Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

nilayım senden de resim ekledim ama max 30 resim hakkımız olduğu için hepsini ekleyemedim. tatil dönüşü farklı bir planım var, herkesin resmini tek bir resimde toplayacağım böylece herkesin tüm çiçeklerini bir arada görebileceğiz süper olacak.
dediğin gibi menekşeleri ben gitmeden cam kenarına koyayım, tülüde çekeyim gölgeleme olsun bakalım gelince nasıl bir hal alacaklar, iyi dedin be nilayım valla bir deniyim bakim.

tmm cnm arasından seçsen tmmdır bu iş saksıları ve yerlerini değiştirdim o yuzden hepsini attım görün diye yaprak güzelim kalmış onuda sonra artık
camın önüne koymakla iyi yapmışın sararan yaprakların varsa temizle tatlım daha iyi olur
kısss yaseminim sende menekşeden yaprakla çoğaltma yap dene bak bnmkiler 1 tanesi yavru veriyo çok sevimli oluyo sen çok seversin bu işi ben bilirim

nilayım tamam menekşeleri bakıma alayım ben bi, şimdilik yerlerini değiştireyimde, gelincede özel ilgi göstermeye başlıycam.
hakkaten dediğin gbi severim ben bu yavrulama işlerini ama menekşeden korkuyorum ne hikmetse, ya tutmazsa benim hevesimi kırarlarsa diye ama dur gitmeden birkaç tane yaprak koyayım suya sırf senin için tutarsa bu ikimizin başarısıdır . gazele baksana bir türlü çoğaltamadı o yüzden bende hiç girmemiştim o işlere ama şimdi bi cesaret geldi.

bu arada çiçeklerinin hepsi maşallah nekadar sağlıklı ve canlılar süpersin yaa, havanın temizliği, senin ilgin alakan bakımın çiçeklerde kendisini göstermiş. o yağlı mustafamıydı saksıdan uzayan parlayan yapraklı çok hoş yaa. sardunyalar zaten göğe doğru yükselmiş , senin yaprak güzelide öyle yukarı doğru uzamış, seninki ile benimkinin cinsi farklı demekki benimki daha çok yaprak verip enine doğruda genişliyor çünkü. son hali çok tatlı oldu yaprak güzelimin. bugün fırsat bulursam bi çekerim resmini. ama senin bana gönderdiğin yaprak güzeli bi tutsa varya çok sevineceğim. geçen gün aspirinli su verdim inşallah iyi gelirde canlanır diye. ama gövdesi kuru değil bence tutacak , kızım bile gidip gelip edense hep ona bakıyor :))

bende kıskandım yaa, ben bi gideyim oralarda bulursam bağda bahçelerde, izin alıp bol bol koparıp 5litrelik pet şişeye doldurup ordan veririm sana kargoya direk :)))
cnm kıyamam almış kadar oluyom inan şimdi araştırdım buz çiçeğini bahçelerde açık alanda olurmuş çok arsız suyu çok severmiş tam benlik yani
ben çiçeklerimi çok seviyom kalanşolar sardunyalar maşallah iyi duruyo sararan yaprak olursa hmn temizliyom arada çiçekleride komple yıkıyom toprak kalıntısı sevmiyom hiç.
inşallah yaprak güzeli tutar cnm
menekşe işine gelince çok ama çok sabır isteyen bi çiçek yapraktan hmn tutmuyo ben köklendirdim toprağa ektim ama kaç kez kuncukladım yavruları bi tanesi yavru vermiş öle görünce sevindim tmm dedim sen bu işi yaparsın nilay
dün yine eşim menekşe almış bi türlü vazgeçemiyom öyle hediye alınca çiçekçi arkadaşı olur
sende bi dene yapraktan mutlaka tutar bnde kolay bitkileri seviyom nedense

floressssssss nerden buldun buz çiçeğini
çok istiyom çok kıskandım siziiiiiiii
Benim her gün geçtiğim yollarda bir sürü var canım.
Burası Akdeniz bölgesi olduğu için hava ılık ve nemli. O yüzden belediyeler bile Lale yerine kaktüs, sukulent eker hatta :) Bazıları da işte mesela buz çiçeği, kaz ayağı, biberiye falan kendi kendine yetişiyormuş. Sahilde aloe vera gördüm hem de çiçek açmıştı Falan filan işte tam yerine gelmişim bayılıyorum sukulentlere

yaktınnnnnnnn bizi flocummmm

benim kayınvalidemde beni sever bende onu Allah razı olsun ondan beni hiç bunaltmaz
aramadan gelmez hatta hiç gelmez akşam kocasıyla gelir gider çocuk içinde hep destekler beni yormaz
görümcelerimde çok iyilerdir ee annesi nasılsa çocuklarda öle olur yetiştirme
kayınbabamda iyidir yardım eder bize maddi manevi
eltim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…