Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

laciii günaydın canım benim, içime enerji verdin yaa hakkaten bahar geldi geliyor yani, bugün hava güzel olacak gibi inşallah.

nazifem okula götürmek süper fikir bence, birde fazla üstüne düşme ozaman iyileşiyor, benimkide işyerinde bozulacak gibi olmuştu, eve götürdüm su filanda vermedim 1 hafta koydum öyle, toparladı çok şükür.

kızlarrrrr internetten arapsaçı siparişi verdim ben dün, bugün gelecek galiba, taaa kütahyadan istanbula. bakalım ne halde gelecek. Nilayımın verdiği şükürler olsun tuttu canlandı, onu bölüp bölüp evin her odasına 1er tane koymayı planlıyordum ama dokunmaya kıyamıyorum öyle çıtı pıtı ve tatlı ki, bende düşündüm bunu hiç rahatsız etmiyim dedim, hem ölürse benimde canımdan can gider, o yüzden manevi değeri olmayan 2 tane arapsaçı alayımda, deneylerimi onların üzerinde yapayım dedim. gelir gelmez resmini çeker koyarım.

birde kızlar ben sıklamen aldım demiştim ya, galiba solacak, ev içinde duruyor, güneşte alıyor ama yaprakları teker teker sararıyor. ne yapsam acaba serin yerimi sever?

Arapsaçı bende alcam
Sıklemen serin yer seviyor .Çok sulama .Menekşeden daha nazlıdır .kışın benim evde oluyorda .Yazın dayanamıyor sıcağa.
Tohumlarından bile çok çıkmıştı yaaaa bende istiyom sıklemen . Ama ama

anammmm demek nazlı hee, hiç bana göre değilmiş, hemen arka balkona alayım ozaman, yahu 50 kere diyorum çiçek açan çiçekler bana göre değil, nazlı oluyorlar diye, yine dayanamayıp almışım yahuu, benim favorilerim, benjamin, yukka, arapsaçı, telgraf çiçeği, sukulentlerin hertürlüsü vss... yani yaprağı güzel olan çiçek açmayan hertürlü bitki benim favorim.

ayy laci maşallah ne güzel son derece aşıksın kocana :))) ben yorgunluktan ve kızımın peşinde gezmekten kocamı unuttum nerdeyse, kardeş kardeş takılıyoruz desem anlarsın:)))))

Bende birkaç yıllık akşam sefası tohumları var peçeteye sarmışım, artık kullanmadığım çantaların birinde buldum. Eski işyerimde vardı arsız birşeydi sürekli çiçek verir, dal verir, tohum döker, tohumları patlar, su vermezsen küser, verdin mi hemen barışırdı bozulmuş mudur acaba tohumlar birkaç yılda?

Hiçbişeyi problem edip büyütmeyin .Çocuk küçükken de herşey farklı güzel.Tadını çıkarın.Aaaah ah şimdiki aklım olaydı.Hiçbişey yapmaz çocuklarımla vakit geçirirdim .
Bişy olmamıştır .Sen ekte çıkamazsa o düşünsün.Tembel der geçersin.

Selam bayanlar nasılsınız ayyy hiç giremiyorum iyice depresyona girmek üzereyim
Ben eve gelmiştim hatırlarsanız çiçekleri gördüm sonra geri çağırdılar şehir dışına apar topar bavul hazırladım tekrar geldik buraya çok mutsuzum
Bu sürede sürekli çalışıyoruz yine ve annem biraz rahatsızlandı sürekli ağlama halindeyim
Nevresim geçirdim yatağa belim çok ağrıyor ya anlatamam bi geçmedi bu da yetmezmiş gibi bademciklerim şişti burnum tıkandı
Anlayacağınız her şey çok mükemmel Elhamdulillah
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ben de Rabia memnun oldum
Grap dur kız daha 5 haftalık ne cinsiyetiiiii
Ben doktora daha hiç gitmedim yaklaşık 2 hafta sonra gideceğim kalp atışlarını duymak için inşallah.
Eşimin ailesi erkek diyor benimkiler kız diyor bakalım sağlıklı olsun da ben bir şey hissetmiyorum şimdilik

flores ayyy çok severim akşam sefasını bence hiçbişey olmamıştır hemen dik derim ben kuzum.

laci canım çok şükür problemimiz yok aramız iyi o konuda sorun yok maşallah. sorun bende ; kadın olduğumu unuttum :)))
bu arada o menekşe nasıl güzel yaa maşallah subhanallah 41 kere tü tüt tü süpperrrr.... menekşelerin kraliçesi.

nazife ayyy çok güzelmiş kalanşoların yaa, benimkinin çiçekleri küçük kçük , seninkilere bayıldım maşallah. hemen evdekileride oraya götür hiç vakit kaybetme.

rabia canımmm oyy yerim ben seni taze hamiş, belinin ağrıması hamileliklede ilgili tabiki biraz, e tabi hassas dönemdesin birde üstüne annenin durumu gelmiş, bu ruh halin çok normal tatlım. ama olumsuz düşüncelere kaptırma kafanı, hep iyi şeyler getir aklına, moralin bozulacağı zaman kafanı değiştir, aç pencereyi bak nefes al, güzel bir neşeli şarkı dinle. veya kendini oku sık sık.

Yarin getircem.inşallah çünkü bunlar çocukların darbelerine rağmen çok güzel gelistiler

ailemize yeni katılan arapsaçları :)))
nilayımın gönderdiği ana kraliçe arap saçı olarak baş köşede, bunlarıda bölüp bölüp çoğaltmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…