- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
tebrikler gazel hnm
cezalısın ama buz çiçeği unutma şekerim
Geldim kislar gazelcim fesleğen biraz zor cikiyo sanirsam benimde 3 tanesi cikti
ortadaki çam ağacının bi çeşidine benziyo sanki flocummmBen de geldim kızlar
Bugün sokaktan çiçek toplama günüm oldu
Eki Görüntüle 1469237
En soldaki bildiğiniz üzere Benjamin bey
Grap sen nasıl çelik aldın bilmiyorum ama ben sokak ortasında cebelleştim bu miniği alayım derken. İçindeki gövde ne kadar güçlüymüş döndürüyorum kopmuyor çekiyorum kopmuyor kemirecektim az kaldı
Ortadaki ile henüz tanışmadım adını bilmiyorum belediye ekmiş zeytine benzeyen bir kokusu var.
Sağdakiler de biberiyeler eğer tutarlarsa ileride salatama yemeğime tat verecekler
Eki Görüntüle 1469254
Bugün boyadığım seramik saksıya kaktüsümü koymadan önce dibine iri taşlar döşedim böylece altının delik olmasına gerek kalmadı.
Eki Görüntüle 1469293
Kalanşo ile buzu da ektim köklenirlerse güzel saksıları olur :)
Eki Görüntüle 1469314
Sokak güzelleri de aynı şekilde alelade ekildi kök verirlerse güzel şeyler olacak
İnşallah tutar canım buyrun beklerimortadaki çam ağacının bi çeşidine benziyo sanki flocummm
inşallah tutarlar sana salata yemeğe geliriz kızlarlabotadığın saksı o kadar şekil olmuşki anlatamam sen bu işi farklı boyalarla farklı renklerle mutlaka devam et çok güzel el emeği şeyler olucak valla
ahada buz çiçeğini gördüm
Pembesi güzelmiş :)Eki Görüntüle 1469918
kıssslaaaarrr sizce nasıl şu bardakllar alıyımmı
Benjamin okadar küçük bişeyde tutmaz.İnşallah tutar canım buyrun beklerim
ama sabah baktım biberiyeler pörsüyor gibiydi. Torf ağırlıklı toprağı sevmedi mi acabaen çok benjaminin tutması sevindirir beni çok seviyorum bir türlü alamamıştım :) saksıyı beğenmene sevindim
Nettin yaw .Acil acil kır kökleri başka toprağa dik panik panik Anaaaaam.Olmadı kargola gönder naaani naaaniiiii olmadı ben gelem.kıslar kalan son kalanşolarımda yanmış