Munenın sumbulu sezonu kapattım ben dıyo acmaycam artık yeter elleme benı dıyo benım cıcegınde latıncesını yaznca cıkmıyo turkcesı cıngene şalvarı ne arastrcan sor syleyeyım sana dıs mekan cıcegı ıcerı aldıgında kosulları ıstegıne gre ayarlayamazsan bıtlenır bı kere bıt gelınce ıflah da olmaz yaprakalarına nem ıster celıkten tutmaz suda koklendırmek ıcın dogru zamanı ayarlamalısın ıste oyle

Çingene şalvarı :)) ondan güzel işte demek ki :)) keyifli insanlar romanlar renkliler :)) ben sen unuttun diye şey ettimdi :)) bitki bitinden nefret ediyorum
Günün nasıl geçiyo?

Aa ne güzel ben hala gideceğim gidemedim bugün kapanmadan giderim umarım markete çiçekler için :)

Ne güzel bebekleri olan bi annesiniz sizin de çiçekleriniz şu an onlar zaten :)

Çiçekli olmadıkça bitkilerin çoğunun bakımı kolay aslında ama tabi sizin ev düzeniniz ,sizin hayatınız nasıl uygun görürseniz öyle olsun :)
Bebeklerinizi gözlerinden öpüyorum,
Sevgiler

Ben evin içi çok sıcak ve kaloriferden kuruyo diye günaşırı toprağa suyu fıslıyorum aman kurumasın diye
Biraz da ara vermeyi deneyeceğim,
Teşekkürler :))

Oooo orası neresi ben de oraya taşınayım da orkidelerim mutlu olsun :))))
Çok mutlular seninkiler ne güzel :))
Ben biraz sudan baydım benimkileri kökleri büzüşüyo evin kuru havasından ondan korktuğum için :)
Altındaki biriken suyu döküyomusun ?
Yoksa dökmediğin için onunla da mı bi süre idare ediyolar?

Mesaım bıtsede eve gtsem dıye bakıyrum ben :) senın gunun nasıl gecıyor
Çalışan arkadaşlarımın mesaisi bitse de evlerine dönseler diye iç çekerek :)))
6da yattım 9.30 ta uyandırıldım telefonla ben de bi daha yatmadım gece uykum gelsin diye sonra eve el attım biraz rahat mâbad olduğum için :))
Çiçeklerin de hepsinin yerini değiştirdim yemek masasından aldım artık güneş çok geliyor diye,
Ben böyle böyle hayat hikayemi yazarmışım hhaha :))
Şimdi çay içiyorum yeni oturdum :))

Altındaki suyu çok az bırakıyorum köklere değmeyecek şekilde... ordaki şu buharlaşıp nem sağlıyor

Saksıyı mı yükselttin ?Kökleri suya değmesin diye ?
Zaten bunların şeffaf saksılarının altı yuksek, aldigim porselen saksilar da orkide icin özel, basamaklı bi görüntüsü var.. saksı içinde bi cm kadar yüksekte duruyo altta kalan boşluğa su koyuyorsun... ilk fırsatta onun da fotosunu atarim:)