Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Günaydın arkadaş lar ooo gece kocalar çekiştirilmiş keşke bende burda olsaydım size katılırdım. Sinşr oluyorum şu kızı yatırırken bi yardım et biliyorsun zor uyuyor bide yer yadırgadı şimdi dahada zor. Daha çocuk uyumaadan bu uyuyor bide üstüne horlayıp kızı uyandırıyor. Kızdım bende horlama diye. O da gitti başka odada yattı. Sabaha kadar tek Başıma cebelleştim. Hayat onlara güzel bee. Herşey kadınların üstüne bu hayatta...
Laciiii kuzum yaş kaç yaa maşallah 17 senelik evliyim demişsin ama hiç yaşın yüksek bir rakam değildir bence enerji ve hayat dolu görünüyorsun burdan. En fazla 34 bence. Ben 32 yaşındayım 5 senelik evliyim.

Ayyy ben varya bakamam bile ispanak alirim her seferinde böcuk çıkar
artık esime temizletiyom bi görsem çığlık çığlığa iyyyy
ben yatar kuslar gözüm açılmıyor
iyi geceler herkese
Yok ben direk eli tesbihliyim .üleyn
36

Hayırl cumalar kızlar.
Laci yaşlarımız yakınmış oh negüzel ama sen bana 10 basarsın valla. Benim kız daha 1.5 yaşında, senin oğlun 17 yaşında maşallah. Erken kalkan erken yol alır
ayyy menekşen açtı hee süper.bizde o günleri görebilecekmiyiz acaba aaaah ahh..

Nilayım fesleğenlerin hayırlı olsun ohh negüzel bir mıtluluk onların coşmasını izlemek.

Kızlar fesleğeni araştırıyorum ve bazı türler dışında fesleğenlerin çoğu tek yıllık bitkilermiş
Çiçek açtıktan sonra tohuma dönüyorlar ve sonra da kuruyup ölüyorlar.
Çiçeğe dönmemesi için sık sık budamak, yapraklarını koparmak, boya gitmesini önlemek gerekiyormuş.
Sonunda öldükten sonra, topladığımız tohumları tekrar ekiyormuşuz ve yine bekliyormuşuz

Çok sıcağı sevmez .Çalı gibi kurur kalır.esintiyi sever .Evin içinde olacağını sanmıyorum .

Kızlarrrr herkese merhaba, önceki konuyu okuyup bitireyim öyle geleyim aranıza dedim bitmedi tabi onca sayfa :) yeni konu açmışsniz çok sevindim, eşimin kıskanmalarina rağmen bi solukta okudum :) adamcagiz aşkım çok mu sıkılıyorsun dedi bu kadar telefona baktığımı görünce :) yok kuzum çiçekleri yeni ayırdık ya kızlar ne öneri vermiş onlara bakıyorum dedim :) beş aylık evliyiz çiçeklerimız de en fazla üç dört aylık küçükler daha. Yarın fotolarini koyucam. Haliyle bu konuda yeni ve acemi olduğum için sizi takipteyim. Beni de araniza alın lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…