• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li Mahmut Tanal'ın sosyal medyada Sümeyye Erdoğan hakkında iftira dolu paylaşım tepki çekti.

kardelen2780

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
1.371
1.676
133
81572.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a Lazika İslam Emirliği tarafından evlilik teklifi yapıldığı iftirasını yayan CHP'li Tanal ve tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'a tepki yağıyor.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, tarafından ortaya atılan ve tiyatro sanatçısı Orhan Aydın tarafından sosyal medyada desteklenen Sümeyye Erdoğan'ı hedef alan iddia çeşitli kadın derneklerince yapılan açıklamalarla da kınandı.

TODAY'S ZAMAN'DAN İFTİRA KAMPANYASINA DESTEK
today.jpg

Gülen cemaatinin İngilizce yayın yapan Today’s Zaman gazetesi de haberi vererek kampanyaya destek verdi.

YAYIN YÖNETMENİ HAKARETTEN HÜKÜMLÜ

Sosyal medyadan yaptığı provokatif paylaşımlarla dikkat çeken Today’s Zaman yayın yönetmeni Bülent Keneş de geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten hüküm giymiş, tazminata mahkum edilmişti.

AHLAKSIZ SALDIRI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Lazika İslam Emirliği tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu yönünde sosyal medyada yer alan iddiayı çirkin ve ahlaksız bir saldırı olarak niteledi.

İslam, twitterdan yayımladığı mesajında "Sümeyye Erdoğan'a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıları şiddetle kınıyorum. Herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi.
su%CC%88meyye.20150826074836.jpg

Sümeyye Erdoğan'ın yönetim kurulu üyesi olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından yapılan açıklamada, "Bu akıl ve izan yoksunu kişilerin ve bu tür haberlerin nezdimizdeki karşılığı; ahlaksızlık, acizlik, zayıflık, iffetsizlik ve nefret suçudur" denildi.

Açıklamada ayrıca bu iddia ortaya atanlar hakkında hakkında her türlü yasal işleme başvurulacağı belirtildi.

KADEM Başkanı E. Sare Aydın Ylımaz da yayımladığı twitter mesajında, "Sümeyye Hanıma yapılan saldırı şiddetin bir türüdür. Bu itibarsızlaştırma çalışmasına tüm kurum ve kuruluşlar tepki göstermelidir" dedi.
http://www.internethaber.com/sumeyye-erdogana-iftiraya-tepki-yagiyor-809429h.htm

Af buyur?:confused: Ne lazikasi yav, ISIL ISID'inIrak kolunun uluslararasi adi.. ISID Tayyip'in kizini isteyecek cureti gostermisse bu cesareti aldigi kisiye sormali.. Demek ki aralari iyi..:KK53:

buna rağmen tayyip sesini çıkarmıyorsa halk ne kadar tepkili olursa olsun sonuçta kız babası reisligini göstersin heytttttttttttttttt:mad: desin yıkarım uleynnnnnnnnnn :mad:desin kellelerinizi keserim desin.:KK62::KK62:

iftira atmakta ve senörya yazmakta üstünüze tanımıyorsunuz chp ve yoldaşları......

Bu da sizin dürüst, ahlaklı, adaletli ve hırsız olmayan cumhurbaşkanınız değil mi?
Aaa pardon ama montajdır de mi bu da?
Kusura bakmayın ama şu videodaki sözleri ben bu video yapılmadan önce duymuş izlemiş biri olarak gelmem o montaj oyunlarınızaşimdiden belirteyim.
İyi seyirler :KK14:

Yabanci bir gazete haberi ve bir hemsire ile yaptiklari roportajdan bir kesit.. Ates olamayan yerden duman cikmaz lafina bir emsal gibi..

Erdogan’s Daughter Joins ISIS

By GPD on July 21, 2015

13940430000497_PhotoI.jpg

TEHRAN (FNA)- A discontented nurse working clandestinely for a covert medical corps in Şanlıurfa—a city in Southeastern Turkey, close to the border with neighboring Syria— divulged information about the alleged role which Sümeyye Erdogan plays in providing extended medical care for ISIL wounded militants transferred to Turkish hospitals.
Living in a dilapidated apartment in Istanbul’s outskirts along with her two children, a 34-year- old emaciated nurse who spoke on the condition of anonymity for fear of retribution, disclosed her seven-week agonizing ordeal of working in secret military hospital in Şanlıurfa, 150 km (93 miles) East of Gaziantep and 1,300 km (808 miles) Southeast of Istanbul, Global Research News reported.

“Almost every day several khaki Turkish military trucks were bringing scores of severely injured, shaggy ISIL rebels to our secret hospital and we had to prepare the operating rooms and help doctors in the following procedures,” she said.

“I was given a generous salary of $ 7,500 but they were unaware of my religion. The fact is that I adhere to Alawite faith and since Erdoğan took the helm of the country the system shows utter contempt for Alawite minority – Alawite faith is an esoteric offshoot of Shia Islam,” Said the nurse.

