Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Bi formül bulmak lazım ama ne?Bu konularda hile-i şer-iye bi düşünelim bakalım kim dikti acaba belediyemi?hastane yönetimi mi.
Dün aldıklarımdan birinin belediye tarafından dikildiğine eminim.
Bir tanesi bu bölgede doğal olarak yetişebiliyormuş, kaldırım kenarındaki yeşillik alandaydı o yüzden bilemiyorum kim dikti yoksa yerden mi bitti
Diğeri de yine kaldırım kenarında ama kiralık boş dükkanın önündeki kaldırıma dikilmiş. Sanki oranın gibi duruyor ama kurumaya başlamıştı zaten benjamine bakarsanız dalları biraz çıplak. "Bunun da günahı yoktur herhalde ölecekken yaşatacağım nasipse" deyip çekiştirmiştim dalı

Grap aslında o hastaneye gidip o çiçeği bulup "Aha bunu buraya kim koydu? dal aldım helal ettin mi?" Diyebilir ama benim işim daha zor. Belediyeyi ayrı arayacağım, dükkan sahibini arayıp bulacağım, helallik isteyeceğim Ay götürüp yerine takasım geldi cidden

Ağaçlar com da doğa için çal yazıyo .Bi türlü çıkmıyo aklımda.Çoğaltmak ićin aldım deseydin .Ben üst kat merdivende tonuyla kaktüs vardı alamadım bi dal bu sene çoğu ölmüş.Şimdi yok olup gidecek .
Kamu malı oluyo kamu da sen oluyon gibi gibi dolaylı olarak.

Öyle düşünerek aldım zaten ama kendimi kandırıyor gibi olmak da istemiyorum.
Doğa için çal bir müzik projesi değil miydi yav

Evet kızlar bu dal kopartma mevzusu karışık yaa ne bileyim tüh. Artık yolda giderken etrafıma bile bakmıycam. Görsem ne olacak sanki alamadıktan sonra...
çiçekçileri mi zengin edelim ne edelim yani... o benjaminde gözüm kalır kimseye de yar olmaz bence yaa okadar emek verdim ben ona gözüne baktım beee tühh.
Bu arada kızım 1 ay sonra 1.5 yaşında olacak inşallah
sokaktaki bütün çiçekler haram yani bu yorumdan onu anladım ben...

maşallah Allah hayırlı uzun ömürler versin

hoşgeldin aramıza canım
bence kendi haline bırak ekmek su verme kendiliğinden nasıl geliyor bak

ben sinirden kuduruyorum, adam ne var bunda diyo tv ye bakıyor... allahım insan delirtmek bu kadar basit demekki
hiç bir zaman küsmeye sıcak bakmadım, kızsam da kırılsam da gücensemde hiç uzatmadım hemen konuştum ama artık bunu kullanmaya başladı, nasıl olsa delirsede kızsada konuşuyor küsmüyor diye azıttı
tek kelime konuşmayacam, gelip özür dileyinceye kadar... hoş o kadar incelik ne gezer... gelip de özür dilemek bi erkek için hayat memat meselesi kadar mühim
ama kararlıyım konuşmayacam.. çok kırgınım, öfkeliyim..

konuşma canım bende senin gibiyim hemen barışırım
bide bana derki haahhh bu kadar lafı dedin bana
1 saat sonra yanıma gelirsin yine der kafayı yedirtir 1 saat sonra yavaş yavaş sokulurum hadi barışalım diye
salaklık bende kaç yıllık evlisiniz bizim 8 bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…