- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
Evet ama o tohumlardan ben düzgün bişey yetiştiğini görmedim semizotu maydonoz vs .. yetişen de bi tuhaf oluyo :))Hadi ya abla bende gecen yine saksı aldım maydonoz ve nane için desene onlarda olmayacaklar zaten herşey gdolu bari yeşilliklerimiz düzgün yetiştirmek yemek isterdim üzüldüm
Ruhun yaşı olmaz :))
Hem ben sevmem öyle abla teyze yi resmi isem bilmemkim hanımdır değilsem 70 se de 7 se de ayşeyse ayşedir :)
Yaa senin ne güzel nick name in var :))miyaw miyaw :)
Ah muneciğimmm 4 saksı çilek attım ben gülden beter böcek yapıyor temizliyosun bi daha ...Çoluk çocuk varsa yesinler diye gdosuz aşılı has bulursanız çilek yetiştirin saksılarda, hem mis gibi kokuyor hem de ilaçsız katkısız dalından çilek yemenin keyfini yaşıyorsunuz.
AhahahahahahahahHerkes çay şeker için biz çiçek için gezeriz marketleri ama çok güzel çiçekler gelmiş, B202'ye de soğanlı çiçekler gelmiş
Aaaa niye böceklendiler acaba? Benim var hatta bahçeye de diktim hiç böcek yapmadı, topraktan olmasın sakın, ilaçladın mı peki?Ah muneciğimmm 4 saksı çilek attım ben gülden beter böcek yapıyor temizliyosun bi daha ...
Ama böceksizken çok güzeller çilek te veriyolar bayağı bayağı :))
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))))Arkadaşlar bu arada benim nick ten dolayı adım nazzozz ya gazoz gibi kaldı
Kendimi tanıtayım çok kısa arzu eden arkadaşlar da katılırsa ne mutlu:)
Adım Naz
Yaşadığım yer İstanbul
Evliyim
Çocuğum yok
Çalışmıyorum
:)))
Ama ama çok şekermişşşş herkesin beğenmemesine şaşmamak lazım kv de canlanmış olmasın :)))) çelikten üretilir miydi acaba ?hıc masallah demıyrlar kem gozlulerhalbukı her ısteyene bır dal verıyrdum
SolitaryWitch canım cıcegım bundandı Eki Görüntüle 1974045
HadiiiiiAaaa niye böceklendiler acaba? Benim var hatta bahçeye de diktim hiç böcek yapmadı, topraktan olmasın sakın, ilaçladın mı peki?
Ben baumouse tan almıştım :)) bi kere de kadıkoyde bi aktardan :)Kimi oluyor şansa ama benim geçen sene aldığım maydanoz ve dere otu tohumları çimlenmedi
İyi bildik bir yerlerden almak lazım, ben marketten almıştım hata ettim.
Sen de hoya yoktu değil mi ?? Mum çiçeği , o da sarmaşık türü dayanıklı da yaprakları :))Benimde öyle bir saksıda yetişen sarmaşığım çürümüştü, aman ne güzel of nasıl sarmış salonu diye diye gitti garibim
Evet işe yarıyor gerçekten ama hassas iç mekan bitkilerini bazen bozabiliyor onun dışında valla iyi çözümAma alınmayacak gibi değiller ki:))
Bir soru benim kayınpeder her bitki için kullanır, bitkilere bit, böcek geldiğinde sulandırılmış arapsabunu sıkmak yeterli midir?
Kayınpederim, Gül'den domates fidesine her bitki için bu metodu uyguluyor.
Benim güllerimi yiyen böcükler vardı kullan bak kaçar onlar demişti.
:)))) market isimlerinde sakınca yok, değiştirerek yazman hoşuma gittiğinden bende kikros demiştimBen baumouse tan almıştım :)) bi kere de kadıkoyde bi aktardan :)
Bence senin aldığın çileklerin topraklarında birşey vardı, benim çilekler nereden baksan 6 yıllık hiç böceklenmedi.Hadiiiii( ben de sandım ki bu arkadaşların hepsi böcekleniyor bildiğin örümcek kırmızı renkli minicik belki aldığım yerde toprağından böcekli gelmiştir
İlaçlamadan su püskürterek sabunlu suyla yıkayarak kurtarmaya çalıştım ilaçlasam çileklerini yiyemem diye
Çarşı nerenin semt ismi hangi şehirdesin ?:)))) market isimlerinde sakınca yok, değiştirerek yazman hoşuma gittiğinden bende kikros demiştim
Reklam yapılmadığı ortada, marketlerin sayfasını, linkini yazmadıktan sonra sıkıntı olmaz.
Ben bu sene çarşıdaki zirai malzemeler satan yere bakacağım, tohumlar vardı orada, maydanoz dere otu olmasa da birkaç domates, biber fidesi bakayım diyorum, baş aşağı asıp yetiştiriyorlar hani onu mu denesem diyorum.
Yani bütün seviyemi bozup abbooooowwwwwwBence senin aldığın çileklerin topraklarında birşey vardı, benim çilekler nereden baksan 6 yıllık hiç böceklenmedi.
Guzel diyorsunda bazi saksilar uymuyor ya :)Olsun heves etmiş almış ne güzel :))
delikli saksılara dikip onun aldıklarının içine de yerleştirebilirsin onun da gönlü olur :))
Ne tatli bir cicekmis ya, yakinimda kikros yok gidince bakayim :)Bende görünce dayanamayıp alıyorum
Bu ara sıklamene taktım kafayı, yaz kış açan, dayanıklı bir bitkidir yerini severse coşar çokta güzeldir cimcime, NAZZOZZ'un dediği gibi kikrosta vardı gördüm :)))
Bende çok severim cayı içmezsem başım ağrır hasta olurum
benimde cay icmeyince basim agriyorÇay sevilmez mi :)) hele kahve sevilmez mi :))
Sıvı seviyorum ben tüm içeceklerle aram iyiasitli olanlar ve paketli meyve suları hariç :))
O kaktüs acıtır ama 30 tanesi birden aynı anda halı gibi eline girip kalmaz :))
Tohumda vaarrr :)Umarım kalmıştır ben de alacağım sayende :))
Benim babam bahceye ekmisti seneler once aldi basini gitti saksida olur mu ki abla?Çoluk çocuk varsa yesinler diye gdosuz aşılı has bulursanız çilek yetiştirin saksılarda, hem mis gibi kokuyor hem de ilaçsız katkısız dalından çilek yemenin keyfini yaşıyorsunuz.