Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Ben de geldim kızlar :KK54:
Bugün sokaktan çiçek toplama günüm oldu :KK48:
image.jpg

En soldaki bildiğiniz üzere Benjamin bey :KK59:
Grap sen nasıl çelik aldın bilmiyorum ama ben sokak ortasında cebelleştim bu miniği alayım derken. İçindeki gövde ne kadar güçlüymüş döndürüyorum kopmuyor çekiyorum kopmuyor kemirecektim az kaldı :kk77:
Ortadaki ile henüz tanışmadım adını bilmiyorum belediye ekmiş zeytine benzeyen bir kokusu var.
Sağdakiler de biberiyeler eğer tutarlarsa ileride salatama yemeğime tat verecekler :KK72:
image.jpg

Bugün boyadığım seramik saksıya kaktüsümü koymadan önce dibine iri taşlar döşedim böylece altının delik olmasına gerek kalmadı.

image.jpg

Kalanşo ile buzu da ektim köklenirlerse güzel saksıları olur :)

image.jpg

Sokak güzelleri de aynı şekilde alelade ekildi kök verirlerse güzel şeyler olacak :KK49:

Ben de geldim kızlar :KK54:
Bugün sokaktan çiçek toplama günüm oldu :KK48:
Eki Görüntüle 1469237
En soldaki bildiğiniz üzere Benjamin bey :KK59:
Grap sen nasıl çelik aldın bilmiyorum ama ben sokak ortasında cebelleştim bu miniği alayım derken. İçindeki gövde ne kadar güçlüymüş döndürüyorum kopmuyor çekiyorum kopmuyor kemirecektim az kaldı :kk77:
Ortadaki ile henüz tanışmadım adını bilmiyorum belediye ekmiş zeytine benzeyen bir kokusu var.
Sağdakiler de biberiyeler eğer tutarlarsa ileride salatama yemeğime tat verecekler :KK72:
Eki Görüntüle 1469254
Bugün boyadığım seramik saksıya kaktüsümü koymadan önce dibine iri taşlar döşedim böylece altının delik olmasına gerek kalmadı.

Eki Görüntüle 1469293
Kalanşo ile buzu da ektim köklenirlerse güzel saksıları olur :)

Eki Görüntüle 1469314
Sokak güzelleri de aynı şekilde alelade ekildi kök verirlerse güzel şeyler olacak :KK49:
ortadaki çam ağacının bi çeşidine benziyo sanki flocummm
inşallah tutarlar sana salata yemeğe geliriz kızlarla :KK66:botadığın saksı o kadar şekil olmuşki anlatamam sen bu işi farklı boyalarla farklı renklerle mutlaka devam et çok güzel el emeği şeyler olucak valla
ahada buz çiçeğini gördüm :110::110:

konu sahibesi grapcım nerdesin parmaklarım seni arar oldu valizmi hazırlıyon yoksa kuzum kolay gelsin iş yolculuğumu
bnm dolapları sormuşun cvp kaymış aradan henüz başlamadılar yasemincim eve geldler ölçü aldılar fiyat hesaplayıp dönüş yapıcaklar bekliyoz henüz
zeynocum dolmaları yidin heeeeee :kk77::kk77::kk77: şimdi enişteyle keyif zamanımı yapıyonuz
gazel bizi kandıramassın biz buz çiçeği istiyoz grapcımla hemde çokkkk :KK47::KK47:
senin fesleğenler çıkmıcakmı yoksa bacım 101 den al hmn tohum ekiver tekrar
bu hafta 101 i sevmiyom ne çiçek var ne böcek var haftaya güzel ürünler var bnden sölemesi

ortadaki çam ağacının bi çeşidine benziyo sanki flocummm
inşallah tutarlar sana salata yemeğe geliriz kızlarla :KK66:botadığın saksı o kadar şekil olmuşki anlatamam sen bu işi farklı boyalarla farklı renklerle mutlaka devam et çok güzel el emeği şeyler olucak valla
ahada buz çiçeğini gördüm :110::110:
İnşallah tutar canım buyrun beklerim :KK52:
ama sabah baktım biberiyeler pörsüyor gibiydi. Torf ağırlıklı toprağı sevmedi mi acaba :KK43: en çok benjaminin tutması sevindirir beni çok seviyorum bir türlü alamamıştım :) saksıyı beğenmene sevindim :KK15:

İnşallah tutar canım buyrun beklerim :KK52:
ama sabah baktım biberiyeler pörsüyor gibiydi. Torf ağırlıklı toprağı sevmedi mi acaba :KK43: en çok benjaminin tutması sevindirir beni çok seviyorum bir türlü alamamıştım :) saksıyı beğenmene sevindim :KK15:
Benjamin okadar küçük bişeyde tutmaz.:KK14:

X