- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.890
- 598
Canim aklimdasin ne zamandir,firsat bulamiyorum. Benim cimcime costu yarin atacagim resminiİyi sabahlar arkadaşlar
Biliyorum kimse yok bu saatte ama olsun ben yazacağım :))
Bugün iki saksı ve çok köklü olan spati lerimin köklerini ayırıp saksılara diktim , birkaç saksı değişimim de vardı
İşim bittiğinde dörtbir yanımda spatiler önümde yanımda her yerde toprak bitkin vaziyette yerde oturuyodum ,
Evdeki toprak ve saksılar bitti dışardan saksılar ve koçtaştan 50 lt toprak aldım (ordaki v... markasının çok güzel torfu) o da az kaldı ,
Kimse yazmamış zaten küstüm ben
Sümbül onlar ablacım, kıyamam annen çok mu beğendi? Benimkiler açtılar ama şimdi soldular malum Sümbüller birkaç hafta çiçek açar.Mune abla ,nazlı ikizlerin türü ne annem çok beğendi,hediye edeceğim bu arada emeklerine sağlık ,hepsi çok güzeller :)
Aynen ablacım çok beğendi :) En yakın zaman da temin edeceğim gönderdiklerin'den :)Sümbül onlar ablacım, kıyamam annen çok mu beğendi? Benimkiler açtılar ama şimdi soldular malum Sümbüller birkaç hafta çiçek açar.
Şu gönderdiklerimden değil mi:)))) Annene selamlarımı sevgilerimi iletirsinAynen ablacım çok beğendi :) En yakın zaman da temin edeceğim gönderdiklerin'den :)
:))) çok sevindim beğenmesine.Aynen ablacım baş üstüme ,ayy bi seviyor resmini nasıl :)
gercekten oyle çiçekler hepsi ayrı mucize gün gün değişimi insanlar gibi ruh hali falan,hergün güzellestıkce mutlu oluyorum.Balkona çıktıgım zaman yanlarında dıkılıp inceliyorumMaşallah yaa Allah nekadar güzel yaratmış:) Her biri ayrı birer mucize..
Evet beyazlarda çok güzel:)gercekten oyle çiçekler hepsi ayrı mucize gün gün değişimi insanlar gibi ruh hali falan,hergün güzellestıkce mutlu oluyorum.Balkona çıktıgım zaman yanlarında dıkılıp inceliyorum
Zambakların beyazları oluyor mu sanırım bunun beyazını bıryerde gordum benzıyorda olabılır belki birtanede ben alırım
buket çiçeklerın ıcıne eklıyorlar sanırım zambak cıceklerını ama canlı cıcek taraftarıyım benEvet beyazlarda çok güzel:)
Ara sıra marketlere geliyor zambak ,sümbül ,soğanlı bahçe çiçekleri genel de belki ordan temin edebilirsinizbuket çiçeklerın ıcıne eklıyorlar sanırım zambak cıceklerını ama canlı cıcek taraftarıyım ben
Evet oralardan takip edebilirim cnm bazi yapi marketlerin bahce bolumunde de guzel cicekler oluyorAra sıra marketlere geliyor zambak ,sümbül ,soğanlı bahçe çiçekleri genel de belki ordan temin edebilirsiniz
Üzerinden epey zaman geçmiş ama belki faydası olur :)Valla dere otunu bende diktim geçen sene çimlenmiyor hayatım, tohumundan mıdır bilemedim? Sanırım dere otu maydanoz gibi bitkilerde önce gölge de çimlendirmek gerekiyordu, bilgisi olan varsa yazsın, dere otu olmasa da maydanoz ekmeyi istiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?