- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
bilmemki o kadar miniklerdiki belki elimdeydi parmaklarımın arasında karıştıPembesi güzelmiş :)
Tohumları nasıl karıştırdın
Yabani ot olmasın onlar ? Biraz bekle bakalım neye benzeyecekler
napalım kısss sen napıyon nerelerdesinNapıonuz kızlaaarrrr
Nettin yaw .Acil acil kır kökleri başka toprağa dik panik panik Anaaaaam.Olmadı kargola gönder naaani naaaniiiii olmadı ben gelem.
Hımm akşam büyük saksıya alıvereyim mademBenjamin okadar küçük bişeyde tutmaz.
Ben sana dedim yaprakları koy toprağa diye amakıslar kalan son kalanşolarımda yanmış
Ben sana dedim yaprakları koy toprağa diye ama
Geçmiş olsun
kendinizmi yetiştiriyorsunuzBuda kendi yaptığım kaya tuzlu katkısız zeytinlerim.Eki Görüntüle 1470167
Annemlerin bahçesinde var biraz satın alıyorum ama ayrı büyük bi zeytinliğimız var Annemlerin..Bu yıl z yağı belki çıkarabiliriz.Sofralık zeytinimi kendim yapıyorum tuz su ve zeytinkendinizmi yetiştiriyorsunuz
maşallah güle güle yiyin ağız tadıylaAnnemlerin bahçesinde var biraz satın alıyorum ama ayrı büyük bi zeytinliğimız var Annemlerin..Bu yıl z yağı belki çıkarabiliriz.Sofralık zeytinimi kendim yapıyorum tuz su ve zeytin.
Hoşbuldum süpermiş bu konu bayıldım evet sardunya koca yaz sadece 2 kere açtı ne yazıkki :)hoşgeldin petunia
bnm bildiğim balkonda en güzeli sardunyadır ama çiçek açmamış dedin küpeli gölgeyi sever yinede sardunyayı bi dene biraz büyükçe al belki açar
Sabah ışıği filan hiçmi almıyo yoksa kiler gibi biyermi balkonunuz.Hoşbuldum süpermiş bu konu bayıldım evet sardunya koca yaz sadece 2 kere açtı ne yazıkki :)
Yok canım ışık alıyor güneş hiç gelmiyor evin tipi L balkonda ortada kalıyor cephe olarakta balkonun tam tersi yönde oluyor güneş ortanca öneren bi arkadaş olmuş ama oda biraz güneş istiyormuşSabah ışıği filan hiçmi almıyo yoksa kiler gibi biyermi balkonunuz.
EnemKızlar diyanetten gelen mesaj;
çiçek ve güzellik kokan yerlerden bir dal gül ya da bir çiçek koparır, alırsa buralar zarar görür ve harap olur. Ayrıca, özel mülkiyet, başkasına ait ve koruma altına alınmamış olan yerlerden gül, çiçek ve ot, vb. ancak, sahibinin izniyle alınabilir.Aksi halde caiz değildir.
Sıcakmı oluyo serinmi hava alıyomu.Serinse menekşe olurYok canım ışık alıyor güneş hiç gelmiyor evin tipi L balkonda ortada kalıyor cephe olarakta balkonun tam tersi yönde oluyor güneş ortanca öneren bi arkadaş olmuş ama oda biraz güneş istiyormuş