Z zuhalhzl Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2012 15 1 16 İstanbul 22 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhalhzl #1 kızlar ben uzun zamandır istediğim gibi parfüm bulamıyorum lütfen yardımcı olun ya istediğim parfüm çiçek kokusu ama öyle bi parfüm olsun ki yanımdan geçen dahi duysun tabi bide kalıcı olursa süper olur var mıdır öyle bi parfüm
kızlar ben uzun zamandır istediğim gibi parfüm bulamıyorum lütfen yardımcı olun ya istediğim parfüm çiçek kokusu ama öyle bi parfüm olsun ki yanımdan geçen dahi duysun tabi bide kalıcı olursa süper olur var mıdır öyle bi parfüm
Sheggy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Haziran 2012 2.213 1 116 Çorum 22 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhalhzl #2 Emotoion var tam çiçek kokuları içeriyor,ben de anneme almıştım.Moru çok güzel çiçekli kokuyor.
Z zuhalhzl Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2012 15 1 16 İstanbul 22 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhalhzl #3 Sheggy .!.: Emotoion var tam çiçek kokuları içeriyor,ben de anneme almıştım.Moru çok güzel çiçekli kokuyor. Genişletmek için tıkla... peki kalıcı bi kokusu var mı bende daha önce emetoion yeşilini kullanmıştım ama kalıcılık konusunda pek memnun kalmadım
Sheggy .!.: Emotoion var tam çiçek kokuları içeriyor,ben de anneme almıştım.Moru çok güzel çiçekli kokuyor. Genişletmek için tıkla... peki kalıcı bi kokusu var mı bende daha önce emetoion yeşilini kullanmıştım ama kalıcılık konusunda pek memnun kalmadım
Sheggy Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Haziran 2012 2.213 1 116 Çorum 22 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhalhzl #4 zuhalhzl .!.: peki kalıcı bi kokusu var mı bende daha önce emetoion yeşilini kullanmıştım ama kalıcılık konusunda pek memnun kalmadım Genişletmek için tıkla... Bence kalıcı yani hem güzel de kokuyor,yine de bi diğer arkadaşlarda birşeyler önersin sana.
zuhalhzl .!.: peki kalıcı bi kokusu var mı bende daha önce emetoion yeşilini kullanmıştım ama kalıcılık konusunda pek memnun kalmadım Genişletmek için tıkla... Bence kalıcı yani hem güzel de kokuyor,yine de bi diğer arkadaşlarda birşeyler önersin sana.
kalporganik benim bir fikrim var Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2012 604 4 26 İstanbul 22 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zuhalhzl #5 Sadece çiçek notalarından olusan kokuları pek beğenmesem de hanımeli kokusuna bayildigim icin burberry london hoş bi secim diye düşünüyorum
Sadece çiçek notalarından olusan kokuları pek beğenmesem de hanımeli kokusuna bayildigim icin burberry london hoş bi secim diye düşünüyorum