- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Arapsaçı bende alcamlaciii günaydın canım benim, içime enerji verdin yaa hakkaten bahar geldi geliyor yani, bugün hava güzel olacak gibi inşallah.
nazifem okula götürmek süper fikir bence, birde fazla üstüne düşme ozaman iyileşiyor, benimkide işyerinde bozulacak gibi olmuştu, eve götürdüm su filanda vermedim 1 hafta koydum öyle, toparladı çok şükür.
kızlarrrrr internetten arapsaçı siparişi verdim ben dün, bugün gelecek galiba, taaa kütahyadan istanbula. bakalım ne halde gelecek. Nilayımın verdiği şükürler olsun tuttu canlandı, onu bölüp bölüp evin her odasına 1er tane koymayı planlıyordum ama dokunmaya kıyamıyorum öyle çıtı pıtı ve tatlı ki, bende düşündüm bunu hiç rahatsız etmiyim dedim, hem ölürse benimde canımdan can gider, o yüzden manevi değeri olmayan 2 tane arapsaçı alayımda, deneylerimi onların üzerinde yapayım dedim. gelir gelmez resmini çeker koyarım.
birde kızlar ben sıklamen aldım demiştim ya, galiba solacak, ev içinde duruyor, güneşte alıyor ama yaprakları teker teker sararıyor. ne yapsam acaba serin yerimi sever?
laci bu şarkı benden sana gelsin, candan erçetin - bahar ve bütün topiğe gelsin, dinleyin...
Hiçbişeyi problem edip büyütmeyin .Çocuk küçükken de herşey farklı güzel.Tadını çıkarın.Aaaah ah şimdiki aklım olaydı.Hiçbişey yapmaz çocuklarımla vakit geçirirdim .anammmm demek nazlı hee, hiç bana göre değilmiş, hemen arka balkona alayım ozaman, yahu 50 kere diyorum çiçek açan çiçekler bana göre değil, nazlı oluyorlar diye, yine dayanamayıp almışım yahuu, benim favorilerim, benjamin, yukka, arapsaçı, telgraf çiçeği, sukulentlerin hertürlüsü vss... yani yaprağı güzel olan çiçek açmayan hertürlü bitki benim favorim.
ayy laci maşallah ne güzel son derece aşıksın kocana :)))ben yorgunluktan ve kızımın peşinde gezmekten kocamı unuttum nerdeyse, kardeş kardeş takılıyoruz desem anlarsın:)))))
Bişy olmamıştır .Sen ekte çıkamazsa o düşünsün.Tembel der geçersin.Bende birkaç yıllık akşam sefası tohumları varpeçeteye sarmışım, artık kullanmadığım çantaların birinde buldum. Eski işyerimde vardı arsız birşeydi sürekli çiçek verir, dal verir, tohum döker, tohumları patlar, su vermezsen küser, verdin mi hemen barışırdı bozulmuş mudur acaba tohumlar birkaç yılda?
miraycım ben bilemedim... çok güzelmiş
Pembe çiçekli alev çiçeği galiba.Yok mu bunun adını bileeeeen
Yarin getircem.inşallah çünkü bunlar çocukların darbelerine rağmen çok güzel gelistilerflores ayyy çok severim akşam sefasını bence hiçbişey olmamıştır hemen dik derim ben kuzum.
laci canım çok şükür problemimiz yok aramız iyi o konuda sorun yok maşallah. sorun bende ; kadın olduğumu unuttum :)))
bu arada o menekşe nasıl güzel yaa maşallah subhanallah 41 kere tü tüt tü süpperrrr.... menekşelerin kraliçesi.
nazife ayyy çok güzelmiş kalanşoların yaa, benimkinin çiçekleri küçük kçük , seninkilere bayıldım maşallah. hemen evdekileride oraya götür hiç vakit kaybetme.
rabia canımmm oyy yerim ben seni taze hamiş, belinin ağrıması hamileliklede ilgili tabiki biraz, e tabi hassas dönemdesin birde üstüne annenin durumu gelmiş, bu ruh halin çok normal tatlım. ama olumsuz düşüncelere kaptırma kafanı, hep iyi şeyler getir aklına, moralin bozulacağı zaman kafanı değiştir, aç pencereyi bak nefes al, güzel bir neşeli şarkı dinle. veya kendini oku sık sık.
Himm yok ondan değil ya.adını bulup bakımına bakmam lazım cicekleri kötü olduPembe çiçekli alev çiçeği galiba.
ayy maşallah rengi çok güzelmiş, sanırım çiçekler okulu çok seviyor, baksana okuldaki bütün çiçeklerin gayet sağlıklı . maşallahMenekşe zor diyorlar ama sınıftaki meneksem çok guzellesti:)
Sizin sınıfta bişey var bence nazifeMenekşe zor diyorlar ama sınıftaki meneksem çok guzellesti:)