Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Ben de geldim kızlar
Bugün sokaktan çiçek toplama günüm oldu

En soldaki bildiğiniz üzere Benjamin bey
Grap sen nasıl çelik aldın bilmiyorum ama ben sokak ortasında cebelleştim bu miniği alayım derken. İçindeki gövde ne kadar güçlüymüş döndürüyorum kopmuyor çekiyorum kopmuyor kemirecektim az kaldı
Ortadaki ile henüz tanışmadım adını bilmiyorum belediye ekmiş zeytine benzeyen bir kokusu var.
Sağdakiler de biberiyeler eğer tutarlarsa ileride salatama yemeğime tat verecekler

Bugün boyadığım seramik saksıya kaktüsümü koymadan önce dibine iri taşlar döşedim böylece altının delik olmasına gerek kalmadı.

Kalanşo ile buzu da ektim köklenirlerse güzel saksıları olur :)

Sokak güzelleri de aynı şekilde alelade ekildi kök verirlerse güzel şeyler olacak

ortadaki çam ağacının bi çeşidine benziyo sanki flocummm
inşallah tutarlar sana salata yemeğe geliriz kızlarla botadığın saksı o kadar şekil olmuşki anlatamam sen bu işi farklı boyalarla farklı renklerle mutlaka devam et çok güzel el emeği şeyler olucak valla
ahada buz çiçeğini gördüm

konu sahibesi grapcım nerdesin parmaklarım seni arar oldu valizmi hazırlıyon yoksa kuzum kolay gelsin iş yolculuğumu
bnm dolapları sormuşun cvp kaymış aradan henüz başlamadılar yasemincim eve geldler ölçü aldılar fiyat hesaplayıp dönüş yapıcaklar bekliyoz henüz
zeynocum dolmaları yidin heeeeee şimdi enişteyle keyif zamanımı yapıyonuz
gazel bizi kandıramassın biz buz çiçeği istiyoz grapcımla hemde çokkkk
senin fesleğenler çıkmıcakmı yoksa bacım 101 den al hmn tohum ekiver tekrar
bu hafta 101 i sevmiyom ne çiçek var ne böcek var haftaya güzel ürünler var bnden sölemesi

İnşallah tutar canım buyrun beklerim
ama sabah baktım biberiyeler pörsüyor gibiydi. Torf ağırlıklı toprağı sevmedi mi acaba en çok benjaminin tutması sevindirir beni çok seviyorum bir türlü alamamıştım :) saksıyı beğenmene sevindim

Benjamin okadar küçük bişeyde tutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…