Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Pembesi güzelmiş :)
Tohumları nasıl karıştırdın
Yabani ot olmasın onlar ? Biraz bekle bakalım neye benzeyecekler
bilmemki o kadar miniklerdiki belki elimdeydi parmaklarımın arasında karıştı
diğerlerine çok benziyor ondan kısss
Napıonuz kızlaaarrrr
napalım kısss sen napıyon nerelerdesin
Nettin yaw .Acil acil kır kökleri başka toprağa dik panik panik Anaaaaam.Olmadı kargola gönder naaani naaaniiiii olmadı ben gelem.

yok anam yandı bitti kül oldular 1 gecede
bende çöpe attım 10 tlm yandı

Kuzular armutludan Merhaba
tam 1 saat 15 dakika süren amansız mücadele ve sinir harbinfenden sonra kızımı anca uyuttum yerinimi yadırgadı nedir. 1-2 gün daha böyle sürerse ben eve dönerim
nilayım yok iş için değil annemlerin devremülkü var bu tatihte oraya geldik annemlerle.
bu arada buz çiçeğini gazelden isteyio durmuşsun ama gazelde yok ondan kuzum.floresta var.

zeynebim "rabbi yessir..."duana sonyna kadar katılıyorum ve söyledipin konuda çok haklısın. Şikayet edip söylenirsem Allah sabredenlerden saymaz inanki bu kulağıma küpe oldı çok sağol arkadaşşım Allah razı olsun senden. Rabbi yessiride artık sürekli okuyacağım.

gazelim tebrik ediyorum seni süper bşr puan almışsın darısı direksiyonun başına. Bu arada nilayın gaza getirmesi ile bende 1 adet menekşe dalı suya koydum gelmeden. Bakalım nolacak.

floressssss süpersin ortadaki kedi tırnağı diye geçiyor bildiğim kadarıyla. Ama dur şimdi diyanetten cevap geldi paylaşıcam

petunia taylım ortancayı ben tavsiye ettim. Bizim bahçede var hiç güneş almayan bir yerde.birde görsen kafam kadar çiçek açıyor kesin tavsiye ederim.

Rabia arafan bi Merhaba demiş nerde acaba şuanda. Öpüyorum kendisini

Kızlar diyanetten gelen mesaj;

çiçek ve güzellik kokan yerlerden bir dal gül ya da bir çiçek koparır, alırsa buralar zarar görür ve harap olur. Ayrıca, özel mülkiyet, başkasına ait ve koruma altına alınmamış olan yerlerden gül, çiçek ve ot, vb. ancak, sahibinin izniyle alınabilir.Aksi halde caiz değildir.

Enem götürüp yerine takayım benjamini çok direndi yavrucak ama söktüm onu ben anasından

Istanbul'a dönünce o güzelim büyüttüğüm 2 tane benjamini gidip hastaneye geri vericem napim
nasıl vericem onu düşünüyorum... kime verim acaba. Koridora koysam biri alır. Yönetime çıkayım yetkili birine verim odasına koysun bari

hoşgeldin grapcım
iyi tatiller arkadaşım ooohhhh benim içinde dinlen bol bol tabi cadı kızından sıra dinlenmene gelirse bu arada kaç yaşında
duayı okuduğun için sevindim vesile olduğum içinde ayrı mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…