- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
Avatar ın altında çay için çay yazmışsın ya ben onu şu ana kadar çözmeye çalıştım :))Mune Abla ciceklerine bayildim cok guzeller :) ne guzelde nazliyorsun.
ben de suan sadece menekse ve Spatifilyum bir diger adi da baris cicegiymis sanirim ondan var , yeni geldi evime cimcime :)
birde iki kaktusum var , eskiden cok cicegim vardi. bazi sebeplerden oturu anneme biraktim o bakti. kisin donanlar oldusimdi yeniden saksilari doldurmaya baslayacagi insallah :) resimlerini atarim.
SolitaryWitch soyledigim cicek ile ilgili tuyolarin varsa alabilirim :)
hehehAvatar ın altında çay için çay yazmışsın ya ben onu şu ana kadar çözmeye çalıştım :))
Ben şöyle anladım -ne için çay? -Çay için çay gibi anladım.Acaba dedim gündemde bilmediğim bir slogan bir olay bir durum mu var
Sonra anlayınca bi rahatladım bi rahatladım :))
Kendi kendimle böyle oyalanıyorum işte seviyorum kendimi :)
O kıvrımlar dan yeni yapraklar oluşuyo ablası , demek ki sevmişler seni :)ben cok aman aman bilgili degilim bu konularda, meneksemin oldugu saksi porselen alttan deligi yok, ve sanirim yapraklarina su degdirdim. degisik birsey oldu ustten. galiba curuttum , annem de gorunce naptin sen dedi:))
beyaz ciciyi annemden geri aldim eve geldiginde bir hafta kus durdu , indirdi asagiya yapraklarini. yer degisince oyle yapiyormus meger.
simdi camin onunde duruyor. Aman aman kizgin sekilde gunes almiyor ama isigi iyi , hemen duzeldi yapraklari
birde bazi dallarinin ortasindan kivrim seklinde bir parca olusuyor gibi acicak mi acaba anlamadim ki
cicek alayim hepsini atarim
aaa gercekten mi cok sevindimmO kıvrımlar dan yeni yapraklar oluşuyo ablası , demek ki sevmişler seni :)
Menekşeyi altı delik ve menekşe saksısı olarak satılan kısa geniş saksılarda yetiştirmezsen küser sana :)
aaa gercekten mi cok sevindimm
acaba ne zaman aciyor
o zaman menekseye de yeni saksi alalim hemen[/QUOT
İlkbahar da açmaya başlar normalde bazen sonbaharda da açar kesin olan kışın açmadığıdır aslında :)) biraz kafasına göre açtığını düşünüyorum açıkçası :))
Evet annesi nisan da açabilir :))sanki bana 1 aya kalmaz acar gibi geliyor
evet az once okudum bende , kokusu cok guzelmis. :)Aa limon ağacııııı yılllaar önce -ben hep ne yesem çekirdeklerini çöpe değil ya evdeki saksılara ya dışarı toprağa atarım küçüklüğümden beri- sonunda bi çekirdekten bi limon ağaççığım olmuştu taşınırken zarar görmüştü ve toprağa karışmıştı.
Çok şanslısın kokusu da yaprakları da çok güzel tamam yarın ağaççıcığını görürüz :)
Bitişiğinde çok yakınında başka bitki varsa uzaklaştırın aman bulaşmasın :)evet az once okudum bende , kokusu cok guzelmis. :)
onunla ilgili problemim su, esim eve getirdi baktim saksisinda kucuk kucuk yani bitte degil , su bizim kelebek dedigimiz bocekte degil degisik birsey var cok minik bocekler
Ay ay ay çok güzel çok sevmiş seni :)) benimkinden çok az değişik gibi geldi ben eve yeni girdim ben de mama yapıp fotolar atacağım :))Eki Görüntüle 1973775 Eki Görüntüle 1973776 Bak ablası :)
Yalnız ikinci resimde tuttuğum yer biraz fazla şişik diğerleri gibi değil sanırım açıcak ❤SolitaryWitch
MerhabaSu an ısteyım telefndakı fotolar bunlar :)
Eki Görüntüle 1973830 Eki Görüntüle 1973831 Eki Görüntüle 1973832 Eki Görüntüle 1973833
Bebek ve nazlı ve henüz alışamamış çabalıyo o :)) Türkçe isminin neden dua çiçeği dendiğine hep bakacağım unutuyorum biliyorsan paylaşırmısın?Mor saksıdakı bebek dua cıcegım :)
Küpelerin de harika !! Ki narin bi çiçek yerini de seni sevmiş olmalı ona nasıl bakıyorsun ??