- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
beni dürt yetertşk ederim kuzum bnmtohumu varmış olmadı yaseminle onu ekeriz düşünmen yeter
4 nisan da toplanaktaicabına bklım
yasemincim unuturmuyum hiç sen bnm bitanemsin kardeşimmmmm bnm
maşallah size nazar değmesin vallabenim kayınvalidemde beni sever bende onu Allah razı olsun ondan beni hiç bunaltmaz
aramadan gelmez hatta hiç gelmez akşam kocasıyla gelir gider çocuk içinde hep destekler beni yormaz
görümcelerimde çok iyilerdir ee annesi nasılsa çocuklarda öle olur yetiştirme
kayınbabamda iyidir yardım eder bize maddi manevi
eltim yok benim
anlaştık kankimmmm :)beni dürt yeter
Süper o zaman bende 5 elti 4 görümce ben ne yapayım kayınvalide kayınpeder yok
anlaştık kankimmmm :)
bilmemmaşallah size nazar değmesin valla
eeeeeeee kim kaldı çekiştircek
sanırım ben zeynep grapcım da varBu sitede Kaynanam iyidir diyen ilk seni gördüm
sana katılıyom kankicimmmmm ona ceza bize çiçek yollasın buz çiçeğindengazeli çekiştirelim hala gelmedi, direksiyon sınavı diye diye ekiyor bizi burda
heee napıyo acepgazeli çekiştirelim hala gelmedi, direksiyon sınavı diye diye ekiyor bizi burda
ayyy ben 1 tane yaptım ama ne yapış, birdahamı tövbe dedirtti bana, sürekli hastanelerde sürekli yatarak bir hamilelik, ardından sürekli ağlayan , gece gündüz uyumayan bir bebek.... valla helal olsun çok çocuklu kadınlarakıs kaynanan 10 çocukmu doğurmuş
vay beee ne kadınlar var ben birini daha yapamadım
kuzu floresta var buz çiçeğinden bir tek :))) gazel bize ancak bir türlü tutturamadığı menekşe çeliklerinden yollarsana katılıyom kankicimmmmm ona ceza bize çiçek yollasın buz çiçeğinden
kıs kaynanan 10 çocukmu doğurmuş
vay beee ne kadınlar var ben birini daha yapamadım
gazeli çekiştirelim hala gelmedi, direksiyon sınavı diye diye ekiyor bizi burda
sana katılıyom kankicimmmmm ona ceza bize çiçek yollasın buz çiçeğinden
heee napıyo acepbizi ekiyo sürekli
ayyy ben 1 tane yaptım ama ne yapış, birdahamı tövbe dedirtti bana, sürekli hastanelerde sürekli yatarak bir hamilelik, ardından sürekli ağlayan , gece gündüz uyumayan bir bebek.... valla helal olsun çok çocuklu kadınlara
kuzu floresta var buz çiçeğinden bir tek :))) gazel bize ancak bir türlü tutturamadığı menekşe çeliklerinden yollar
Resimde görüldüğü mekanda duruyorsa uygun değil .pencere önüne al saksılarda su tahliye deliğii varmı.Eki Görüntüle 1468626 laci yaa sana sorucam günlerdir unutuyorum. benim menekşenin üstünde birsürü tomurcuk vardı aldığımda, üzerindeki çiçekler zamanla döküldü, ben o tomurcuklar açar sandım ama onlarda daha tomurcukken kurudu hep. niye öyle oldu kuzum yaa???
bu reeimdeki ilk hali idi şimdi böyle değil yapraklar bukadar yukarı bakmıyor çiçekleride soldu,
tebrikler gazel hnmkulaklarrım çın çın çın çınlıyordu meğer dedikodum yapılıyormuş
yettim kuzular yettim,
bikerem sınavdan 94 alıyorum , accık kasılayım
ama direksiyon sınavında aynı başarı söz konuş olurmu bilemiyorum çok korkuyorum
benim fesleğenler daha uykuda yaa niye çıkmıyooooo
hay maşallah kaynanaya yawwwwwwwAynen 10 çocuk doğurmuş