- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Dikip tutturdunmu kıııı.Kessen de bir şey olmuyor yeter ki o kesik kısmı ince kabuk bağlamış olsun.
Bu arada üzerinde bol bol göz bulunması filiz verme şansını artırır.
Poşette beklet birkaç gün aynı patates gibi filizlenir. Sonra toprağa ekiyorsun ama çok derine değil. Ayrıca üzerine ince tabaka toprak yeterli oluyormuş.
Nemi de seviyor ama güneş ve soğuktan korunması gerek.
Makinesiyle ip gibi oluyo.Ablamda var.olsun kıss gelin siz sarma yersiniz ben kızını
yok kıssss has ve has su tospası bizimkiler çok fena tıkırtımızı duyunca leğenden çıkmaya çalışırlar elimizden herşey yiyolarNormal tosbaaa sandıydım.Et tavuk verin bakın nasıl elinizden yemeye alışıyorlar.Adları ne?
Tutturanlar böyle demiş cicim yapan yapıyor işteDikip tutturdunmu kıııı.
o zamansa geliyossssssssssolsun kıss gelin siz sarma yersiniz ben kızını
Hayııırrr beni bekleeeeeAnaaaam.Zencefilin çiçeeeede varmış .Tutmayın beni üleyn.
bendede var etli yapıyorum biraz kalın oluyoMakinesiyle ip gibi oluyo.Ablamda var.
gel kıs gelnilayyy yahuuu isimleri süpermiş :)) abimde de akvaryum kaplumbağası vardı ama çok fena terorist bişeydi, akvaryumdaki balıkları yer, akvaryumdan kaçar evde dolaşır, parmağını uazatırsan bi kapar bidaha bırakmaz pitbull gibi çok fena yani...
Zeynepp ay ben çok güzel sararım ama aşşğı yukarı 2 senedir sarmıyorum, hamile olduğumdan beri kadınlıktan elimi ayağımı çektim, doğum yaptım zaten iyice çıktım zıvanadan. sana geleyimde bari hamarat günlerime geri dönerim belki.
bu arada zencefil fikri hakkten süpermiş, çok fena uzman olucaz kızlar bu gidişle.
flores buz çiçeği torflu toprak sevmezmiş bahçe toprağı olsun diyorlar aklında bulunsun. hakkaten torf karışımlı toprak çok yumuşak oluyor, yani kökleri sıkı tutmaz.
kız senin proflinde eczacı yazıyor, senin evde ne işin var bu saatte istifa mı ettin ne ettin????gel kıs gel
bende kimse olmayınca evde kendimi yemeklere veriyorum işte
çok yimeee kıssss kilo alırsınnnnngel kıs gel
bende kimse olmayınca evde kendimi yemeklere veriyorum işte
Grap benim menekşeleri koymadınmı başakız senin proflinde eczacı yazıyor, senin evde ne işin var bu saatte istifa mı ettin ne ettin????
bizimkilerde aynı cnm leğenden kaçıp 3 gün kaybolduğunu ve salak gibi ağladımı bilirim eşim hediye almış ördek istiyodum bulamamış tospiş almış deli kocammmmmnilayyy yahuuu isimleri süpermiş :)) abimde de akvaryum kaplumbağası vardı ama çok fena terorist bişeydi, akvaryumdaki balıkları yer, akvaryumdan kaçar evde dolaşır, parmağını uazatırsan bi kapar bidaha bırakmaz pitbull gibi çok fena yani...
Zeynepp ay ben çok güzel sararım ama aşşğı yukarı 2 senedir sarmıyorum, hamile olduğumdan beri kadınlıktan elimi ayağımı çektim, doğum yaptım zaten iyice çıktım zıvanadan. sana geleyimde bari hamarat günlerime geri dönerim belki.
bu arada zencefil fikri hakkten süpermiş, çok fena uzman olucaz kızlar bu gidişle.
flores buz çiçeği torflu toprak sevmezmiş bahçe toprağı olsun diyorlar aklında bulunsun. hakkaten torf karışımlı toprak çok yumuşak oluyor, yani kökleri sıkı tutmaz.
ayyyy akılsız kafam afferim kız iyiki hatırlattın hemmen ekliyorum.....Grap benim menekşeleri koymadınmı başa
ayyy nilayım sorma bende florestan ilham aldım da çok beğendim. kaç günlerdir gözlerim hep etrafta ama 1 tane bile göremedim, arayınca kökü kuruyor galiba bu çiçeklerin :))) şimdi yalovada bulurum büyük ihtimalle inşallah. duvar saksılarımda geldi n11 com dan sipariş vermiştim ama içine ekecek çiçeğim yok, bi bulsam hemen asacağım duvarayasemin bende buz çiçeği istiyommmmmmm
çok güzel çok beğendimmm ve uzun zmndır aradığım bi çiçek burda balkonlarda hep görürdümmmmm
adını öğrendiğim iiiii oldu
yok kıs ne eczacısı beni kimse anlamasın diyekız senin proflinde eczacı yazıyor, senin evde ne işin var bu saatte istifa mı ettin ne ettin????
yok kısss az yiycemçok yimeee kıssss kilo alırsınnnnn
sanırım ışık istiyo cnm cam önüne felan koysan camın önünde daha dik ve gösterişli oluyo menekşelerEki Görüntüle 1468626 laci yaa sana sorucam günlerdir unutuyorum. benim menekşenin üstünde birsürü tomurcuk vardı aldığımda, üzerindeki çiçekler zamanla döküldü, ben o tomurcuklar açar sandım ama onlarda daha tomurcukken kurudu hep. niye öyle oldu kuzum yaa???
bu reeimdeki ilk hali idi şimdi böyle değil yapraklar bukadar yukarı bakmıyor çiçekleride soldu,