- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
benimkiler öldü canım ya zaten 1 tane çıktı o kadar tohumdankızlar fesleğenleriniz ne alemde???? onlardan hiç bahsetmez olduk.. benimkiler parmak boyunu geçti.. ama sadece 5 tane tohum filizlendi... onca tohumdan sadece 5 tane filizilenmesi normal mi sizce?
sizinkiler kaçar adet çıktılar..
ha birde şunu soracaktım, ne zaman ayrı saksılara alacağız onları, iyice uzasınlar mı, yoksa bi iki haftaya kadar değiştirelimmi???
kuzum çk iyi bir konuya değindin bravo sana. benim yaklaşık 14 tane filizlendi, ama pek büyümüyorlar sanki, incecik kıl gibi bişeyler, güçsüz gibiler yani kalınlaşmalarını bekliyorum ama bakalım ne olacak. hakkaten bunları nezaman ayıralım, ayrıca benim papatyalarda filizlenmeye başladı , ayrıca biber tohumlarının filizleri çok sık, onlardan bu akşam ayırayım ben birkaç tane bakalım deneme yapayım ne olacak. o sırada bir tanede fesleğen ayırırım denemiş oluruz. benim kızın küçük meyve püresi kavanozları işime yarıyor bu durumlarda :)kızlar fesleğenleriniz ne alemde???? onlardan hiç bahsetmez olduk.. benimkiler parmak boyunu geçti.. ama sadece 5 tane tohum filizlendi... onca tohumdan sadece 5 tane filizilenmesi normal mi sizce?
sizinkiler kaçar adet çıktılar..
ha birde şunu soracaktım, ne zaman ayrı saksılara alacağız onları, iyice uzasınlar mı, yoksa bi iki haftaya kadar değiştirelimmi???
Allah bağışlasın canım benim. evet benim kızım suluyor zaten, eline fısfısı geçirirse hemen çiçeklere doğrultuyor.Himm yasemin hiç aklıma gelmemisti olabilir6 aylık bebis daha seninki gibi olsa çiçek falan sulatirim ben ona
aaaa tüh yaa, ama kızlar demişti zaten çok nazlıdır fesleğen diye, benimkilerde öyle güçsüz incecik bir halleri var, bunlar nasıl büyüyüp adam olacak diye şüpheliyim...benimkiler öldü canım ya zaten 1 tane çıktı o kadar tohumdan
biberler tutar canım ama bu çiçek filizleri gerçekten çok nazlıaaaa tüh yaa, ama kızlar demişti zaten çok nazlıdır fesleğen diye, benimkilerde öyle güçsüz incecik bir halleri var, bunlar nasıl büyüyüp adam olacak diye şüpheliyim...
ama maşallah nilayın gönderdiği biber tohumlarımdan çıkan filizler dimdik güçlü duruyor. onların hepsi tutar yani Allahın izniyle.
papatyalar olacakmı bakalım, fesleğenler cılız ama papatyalarda sanki ona benzeyecek gibime geliyor. tutmazlarsa birdahada çiçek tohumu ekmem. birdahada davosa gelmem :)biberler tutar canım ama bu çiçek filizleri gerçekten çok nazlı
papatyalar olacakmı bakalım, fesleğenler cılız ama papatyalarda sanki ona benzeyecek gibime geliyor. tutmazlarsa birdahada çiçek tohumu ekmem. birdahada davosa gelmem :)
Benim evim aşırı sıcak canım ya pencere açıp oturuyoruz hep.nazifem, okuldakiler tabi akşamları filan serin ortam oluyordur heralde o yüzden canlılardır belki. gerçi benim kalanşomda evin içinde sıcak yerde ama şimdilik iyi görünüyor. hay ALlah ya, seni küstürmüşler yahuuu, kalanşoların ve sukulentlerin kraliçesi "flores"tır. nerelerde o görünmüyor. gelince mutlaka güzel bir yorum yapar sana bu konuda.
Hoşgeldin çiçek sever pınar .ben de laci.Teşekkür ederim, kaktüs cinsi dediklerinizi çok beğendim.
Zeze nerden buldun yumruları kıs ..yıldız yumrusu Eki Görüntüle 1491840 Eki Görüntüle 1491841
Sende hoşgeldin handan.evdeki çiçekleri görelimBen evde papatya yetiştirmek istiyorum ama bakımı nasıl oluyor bilmiyorum
Eşim bana hediye olarak saksıda almıştı ama solup gitti
memnun oldum :)Hoşgeldin çiçek sever pınar .ben de laci.
Zeze nerden buldun yumruları kıs ..
Kv denin bahçesinde çok var.
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık... çiçekleri suladıkkk suladık suladık :))
hakkaten bende soğan alıcam zeynebim
Çok yıllık duvar dibinde .bide kocaman kocaman açıyo renk renk .a101 den aldımya kıs unuttunuzmu
kv ninki güzel açıyormu kıs bide sadece bu yazlık değil değilmi soğan olunca her sene açıyo
Yıldız yumrusunun birine 5 teeleee dediler pazardaBütün kızlar toplandık toplandık toplandık... çiçekleri suladıkkk suladık suladık :))
hakkaten bende soğan alıcam zeynebim
ahh laci sen kaçırırsan a101 deki soğanları işte böle kalırsın yumrusuz :))) bene aldım elime, sonra dedimki bu çiçeği tanımıyorum nedir bilmem boşver dedim bıraktım. şimdi görünce canım çekti tabi ama çok geç .))Yıldız yumrusunun birine 5 teeleee dediler pazardabende almadım .
merhaba tatlım hoşgeldin, sürekli çiçek açan bir çiçek değilde benim tavsiyem şudur, yaprakları güzel olan bitkileri tercih et bence, çünkü çiçekli bitkiler biraz hassas oluyor insanın canını çıkarıyor :) o yüzden mesela yaprak güzeli çok güzeldir, sukulent tipi bitkilerin yaprakları çok ilginçtir, benjamin bitkisinide çok severim. arapsaçı vardır minicik yaprakları vardır, saksıdan aşşağı doğru sarkar bakmaya doyamazsın. birde telgraf çiçeği vardır ki yaprakları çok güzel bir renktir.merhaba bende bu aralar çiçeklere çok merak saldım. acaba her zaman açan bildiğiniz güzel bi çiçek var mı