Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

selam herkese, benim çiçeklerde herhangi bir değişiklik yok, şükür hepsi memnun halinden ama menekşelerim hala çiçek açmadı.. yaa çiçeklerini dökeli 2 aydan fazla oldu.. ama hala çiçek açmıyor niye?
ışık alan penceredeydi, acaba güneşe de ihtiyacımı varki diye güneş alan pencereye kağıtla gölgeleme yaparak koydum bütün menekşelerimi.. ama hala tık yok..neden çiçekaçmıyor yaaa
laciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi el kuzum yaaaa niye açmıyor, ne istiyor bu çiçekler benden.. sevgiyse sevgi, ilgiyse ilgi.. bakım onarım besin su güneş ne lazımsa verdim, neden onlar beni mutlu etmiyor

Ayyyy bu kuzucukta yeni evliymis hosgeldin canim tabiki aliriz

Sevgi saygı anlayış. Yaa biara yapraklarını öpesim geliyodu biri görecek diye öpemiyodum konuşurum ben onlarla delimiyim neyim.Anneciiiiiim.

Sevgi saygı anlayış. Yaa biara yapraklarını öpesim geliyodu biri görecek diye öpemiyodum konuşurum ben onlarla delimiyim neyim.Anneciiiiiim.

bende çok sevgi ile yaklaşıyorum sularken falan konuşuyorum.. yavrularım kuzularım diye iyice abartıyorum bile
ama onlar çok hayırsız evlat çıktılar

Gazelcim seni de takip ediyorum, bende seninle aynı gün ehliyete girdim ama bizim direksiyon başlamadı daha. Sonuçların açıklanmasıni bekliyorlar :)
Hoşgeldin canım aramıza ben buara yokum geçmişi okuyamıyorum zor oluyor :) geçersin inşaAllah sınavı :)

gazelcim bnm yapraktan ektiğim menekşe yavru vermiş çok minikkkk istersen nasıl yaptımı yazıyım belki fikir olur ilk denemem di :))))
grapcım bol tatiller iyi dinlen cnm bnm soğanlı yeşermiş bugun gördüm nasıl sevindim bi bilsen biberlerde hala hareket yok birde geçen sene saksının dibine ektiğim kayısı çekirdeğim yeşerdi
kıssssslar eniştelerle aralar limonu gibi sanki,siz konuyu açmışınız bende yazıyım bari bnm eşim çok sabırlıdır öyle yemek felan seçmez elinden geldiği kadar her dediğimi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…