- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Yani bi 15 dk daha giderim var:))))) hihihi süperr :) geç mi uyuyorsun
Yeni yeni düzene oturttum uykumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani bi 15 dk daha giderim var:))))) hihihi süperr :) geç mi uyuyorsun
Düzene oturttuysan kıyamam bozmaya :)) kendimden biliyorum çook zorr :)Yani bi 15 dk daha giderim var
Yeni yeni düzene oturttum uykumu
Önceden 3/3:30 arası yatıpDüzene oturttuysan kıyamam bozmaya :)) kendimden biliyorum çook zorr :)
7de yatıp 11 de kalkıyorum işim varsa 10 da da kalkıyorum ama hiç uyumamam lazım ki o akşam makul saatte yatayım aah ah :)) erken kalkmayı özlememe gerek te yok sabah yattığım için :))Önceden 3/3:30 arası yatıp
12/1 arası uyanıyordum. Şimdi bu saatlerde yatıp her sabah zorla da olsa 10 civarı kalkıyorum :)
Çalışmayınca öyle malesef.
Keşke biraz daha erken kalkabilsem
Yok yahu olmuyor öyle ben denedim :) akşam yine uyku gelmiyor.7de yatıp 11 de kalkıyorum işim varsa 10 da da kalkıyorum ama hiç uyumamam lazım ki o akşam makul saatte yatayım aah ah :)) erken kalkmayı özlememe gerek te yok sabah yattığım için :))
Ben nerdeyse 7/24 çalıştığım için aman gece de bana kalsın günüm uzasın hissiyle 2 lerde yatar 7 de kalkardım :))Yok yahu olmuyor öyle ben denedim :) akşam yine uyku gelmiyor.
Bazen 8 olmadan kalktığım oluyor. Ama aksam tık yok.
Ama çalışırken harikaydı.
10:30 gibi yatağa geçerdim.Burda takılırdım. 1 saat kadar sonra uyurdum misler gibi. Ve çok daha sağlıklı ya , inan insan hissediyor.sabahları alarmım çalmadan kendim kalkıyordum.
Duymasam iyi olurBen nerdeyse 7/24 çalıştığım için aman gece de bana kalsın günüm uzasın hissiyle 2 lerde yatar 7 de kalkardım :))
Bu kadar abartma sebebim eve hırsız girdi ben evdeyken ardından da üst kata girdi yakın zamanda şimdi bayağı bi önlem aldık ama ben daha düzelemedim
Anladım dur hemen alıntınyapayım ben çok güzel susarım :))))Duymasam iyi olur
Çok geçmiş olsun
Anladım dur hemen alıntınyapayım ben çok güzel susarım :))))
Afiyet olsun :)Gerçekten içiyorum da şu an :)
Hosbuldum. :))
Çok üzüldüm orkideler soğuğu hiç seve maalesef ve hiç dayanıklı değiller soğuğaBenim de iki tane vardı, bir önceki evde dondular ilgilenememiştim
lingen hoşgeldin merhaba :)
Orkide konusunda teoriler pratiğime pek fayda etmiyor çünkü nemli ortamı sağlayamadım ben :))
4 orkidem var biri mutlu değil diğerleri de beni kırmıyo eh işte :) ama en eskisi 4 aylık yeni alışıyolar
Hani öyle çiçeklerle teşekkür edip yerini çok sevmiş çok mutlu da değiller
Salonun ortasına onlar için kettle bile getirmiştim bi ara :) merkezi sistem kaloriferli ve heryerde su olmasına rağmen içerdeki hava kuru
Sen de nasıl baktığını deneyimlerini yazarsan çok sevinirim
Sevgiler
Orkideler hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, çok seviyorum ama bakamazsam diye cesaret edemiyorum
Öncelikle şunu soyliyim orkidelere kesinlikle çok su vermeyin nemi sever ama suyu sevmez, saksıdaki karışım kurumadan vermeyin, ben kışın ayda bir iyice suluyorum bırakıyorum, yazın da en erken iki haftada bir... Ama turkiyede bu süreyi yarıya indirebilirsiniz aşırı sıcaklardan dolayı.. . Direk güneş ışığından mutlaka koruyun, ışık alsın ama güneş ışığına maruz kalmasın.. orkideler için en mükemmel ortam mutfak, extra bisey yapmadan nemini sağlamış oluyorsunuz benim mutfak direk güneş almaz ama aşırı aydınlıktır cicilerimin neredeyse hepsi de mutfak caminin önünde:) en genci bir bucuk yasinda:) diğerleri üç dört senelik bi tanesi de bebekti yeni büyüyor:)Benim bildiklerim bu kadar ben de arkadaşlardan bekliyorum fikirler lingen arkadaşımızın 9/10 orkidesi varmış onun gelip tecrübelerini aktarmasını bekliyorum heyecanla :))
Doğru söylemiş:)Ama alınmayacak gibi değiller ki:))
Bir soru benim kayınpeder her bitki için kullanır, bitkilere bit, böcek geldiğinde sulandırılmış arapsabunu sıkmak yeterli midir?
Kayınpederim, Gül'den domates fidesine her bitki için bu metodu uyguluyor.
Benim güllerimi yiyen böcükler vardı kullan bak kaçar onlar demişti.
Ama çok güzelmiişşşşş maşallah demek için geç kaldım değil mi