti seneler once aldi basini gitti saksida olur mu ki abla?