A London-educated scion of wealthy family and the eldest daughter of totalitarian President Erdoğan, Sümeyye Erdoğan, more than once announced her intention to be dispatched to Mousl, Iraq’s once second-biggest city and ISIL’s stronghold to do relief works as a volunteer which drew public ire and vast condemnation from Turkey’s opposition parties. Moreover, the Turkish opposition parties accuse the administration of Recep Tayyip Erdoğan of seeking diligently to hide the truth concerning numerous financial malfeasances Erdoğan son, Bilal Erdoğan, is involved.

Erdoğan who always sheds crocodile tears for the plight of Syrian trapped between the hammer of hunger and the anvil of ISIL extremism, conceals the fact that his own son, Bilal Erdoğan, is involved in lucrative business of smuggling the Iraqi and Syrian plundered oil. Bilal Erdoğan who owns several maritime companies, had allegedly signed contracts with European operating companies to carry Iraqi stolen oil to different Asian countries.
http://www.veteranstoday.com/2015/07/21/erdogans-daughter-joins-isis/

Ingilizcesi olmayana ozet geceyim.. Bu haberde Sumeyyenin ISID'a katildigi, Suriyeden kamyonlarla getirilen ISID'in yarali militanlarina Sanliurfa yakinlarindaki gizli bir askeri hastanede kapsamli bir saglik bakimi sagladigi belirtiliyor. Aslinda Musulda gonullu calismak istiyormus. Bu hastanede adinin aciklanmasini korktugu icin istemeyen bir hemsire ile yaptiklari roportajda hemsire 7500 dolar aylik aldigini fakat inancini gizli tuttugunu soyluyor. Alevi imis. Erdogan ulkenin idaresinde oldugu ve Alevi azinligi asagiladigi icin dini kimligini gizli tutmak zorunda imis. Hemen hergun turk ordusuna ait kamyonlar ISIDli yarali militanlari getiriyor ve onlari acil olarak ameliyatlara aliyor, doktorlara teddavide yardim ediyoruz diyor.

Ayrica gazete haberi bilalden de bahsediyor. Bilalin gemicilik yaparak Irak'in (ISID'in elindeki kuyulardan cikan) kacak petrolunu Avrupali sirketlerle yaptigi kontrat altinda Asyadaki alicilarina tasiyarak cok paralar kazandigini anlatiyor.

Yorum size ait... Dedikodu mu, yoksa Tayyip takmadan yazabilen hur yabanci basinin siradan bir gercek haberi mi karar sizin. Eger yalan haber ise Tayyip'in hakaret davasi acmasini beklemek de tabii Turk halkinin en buyuk beklentisi olacaktir. Acili sehit kardesi bir Yarbaya bile yaptigini birakmayan, Cumhurbaskani oldugundan beri 300 kisiye hakaret davasi acmis bir Cumhurbaskani iyi tazminat alir boyle bir gazeteden yani..

Son düzenleme:
bu siyaset bu kadar kirli, bu kadar iğrenç bişimi ya?
kendileri yetmiyormuş gibi karısına kızına laf atıyorlar.
yani böyle bişi varsa paylaşırsın eyvallah,
ama 4 kadın muhabbetine girdinmi belden aşağı vurmak olmuyormu?
hani kadın hakları?
Hapishaneler kadin mahkumlarla dolu.. Onlar da birilerinin kizi, karisi, anasi. Kadin haklari deyip butun kadin suclulari da saliverelim gitsin, ne dersin?

Hapishaneler kadin mahkumlarla dolu.. Onlar da birilerinin kizi, karisi, anasi. Kadin haklari deyip butun kadin suclulari da saliverelim gitsin, ne dersin?
hapishanedikelerle alakası ne anlayamadım saraylım?
evet böyle bişi doğru olabilir, bu paylaşılabilirde,
4 kadın muhabbeti şuan sana bana yada başka birine yapılsa ortalığı ayağı kaldırırız kadın hakları diye. kuma muhabbetine girmek ne kadar aşağılık bi durum.

hapishanedikelerle alakası ne anlayamadım saraylım?
evet böyle bişi doğru olabilir, bu paylaşılabilirde,
4 kadın muhabbeti şuan sana bana yada başka birine yapılsa ortalığı ayağı kaldırırız kadın hakları diye. kuma muhabbetine girmek ne kadar aşağılık bi durum.
4 kadin muhabbeti filan yok burada, Sumeyye'nin ISID ile olan iliskisi haber yapilmis. Butun dert 4 kadin miymis yoksa? Yani AKPnin bu haberde tek itirazi buna miymis? Oyle ise ozurleri kabahatlerinden buyuk derim.

