Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

ayy maşallah rengi çok güzelmiş, sanırım çiçekler okulu çok seviyor, baksana okuldaki bütün çiçeklerin gayet sağlıklı . maşallah
Tüm gün okulda sevgi içinde buyuyorlar. Çiçekler ortamın psikolojisinde etkileniyordu bence. Evde yasam aksam 7 de basliyor. Çiçekler öyle aileyi.ne yapsın :)

aslında çiçeklerin sessizliği sevdiğini bilirdim hep bu yaşıma kadar, ama bu tezi yıktın nazifecim :KK70::KK70:
Eğer sessizliği sevseydi benim sınıftakiler gelismezdi diye düşünüyorum. Birde evdekiler de 15 tatilde gayet iyiydi. Ama simdi kotulestiler. Sanirsam onlar da birer çocuk gibi huzurlu mutlu bir.ortam istiyorlar

Çiçek çoğaltan komsu candır can... İnşallah tutarlar. İsimlerini bilmiyorum ama çok guzeller..

Eklentiler

• PhotoGrid_1429113432547.jpg
    PhotoGrid_1429113432547.jpg
    148,6 KB · Görüntüleme: 81
  • PhotoGrid_1429113432547.jpg
    PhotoGrid_1429113432547.jpg
    148,6 KB · Görüntüleme: 80
kızlar ben geldim özledim sizleri nasılsınız biz kaç gündür koşturuyoz ev telaşı mağlum
sizlere haberim var yrn 101de çiçek var bi bakın hbr veriyim dedim birazdan geçmişide okur tekrar yazarım :KK25:

slm kızlar, arkadaşımdan üç tane çiçek dalı getirip ektim dün..
biri ALOA VERA,
biri KAUÇUK
biri de PARLAK MUSTAFA :rolleyes:
Bende parlak mustafa ektim.bugün. yani Komşum bana ekmiş diyebilirim :) ismini de buradan öğrendim :))) kauçuk vardı bende ama hic gelismiyordu. Bugün baktım gelişim var sanki.

Bende parlak mustafa ektim.bugün. yani Komşum bana ekmiş diyebilirim :) ismini de buradan öğrendim :))) kauçuk vardı bende ama hic gelismiyordu. Bugün baktım gelişim var sanki.

parlak mustafa çok severim ben.. nezamandır arıyordum bulamamıştım :)
arkadaşım sağolsun bulmuş bana... çok sarkar aşağılara kadar döküm döküm olur.. yüksek biryere konulunca sarktığı zaman görselliğine doyulmaz :)
benimki daha çok minnak ama :KK70: sarktığı zamanları görürüz inşallah..
kauçuk zor köklenirmiş ondandır belki canım.. ama köklendip tutunca upuzun uzuyor :)
birde aloa vera ektim, ama hakkında hiçbişey bilmiyorum, bakımı nasıl acaba, sukulent cinsinden mi

parlak mustafa çok severim ben.. nezamandır arıyordum bulamamıştım :)
arkadaşım sağolsun bulmuş bana... çok sarkar aşağılara kadar döküm döküm olur.. yüksek biryere konulunca sarktığı zaman görselliğine doyulmaz :)
benimki daha çok minnak ama :KK70: sarktığı zamanları görürüz inşallah..
kauçuk zor köklenirmiş ondandır belki canım.. ama köklendip tutunca upuzun uzuyor :)
birde aloa vera ektim, ama hakkında hiçbişey bilmiyorum, bakımı nasıl acaba, sukulent cinsinden mi
İnan hic bilmiyorum. Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş.ya. benim.çiçekler ölüp gidiyor çözüm.bulamiom :KK43:

Bunlar aynı gün geldiler bana ama biri hic çiçek açmadı daha

Eklentiler

• PhotoGrid_1429122222945.jpg
    PhotoGrid_1429122222945.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 108
X