- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- Konu Sahibi graphicdesigner
Bak arada kıkırda çatlasın .
umurunda değil ki
o da tv den izliyo bişey... dikkat kesilmiş bakıyor... paşam hiç oralı bile değil.. odun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak arada kıkırda çatlasın .
Haklısın canim desem nolucak daha kötü olucaz en iyisi susmak
aynen odunda degil bildiğin kütük
ohhhh afiyetle ye canım keyfine bak
Olsun canim biz anliyoruz birbirimizisustukça da tepeye çıkıyor bunlar zeynebim.. sussan olmuyo, küssen olmuyo... napcaz biz yaa... off Türkçeyi katlettim sinirden. yazma yeteneğim gitti
Ne operasyonu kissssOperasyondaydım.Şimdi geldim
Balkondaki böcüü ilaçladım olmadı .Gecemi çıkıyo diye fenerle çıktım yok gene yok kuvvetli böcük ilacı sıkcam leşini sercem yere .sap yaprak ekmek ufağı gibi döküyo çatır çatır nimete yok saygısı .Döke saça yiyoNe operasyonu kissss
Uykum geldi haaa
Eldiven giydim fener aldım .Bööögggggg çok fena korkarım böcüklerden
ben operasyona hep eşimi gönderirim
Yok ben direk eli tesbihliyim .üleynAyyy ben varya bakamam bile ispanak alirim her seferinde böcuk çıkar
artık esime temizletiyom bi görsem çığlık çığlığa iyyyy
ben yatar kuslar gözüm açılmıyor
iyi geceler herkese
36Günaydın arkadaş lar ooo gece kocalar çekiştirilmiş keşke bende burda olsaydım size katılırdım. Sinşr oluyorum şu kızı yatırırken bi yardım et biliyorsun zor uyuyor bide yer yadırgadı şimdi dahada zor. Daha çocuk uyumaadan bu uyuyor bide üstüne horlayıp kızı uyandırıyor. Kızdım bende horlama diye. O da gitti başka odada yattı. Sabaha kadar tek Başıma cebelleştim. Hayat onlara güzel bee. Herşey kadınların üstüne bu hayatta...
Laciiii kuzum yaş kaç yaa maşallah 17 senelik evliyim demişsin ama hiç yaşın yüksek bir rakam değildir bence enerji ve hayat dolu görünüyorsun burdan. En fazla 34 bence. Ben 32 yaşındayım 5 senelik evliyim.
Çok sıcağı sevmez .Çalı gibi kurur kalır.esintiyi sever .Evin içinde olacağını sanmıyorum .Kızlar fesleğeni araştırıyorum ve bazı türler dışında fesleğenlerin çoğu tek yıllık bitkilermiş
Çiçek açtıktan sonra tohuma dönüyorlar ve sonra da kuruyup ölüyorlar.
Çiçeğe dönmemesi için sık sık budamak, yapraklarını koparmak, boya gitmesini önlemek gerekiyormuş.
Sonunda öldükten sonra, topladığımız tohumları tekrar ekiyormuşuz ve yine bekliyormuşuz