- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
Benim de 9 10 saksı orkidem var yarın resimlerini atarim:)
Merhaba
Bakımlı ve çok güzeller eve yeni girdim girer girmez baktım harikasın pembe dantelin de olay :)) bakımlarını nasıl yapıyosun uzun zamandır mı seninleler ?
Bebek ve nazlı ve henüz alışamamış çabalıyo o :)) Türkçe isminin neden dua çiçeği dendiğine hep bakacağım unutuyorum biliyorsan paylaşırmısın?
Küpelerin de harika !! Ki narin bi çiçek yerini de seni sevmiş olmalı ona nasıl bakıyorsun ??
Bir de ufaklık var ya 2 yaprakcık o nedir ?
Safistd Sanırım akiam yorgunluğunu atıyorsun :)
Kızların çok güzeldi,bir de bonsai m var demiştin müsait olduğunda bekliyoruz :))
Emeğinize sağlık, topik sizlerindir
Ooo gayet sağlıklı görünüyor ışık alan bir yerde değil mi ?Eki Görüntüle 1974027
İşte resmî
Miniği solgun görmek istemiyorum :)O mutlu biz mutlu :))
Eline yüreğine sağlık unutmamış almışsın :))
Değişik soğanlı çiçeklerde varAaa acaba hangi 101 li market hımmm bi düşüneyim :)) Çok sağol ben bulamadım kigros ta da moçtaş ta da var ama çiçekli bir kere sevmelik :))
Yarın 101 deyim :)
Yok hayır zaten üst kısmında toprağın tabaka gibi birşey vardı onun üstündeydiler.toprağında bile yoktu. . Ama ben yine de değiştim :)Yapraklarında yok mu ?????
Biraz yan yatmışlar gibime geldi ama inşallah düzelirler :)Emeğinize sağlık, topik sizlerindirbence sümbüllerin düzelir, hoşlanacakları aydınlık bir yere koyarsan ve sulamalarına dikkat edersen kendine gelir güzellikler.
Bahar geldi çiçeklenelim hanımlaaaaarrrrr
Olsun heves etmiş almış ne güzel :))Benim çoğu saksım deliksiz
Eşim bi hevesle hepsini porselen almıştı
Bende görünce dayanamayıp alıyorumBiraz yan yatmışlar gibime geldi ama inşallah düzelirler :)
Dayanamayıp yine alıcam sanırım
Bende çok severim cayı içmezsem başım ağrır hasta olurumÇay iyidir çayı sevelim
Benim sarıdaki kaktüs çok batmıyorda öteki fena
Çay sevilmez mi :)) hele kahve sevilmez mi :))Çay iyidir çayı sevelim
Benim sarıdaki kaktüs çok batmıyorda öteki fena
Çaykolik tam bendesiniz, demleyip içelim, bana da baş ağrısı yapıyor:)Bende çok severim cayı içmezsem başım ağrır hasta olurum
Evet balkon kapısına yakın koydum gündüzleri balkon kapısının perdesini açıyorum ışık görsün diye yanlız dün Çiçeği düşmüş normal mi birde Demir vitamini versem kötü olur muOoo gayet sağlıklı görünüyor ışık alan bir yerde değil mi ?
Of bütün gün dükkanda 10 bardağı geçiyor ZatenÇaykolik tam bendesiniz, demleyip içelim, bana da baş ağrısı yapıyor:)
Bende ilk kez eşim aldı umarım kurutmam birde ben saksılara dereotu diktim büyümediler neden acaba 1 ayı geçtilerOrkideler hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim, çok seviyorum ama bakamazsam diye cesaret edemiyorum
Valla dere otunu bende diktim geçen sene çimlenmiyor hayatım, tohumundan mıdır bilemedim? Sanırım dere otu maydanoz gibi bitkilerde önce gölge de çimlendirmek gerekiyordu, bilgisi olan varsa yazsın, dere otu olmasa da maydanoz ekmeyi istiyorum çünkü.Bende ilk kez eşim aldı umarım kurutmam birde ben saksılara dereotu diktim büyümediler neden acaba 1 ayı geçtiler
Afiyet olsun hoşgeldin evine de yanımıza da :)Evet anca dınlenıyorum yemektı sfraydı derken anca fırsat buldum nete grmyue
bakımları ıcın ozel bısey yapmıyrum ısık ısteklerıne gre ayarlıyrum yerını ve tprak ısteklerını ıyı karsılıyrum brde zaman zaman kok budaması yapıyrum dua cıcegımı dun saksıladım oncesınde suda koklendırmıstım yenı alısacak dua cıcegı denmesının sebebı gece olunca yaprakları yukarı dogru kalkıyor dua eden eller gıbı goge acılıyor ondan oyle denıyor :) o kucuk ıkı yaprakcık da kupe onuda koklendırdım yenı dıktım o kucukhanımda buyuyor baska cıceklerım de var hepsını daha snralarda paylasırım dort yıllık evlıyım cıceklerım evlendıgımden berı bende bır cıcegım vardı cok guzel onu kaybettım nazardan oldu harıka dalları yaprakları pespembeydı kocaman olmustu ama brden hastalndı cok ugrastım snra ıgrasmaktan bıktım kv ye verdım
Hoşgeldin sultanımız :))Emeğinize sağlık, topik sizlerindirbence sümbüllerin düzelir, hoşlanacakları aydınlık bir yere koyarsan ve sulamalarına dikkat edersen kendine gelir güzellikler.
Bahar geldi çiçeklenelim hanımlaaaaarrrrr
Hadi ya abla bende gecen yine saksı aldım maydonoz ve nane için desene onlarda olmayacaklar zaten herşey gdolu bari yeşilliklerimiz düzgün yetiştirmek yemek isterdim üzüldümValla dere otunu bende diktim geçen sene çimlenmiyor hayatım, tohumundan mıdır bilemedim? Sanırım dere otu maydanoz gibi bitkilerde önce gölge de çimlendirmek gerekiyordu, bilgisi olan varsa yazsın, dere otu olmasa da maydanoz ekmeyi istiyorum çünkü.
Aman efendim ne sultanı, burada herkes sultanHoşgeldin sultanımız :))