Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

bizimde 5 yıl bitti, allah evliliklerimizi hayırlı uzun daim etsin inşallah..
canım vallahi ben çözemedim beş senedir bu huyunu... benim çok önem verdiğim bişeyi bukadar basite alması ve ne var bunda diye kudurtmasına tahammül edemiyorum...hep diyorum ya bi anla, neden söylediklerim askıda kalıyor diyorum, hiç ya hiç.. sanki hiç söylememişim gibi.. sanki dünya boş, derdim hoş havası... delirmemek işten bile değil ya.. konuşmayacam ama kararlıyım.. ister özür dilemeye bile gelmesin kararlıyım... ben de onu delirtene kadar konuşmayacam

Toplu dövük indirimi deyyoz .
Bak bi bildiğimiz var 16 yıllık tecrübe var burda..

İtinayla küsülür süründürülür .İflah olmazsa kahvaltısı kesilir.Akşam çayına hiç dayanamaz

bacım söyle allah aşkına nasıl süründürülür itina ile...
ben küsmeyi beceremiyorum hemen barışıyorum, o da bunu gayet güzel kullanıyor...
nasıl pişman ederim bu yaptıklarına onu
söyle bakem , de hele bana...

Amin canım anlıyorum seni biz yine küstuk biliyomusun işten geldi niye yemek yapmadin diyo ya nasil yapmam işte yemek dedim neymis yeşil fasulyeye yemekmiymiş ben diyetteyim sana et yemegi yapip kendim sebzemi yiyim dedim sana baka baka
sen bana baska yemek yap sen ne istiyosan yap kendine diyo yaaa ben iki kisiye cesit cesit yemekmi yapiyim

Bölüyorum ama bu güzel fesleğeni gördüm ayrılamadımmm tombik yapraklarına vuruldum.
Limon gibi kokuyor misss
Ama hakkında bir şey bilmiyorum az mı su vereyim çok mu, güneş mi sever gölge mi bilmiyorum

Son düzenleme:

tencereyi kafasına geçireceksin anlayacak... yemek beğenmiyor, dünyada insanlar açlıktan ölüyor.. çocuklar bebekler aç susuz ölüyor analarının kucaklarında, yemek bulmuş beğenmiyor... o beğenmediğin fasülyeyi ömründe yememiş insanlar var..
keşke söyleseydin bunları canım.. benimki Allahtan yemek seçmez, ne olsa yer... hepsinin huyu farklı farklı işte.. ama yemek seçmesi çok günah.. nimet yaa...

İyi akşamlar kızlar gazelcim üzme kendini konuşma boşver yeterince şımarmış artık

sorma canım çıkardım tepeme...

bildiğim odurki küsün süründürün duygu sömürüsü yapın.Gık demeye korksun.Yoksam anası bacısı sömürüyo

aynen öyle lacim aynen öyle anası bacısı sülalesi sömürüyor...

Nerrrrrde bu küsükler.Depresyona mı girdiniz.huuuu

yok bacım ne girecem depresyona falan, o girsin
birazdan yabancı film açıp izlicem netten inşallah, cipsimi ve limonlu maden suyumu da içecem afiyetle.. hıhh...

Ben burdayimda gazel ne alemde merak ettim doğrusu

burdayım canım, konuşmadım hala... onunda gelip özür mözür dilediği yok..
alayı odun bunların

Bak arada kıkırda çatlasın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…