Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçeklerim

Avatar ın altında çay için çay yazmışsın ya ben onu şu ana kadar çözmeye çalıştım :))
Ben şöyle anladım -ne için çay? -Çay için çay gibi anladım.Acaba dedim gündemde bilmediğim bir slogan bir olay bir durum mu var
Sonra anlayınca bi rahatladım bi rahatladım :))
Kendi kendimle böyle oyalanıyorum işte seviyorum kendimi :)

heheh hic o sekilde anlasilacagi aklima gelmemisti

Son düzenleme:
O kıvrımlar dan yeni yapraklar oluşuyo ablası , demek ki sevmişler seni :)
Menekşeyi altı delik ve menekşe saksısı olarak satılan kısa geniş saksılarda yetiştirmezsen küser sana :)

O kıvrımlar dan yeni yapraklar oluşuyo ablası , demek ki sevmişler seni :)
Menekşeyi altı delik ve menekşe saksısı olarak satılan kısa geniş saksılarda yetiştirmezsen küser sana :)
aaa gercekten mi cok sevindimm
acaba ne zaman aciyor
o zaman menekseye de yeni saksi alalim hemen

aaaaa soylemeyi unuttum , benim limon agacimda var
arkadasimin tayini cikti,giderken bana birakti. ama onunla ilgili bir problemim var SolitaryWitch ben yarin resim atayim da detayli konusalim bence

Aa limon ağacııııı yılllaar önce -ben hep ne yesem çekirdeklerini çöpe değil ya evdeki saksılara ya dışarı toprağa atarım küçüklüğümden beri- sonunda bi çekirdekten bi limon ağaççığım olmuştu taşınırken zarar görmüştü ve toprağa karışmıştı.
Çok şanslısın kokusu da yaprakları da çok güzel tamam yarın ağaççıcığını görürüz :)

evet az once okudum bende , kokusu cok guzelmis. :)
onunla ilgili problemim su, esim eve getirdi baktim saksisinda kucuk kucuk yani bitte degil , su bizim kelebek dedigimiz bocekte degil degisik birsey var cok minik bocekler

evet az once okudum bende , kokusu cok guzelmis. :)
onunla ilgili problemim su, esim eve getirdi baktim saksisinda kucuk kucuk yani bitte degil , su bizim kelebek dedigimiz bocekte degil degisik birsey var cok minik bocekler
Bitişiğinde çok yakınında başka bitki varsa uzaklaştırın aman bulaşmasın :)
zirai ilaç alma şansınız yoksa (çünkü ben eminönünden aldım ne çiçekçiler ne yapımarketler kapalı her yerde satışı yasaklanmış) sabunlu su püskürterek uzaklaştıranlar var ama canlı neymiş bakalım beraber ona göre belki çözümü farklıdır
Limoncuuuuk ağaççııık üzülme iyileşeceksin :)

Benımde var tabı ben peyzaJ teknıkerıyım evımde her daım yesıllık oluyor :) dın saksı degısımı yaptım azıcık toparlansınlar atarım fotolarını ❤❤❤ sıklamenım var bonsaı onun fotolarını atayım sıze