- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.636
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
çocuklardan enerji yüklemesi geliyor bence çiçeklere, hertaraf enerji doludur orda, taze nefesler, şen kahkahalar, e tabi çiçeklerde bu mutlu ortamda coşuyorlar :)))Sizin sınıfta bişey var bence nazife
Tüm gün okulda sevgi içinde buyuyorlar. Çiçekler ortamın psikolojisinde etkileniyordu bence. Evde yasam aksam 7 de basliyor. Çiçekler öyle aileyi.ne yapsın :)ayy maşallah rengi çok güzelmiş, sanırım çiçekler okulu çok seviyor, baksana okuldaki bütün çiçeklerin gayet sağlıklı . maşallah
aslında çiçeklerin sessizliği sevdiğini bilirdim hep bu yaşıma kadar, ama bu tezi yıktın nazifecimTüm gün okulda sevgi içinde buyuyorlar. Çiçekler ortamın psikolojisinde etkileniyordu bence. Evde yasam aksam 7 de basliyor. Çiçekler öyle aileyi.ne yapsın :)
Eğer sessizliği sevseydi benim sınıftakiler gelismezdi diye düşünüyorum. Birde evdekiler de 15 tatilde gayet iyiydi. Ama simdi kotulestiler. Sanirsam onlar da birer çocuk gibi huzurlu mutlu bir.ortam istiyorlaraslında çiçeklerin sessizliği sevdiğini bilirdim hep bu yaşıma kadar, ama bu tezi yıktın nazifecim
Kesinlikle öyle. Coxuklarin birbirine olan sevgisi çiçeklere de geçiyor benceçocuklardan enerji yüklemesi geliyor bence çiçeklere, hertaraf enerji doludur orda, taze nefesler, şen kahkahalar, e tabi çiçeklerde bu mutlu ortamda coşuyorlar :)))
Telgraf çiçeği ve parlak mustafa var sankiÇiçek çoğaltan komsu candır can... İnşallah tutarlar. İsimlerini bilmiyorum ama çok guzeller..
Biri de kalanso zaten. Tesekkur eserim isimler için.Telgraf çiçeği ve parlak mustafa var sanki
Bende parlak mustafa ektim.bugün. yani Komşum bana ekmiş diyebilirim :) ismini de buradan öğrendim :))) kauçuk vardı bende ama hic gelismiyordu. Bugün baktım gelişim var sanki.slm kızlar, arkadaşımdan üç tane çiçek dalı getirip ektim dün..
biri ALOA VERA,
biri KAUÇUK
biri de PARLAK MUSTAFA
Bende parlak mustafa ektim.bugün. yani Komşum bana ekmiş diyebilirim :) ismini de buradan öğrendim :))) kauçuk vardı bende ama hic gelismiyordu. Bugün baktım gelişim var sanki.
İnan hic bilmiyorum. Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş.ya. benim.çiçekler ölüp gidiyor çözüm.bulamiomparlak mustafa çok severim ben.. nezamandır arıyordum bulamamıştım :)
arkadaşım sağolsun bulmuş bana... çok sarkar aşağılara kadar döküm döküm olur.. yüksek biryere konulunca sarktığı zaman görselliğine doyulmaz :)
benimki daha çok minnak amasarktığı zamanları görürüz inşallah..
kauçuk zor köklenirmiş ondandır belki canım.. ama köklendip tutunca upuzun uzuyor :)
birde aloa vera ektim, ama hakkında hiçbişey bilmiyorum, bakımı nasıl acaba, sukulent cinsinden mi
Hangileri var acaba ona göre kosturayım sabahkızlar ben geldim özledim sizleri nasılsınız biz kaç gündür koşturuyoz ev telaşı mağlum
sizlere haberim var yrn 101de çiçek var bi bakın hbr veriyim dedim birazdan geçmişide okur tekrar yazarım
Yarin değil ki 23 nisanda gelecek. Yaprak güzeli var sanirsam bide telgraf çiçeği var. İnternetten bak istersen bi canimHangileri var acaba ona göre kosturayım sabah