Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

benim kayınvalidemde beni sever bende onu Allah razı olsun ondan beni hiç bunaltmaz
aramadan gelmez hatta hiç gelmez akşam kocasıyla gelir gider çocuk içinde hep destekler beni yormaz
görümcelerimde çok iyilerdir ee annesi nasılsa çocuklarda öle olur yetiştirme
kayınbabamda iyidir yardım eder bize maddi manevi :nazar::nazar::nazar:
eltim yok benim :KK71:
maşallah size nazar değmesin valla
eeeeeeee kim kaldı çekiştircek :KK70:

:KK57: kıs kaynanan 10 çocukmu doğurmuş:KK57::confused:
vay beee ne kadınlar var ben birini daha yapamadım :mad:
ayyy ben 1 tane yaptım ama ne yapış, birdahamı tövbe dedirtti bana, sürekli hastanelerde sürekli yatarak bir hamilelik, ardından sürekli ağlayan , gece gündüz uyumayan bir bebek.... valla helal olsun çok çocuklu kadınlara :KK52:
sana katılıyom kankicimmmmm ona ceza bize çiçek yollasın buz çiçeğinden :KK70: :KK70:
kuzu floresta var buz çiçeğinden bir tek :))) gazel bize ancak bir türlü tutturamadığı menekşe çeliklerinden yollar :rolleyes:

öyle deme grapcım olmamasıda ayrı bir dert benim yaşadıklarımı anlatsam ooo oooo ağzın açık kalır
ama sıkıntını anlatırsan Allah sabredenlerden yazmaz
onun için
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" - (Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır ) diyebiliriz

gazeli çekiştirelim hala gelmedi, direksiyon sınavı diye diye ekiyor bizi burda :rolleyes:

sana katılıyom kankicimmmmm ona ceza bize çiçek yollasın buz çiçeğinden :KK70: :KK70:

heee napıyo acep :KK8: bizi ekiyo sürekli :KK59:

ayyy ben 1 tane yaptım ama ne yapış, birdahamı tövbe dedirtti bana, sürekli hastanelerde sürekli yatarak bir hamilelik, ardından sürekli ağlayan , gece gündüz uyumayan bir bebek.... valla helal olsun çok çocuklu kadınlara :KK52:

kuzu floresta var buz çiçeğinden bir tek :))) gazel bize ancak bir türlü tutturamadığı menekşe çeliklerinden yollar :rolleyes:

kulaklarrım çın çın çın çınlıyordu meğer dedikodum yapılıyormuş :KK70:
yettim kuzular yettim,
bikerem sınavdan 94 alıyorum , accık kasılayım :KK70:
ama direksiyon sınavında aynı başarı söz konuş olurmu bilemiyorum çok korkuyorum :KK17::KK17:
benim fesleğenler daha uykuda yaa niye çıkmıyooooo :KK61:

Eki Görüntüle 1468626 laci yaa sana sorucam günlerdir unutuyorum. benim menekşenin üstünde birsürü tomurcuk vardı aldığımda, üzerindeki çiçekler zamanla döküldü, ben o tomurcuklar açar sandım ama onlarda daha tomurcukken kurudu hep. niye öyle oldu kuzum yaa???
bu reeimdeki ilk hali idi şimdi böyle değil yapraklar bukadar yukarı bakmıyor çiçekleride soldu,
Resimde görüldüğü mekanda duruyorsa uygun değil .pencere önüne al saksılarda su tahliye deliğii varmı.
Aah kuzum menekşe pencere önünde olmasa ben yapacağımı biliyom da :KK53:

kulaklarrım çın çın çın çınlıyordu meğer dedikodum yapılıyormuş :KK70:
yettim kuzular yettim,
bikerem sınavdan 94 alıyorum , accık kasılayım :KK70:
ama direksiyon sınavında aynı başarı söz konuş olurmu bilemiyorum çok korkuyorum :KK17::KK17:
benim fesleğenler daha uykuda yaa niye çıkmıyooooo :KK61:
tebrikler gazel hnm :KK66:
cezalısın ama buz çiçeği unutma şekerim :KK70:

X