Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

benimkiler öldü canım ya zaten 1 tane çıktı o kadar tohumdan

kuzum çk iyi bir konuya değindin bravo sana. benim yaklaşık 14 tane filizlendi, ama pek büyümüyorlar sanki, incecik kıl gibi bişeyler, güçsüz gibiler yani kalınlaşmalarını bekliyorum ama bakalım ne olacak. hakkaten bunları nezaman ayıralım, ayrıca benim papatyalarda filizlenmeye başladı , ayrıca biber tohumlarının filizleri çok sık, onlardan bu akşam ayırayım ben birkaç tane bakalım deneme yapayım ne olacak. o sırada bir tanede fesleğen ayırırım denemiş oluruz. benim kızın küçük meyve püresi kavanozları işime yarıyor bu durumlarda :)

benimkiler öldü canım ya zaten 1 tane çıktı o kadar tohumdan
aaaa tüh yaa, ama kızlar demişti zaten çok nazlıdır fesleğen diye, benimkilerde öyle güçsüz incecik bir halleri var, bunlar nasıl büyüyüp adam olacak diye şüpheliyim...
ama maşallah nilayın gönderdiği biber tohumlarımdan çıkan filizler dimdik güçlü duruyor. onların hepsi tutar yani Allahın izniyle.

biberler tutar canım ama bu çiçek filizleri gerçekten çok nazlı

Benim evim aşırı sıcak canım ya pencere açıp oturuyoruz hep.

Yıldız yumrusunun birine 5 teeleee dediler pazarda bende almadım .
ahh laci sen kaçırırsan a101 deki soğanları işte böle kalırsın yumrusuz :))) bene aldım elime, sonra dedimki bu çiçeği tanımıyorum nedir bilmem boşver dedim bıraktım. şimdi görünce canım çekti tabi ama çok geç .))
merhaba bende bu aralar çiçeklere çok merak saldım. acaba her zaman açan bildiğiniz güzel bi çiçek var mı
merhaba tatlım hoşgeldin, sürekli çiçek açan bir çiçek değilde benim tavsiyem şudur, yaprakları güzel olan bitkileri tercih et bence, çünkü çiçekli bitkiler biraz hassas oluyor insanın canını çıkarıyor :) o yüzden mesela yaprak güzeli çok güzeldir, sukulent tipi bitkilerin yaprakları çok ilginçtir, benjamin bitkisinide çok severim. arapsaçı vardır minicik yaprakları vardır, saksıdan aşşağı doğru sarkar bakmaya doyamazsın. birde telgraf çiçeği vardır ki yaprakları çok güzel bir renktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…