- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Bi formül bulmak lazım ama ne?Bu konularda hile-i şer-iye bi düşünelim bakalım kim dikti acaba belediyemi?hastane yönetimi mi.Enemgötürüp yerine takayım benjamini çok direndi yavrucak ama söktüm onu ben anasından
Dün aldıklarımdan birinin belediye tarafından dikildiğine eminim.Bi formül bulmak lazım ama ne?Bu konularda hile-i şer-iye bi düşünelim bakalım kim dikti acaba belediyemi?hastane yönetimi mi.
Yok .Onuda duydum amma bi garip .Öyle düşünerek aldım zaten ama kendimi kandırıyor gibi olmak da istemiyorum.
Doğa için çal bir müzik projesi değil miydi yav
maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versinEvet kızlar bu dal kopartma mevzusu karışık yaa ne bileyim tüh. Artık yolda giderken etrafıma bile bakmıycam. Görsem ne olacak sanki alamadıktan sonra...
çiçekçileri mi zengin edelim ne edelim yani... o benjaminde gözüm kalır kimseye de yar olmaz bence yaa okadar emek verdim ben ona gözüne baktım beee tühh.
Bu arada kızım 1 ay sonra 1.5 yaşında olacak inşallah
sokaktaki bütün çiçekler haram yani bu yorumdan onu anladım ben...
amin canım benim Allahım mübârek ezan vakti sanada 1.5 aya kadar bir bebek nasibetsin inşallah sağlıklamaşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin
amin inşallah hayırlısı olsunamin canım benim Allahım mübârek ezan vakti sanada 1.5 aya kadar bir bebek nasibetsin inşallah sağlıkla
uzun mu gidicen canım evde tohumlara bişey olmaz inşallahYarın toplantı var çalışıyoruzz çok sıkıldım sizi özledim yavv
Yarın toplantı var çalışıyoruzz çok sıkıldım sizi özledim yavv
Seflera var bende çok az ışık alıyo.Bu bitkiler benziyo birbirine.Yerini sevdi uzuyo durmadan .kıslar benjamin güneşi severmi
eşiyle kavga edenlere +1 ekleyin kızlar... acaip sinirliyim patlayacam
hoşgeldin aramıza canım
bence kendi haline bırak ekmek su vermekendiliğinden nasıl geliyor bak
konuşma canım bende senin gibiyim hemen barışırımben sinirden kuduruyorum, adam ne var bunda diyo tv ye bakıyor... allahım insan delirtmek bu kadar basit demekki
hiç bir zaman küsmeye sıcak bakmadım, kızsam da kırılsam da gücensemde hiç uzatmadım hemen konuştum ama artık bunu kullanmaya başladı, nasıl olsa delirsede kızsada konuşuyor küsmüyor diye azıttı
tek kelime konuşmayacam, gelip özür dileyinceye kadar... hoş o kadar incelik ne gezer... gelip de özür dilemek bi erkek için hayat memat meselesi kadar mühim
ama kararlıyım konuşmayacam.. çok kırgınım, öfkeliyim..