- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
tmm cnm arasından seçsen tmmdır bu işnilayım senden de resim ekledim ama max 30 resim hakkımız olduğu için hepsini ekleyemedim. tatil dönüşü farklı bir planım var, herkesin resmini tek bir resimde toplayacağım böylece herkesin tüm çiçeklerini bir arada görebileceğiz süper olacak.
dediğin gibi menekşeleri ben gitmeden cam kenarına koyayım, tülüde çekeyim gölgeleme olsun bakalım gelince nasıl bir hal alacaklar, iyi dedin be nilayım valla bir deniyim bakim.
bende kıskandım yaa, ben bi gideyim oralarda bulursam bağda bahçelerde, izin alıp bol bol koparıp 5litrelik pet şişeye doldurup ordan veririm sana kargoya direk :)))floressssssss nerden buldun buz çiçeğini
çok istiyom çok kıskandım siziiiiiiii
cnm kıyamam almış kadar oluyom inan şimdi araştırdım buz çiçeğini bahçelerde açık alanda olurmuş çok arsız suyu çok severmiş tam benlik yanibende kıskandım yaa, ben bi gideyim oralarda bulursam bağda bahçelerde, izin alıp bol bol koparıp 5litrelik pet şişeye doldurup ordan veririm sana kargoya direk :)))
Benim her gün geçtiğim yollarda bir sürü var canım.floressssssss nerden buldun buz çiçeğini
çok istiyom çok kıskandım siziiiiiiii
yok kız yakmadımzeynep dolmayı mı yaktın yoksa nerdesinnnnnnn kankiiiiii
ben geldim siz yoksunuz ayol dedikodu yapıcaz gelin artıgın
yaktınnnnnnnn bizi flocummmmBenim her gün geçtiğim yollarda bir sürü var canım.
Burası Akdeniz bölgesi olduğu için hava ılık ve nemli. O yüzden belediyeler bile Lale yerine kaktüs, sukulent eker hatta :) Bazıları da işte mesela buz çiçeği, kaz ayağı, biberiye falan kendi kendine yetişiyormuş. Sahilde aloe vera gördüm hem de çiçek açmıştıFalan filan işte tam yerine gelmişim bayılıyorum sukulentlere
kaynanam iyidir kıssssss görümcede 1 tane eltimi sevmemyok kız yakmadım
anlat bakalım ne dedikodusu kaynanamı
Yollarım istediğinizi canımm ev ortamında büyürler herhalde :)yaktınnnnnnnn bizi flocummmm
kaynanam iyidir kıssssss görümcede 1 tane eltimi sevmem
veeeeee bu aralar gün arkadaşlarını gıcığımmmmmmmmmm
birde beni sever , eklemeyi unutmuşkaynanam iyidir kıssssss görümcede 1 tane eltimi sevmem
kaynanam iyidir kıssssss görümcede 1 tane eltimi sevmem
Bu sitede Kaynanam iyidir diyen ilk seni gördüm
tşk ederim kuzum bnmYollarım istediğinizi canımm ev ortamında büyürler herhalde :)
4 nisan da toplanaktavallahamı güne bizide çağır icabına bakalım kızlarla
yasemincim unuturmuyum hiç sen bnm bitanemsin kardeşimmmmm bnmbirde beni sever , eklemeyi unutmuş
bana ne diycen acaba şimdi
ayy benimde kayınvalidem iyidir ALlah razı olsunBu sitede Kaynanam iyidir diyen ilk seni gördüm