4 kadin muhabbeti filan yok burada, Sumeyye'nin ISID ile olan iliskisi haber yapilmis. Butun dert 4 kadin miymis yoksa? Yani AKPnin bu haberde tek itirazi buna miymis? Oyle ise ozurleri kabahatlerinden buyuk derim.
Orhan Aydın'ın attığı twetten bahsediyorum.
akpnin itirazı beni ilgilendirmiyor.
3. kez söylüyorum, haber doğru olabilir, paylaşılabilir.
ama 4 kadın muhabbeti yapmak belden aşağı vurmaktır.

Orhan Aydın'ın attığı twetten bahsediyorum.
akpnin itirazı beni ilgilendirmiyor.
3. kez söylüyorum, haber doğru olabilir, paylaşılabilir.
ama 4 kadın muhabbeti yapmak belden aşağı vurmaktır.
Twiti daha yeni gordum. Haber basligi twitten bahsetmiyor, o twit te zaten tepkiler ve itirazlar olduktan sonra atilmis "niye kiziliyor?" diye basladigina gore.. Bu haberdeki mesaj o degil, bu haberdeki mesaj bir ISId liderinin Turkiye Cumhurbaskaninin kizina evlilik teklif edebilecek kadar cesaretlendirilmesidir. Turk basininda yok ama dis basin ISID-Sumeyye-Bilal iliskileri ile ilgili haberlerle kayniyor.

Twiti daha yeni gordum. Haber basligi twitten bahsetmiyor, o twit te zaten tepkiler ve itirazlar olduktan sonra atilmis "niye kiziliyor?" diye basladigina gore.. Bu haberdeki mesaj o degil, bu haberdeki mesaj bir ISId liderinin Turkiye Cumhurbaskaninin kizina evlilik teklif edebilecek kadar cesaretlendirilmesidir. Turk basininda yok ama dis basin ISID-Sumeyye-Bilal iliskileri ile ilgili haberlerle kayniyor.
4. kez yazıyorum saraylım, ilk mesajımda da var.
bu olay doğru olabilir, paylaşılabilir, vay tebiyesizler iftira atıyolar diye bi tavrım yok, 4 kadın muhabbetinden bahsediyorum, bunu bi millet vekili dememeli. kadının kim olduğu önemli değil, bu kadını yerden yere vurmak, aşağılamaktır.

4. kez yazıyorum saraylım, ilk mesajımda da var.
bu olay doğru olabilir, paylaşılabilir, vay tebiyesizler iftira atıyolar diye bi tavrım yok, 4 kadın muhabbetinden bahsediyorum, bunu bi millet vekili dememeli. kadının kim olduğu önemli değil, bu kadını yerden yere vurmak, aşağılamaktır.
Valla sare.. Siradan bir kadindan bahsetmiyoruz. Yaptiklari uygulamalar ve soylemler ile bu milletin buyuk bir cogunlugunun ofkesini cekmis bir ailenin mensuplarindan bahsediyoruz. Taa Cumhurbaskanligina kadar yukselmis biri yaptigi eylemlere ve soylemlere dikkat etmeli, yoksa sonunun bu olmasi yadirganmamali. Halka yaptiklarinin hesabini verme geregi duymuyorlar, halkla her firsatta alay edip asagiliyorlar. Halkin her turlu hesap sormasinin onunu kapatir, bir de onu hafife alirsan halk da ofkesini baska turlu kusar. Halk da onlarin dilinden konusuyor aslinda, olan bu. Seviye tepeden tirnaga herkeste dustu. Balik bastan kokuyor.

4 kadın olayı , bilmeden - araştırmadan konuşanların ağzına peleseng yapabılecegı yegane şeydir. Örneğin ; yol yaptı , köprü yaptı gibı şeylere eşittir. Ama konu dini oldugu için daha hassas oluyor o ayrı konu..

ama benım kafama takılan şu ; sanatcı arkadaş demiş ki ; "Niye kızıyolar?"
ben; kızan , acıklama yapan , dünyayı ayaga kaldıran bir bildirim görmedim..
"van munit " diye dünyayı! karşısına alan kişi , kızı için dünyayı yakmazmıydı ?

Sümeyye Erdoğan'ın yönetim kurulu üyesi olduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından yapılan açıklamada, "Bu akıl ve izan yoksunu kişilerin ve bu tür haberlerin nezdimizdeki karşılığı; ahlaksızlık, acizlik, zayıflık, iffetsizlik ve nefret suçudur" denildi.

CEVAP SUPERRR TABI ISLERINE GELMEYINCE BEL ALTI VURULUR SIYASTCI BUDUR TABI
NE AHLAKSIZ BIR USLUP KADINA EVLADA KIZA KARSI :KK67:

CEVAP SUPERRR TABI ISLERINE GELMEYINCE BEL ALTI VURULUR SIYASTCI BUDUR TABI
NE AHLAKSIZ BIR USLUP KADINA EVLADA KIZA KARSI :KK67:

Sayın Bülent Arınç da işine gelmeyince 'Bir kadın olarak sus!' demiş adam .
Bu cümemi de buraya tek taraflı düşünmeyelim demek adına bırakıyorum.

Back
X