sana net bir şey söyleyeyim ilk erken seçimde ak parti %50 yi bulur seçim sonrası açılan öcalan posterlerinin yapılan seçim gösterilerinin hesabı sorulur ben gayet rahatım halkın ne kadar pişman olduğunuda görüyorum kolay değil öyle saydıkların siyaset yapmayı bilmeyen muhalefet liderlerimiz olduğu müddetçe biz her zaman kazanırız, yaşayıp görelim ama bunlardan bi halt olmaz emin ol , 3 ü birleşsin bir ak parti etmez .Digerleri bir araya gelip hukumeti kurarsa bir dahaki secimlerde kosesinde oturup bekleyen bir AKP olmaz.. Anayasa ihlallerini, kacak yapilan binalari, tapeleri tupeleri, ayakkabi kutucuklarini, Reza Zerarplari unutmayalim lutfen.. Bunlarin hepsi yargiya gider. Yargiya goturdu diye savcilar da surulmez.. Tayyip bosuna mi tvlerden uzak kac gundur kara kara dusunuyor saniyorsunuz? Basin bile ses cikarmaya basladi, hergun maliye mufettisleriyle birlikte ise gidip gelmekten, hergun kritik yapan baska bir arkadaslarinin isten atilmasini izlemekten, calistiklari gazeteye yagan cezalardan bikmislar.. Hukumet kuruldugu anda sesleri Turkiyeyi inletir.. Yani bosuna hayal kurma, digerlerinin bir araya gelmesi AKPnin sonu olur. Sen gene AKP hukumet kursun diye dua etmeye devam et yani..
ne hayali pardonda hala birinci partiyiz koalisyon hükümeti gelirse o saydıklarının bin beterini yaşayacaksın hdp yönetir çok güzel ülkeyi , ekonomi tavanyapar kesin asıl size yazık, hala aynı muhabbetler yıldım vallaYazık ya hayal dünyasında yaşıyorsunuz
Zaten sizi götürmemeleri normal daha çok gidemeyecek kişileri ya da gitmeyecek kişilerinya fa oy vermeyecek kişileri vb götürüyolardır. He bu arada kim gelirse gelsin bir enkaz alacak. İnşallah iyi olur. Nasıl aman çok iyiyim diyorsunuz bilmiyorum. Rn basidi benim maaşıma 60 tl zam geldi (o 60 tl de vergi dilimine girdiği için iki aydır eridi tabii) neyse kirama 100tl aidatıma 20 tl zam geldi. İşte gıda yol benzin vb zamları saymıyorum bile. Ee hal böyle olunca her sene daha kötü duruma düşüyorum. Ama siz düşmüyorsunuz heralde. İlginç nasıl oluyor acaba. Asgarinin emeklinin hali daha da perişan ama nedense bazıları haha ben çok iyiyim derdinde. He bu araa hdp vr türevleri ile kimim el sıkışan fotoları dolu bir bak istersen.
Bunu da atlatıcaz birinci partiyiz ama sevinemiyoruz 3 ü birleşse bizle anca mücadele edebiliyor ama sesiniz çok çıkıyo nedense bir musibet bin nasihattan iyidir olacakları izleyin Ak partinin nasıl güçlenerek geldiğini görün , son gülen iyi gülerEvet akepeliler duygusal bi dönemden geçiyodu oy kullanamadı
Hem ucu birlesip hukumeti kursunlar diyorsun, hem de erken secim diyorsun. Ikisi birden olmayacak, hukumet kurulmazsa erken secim. Ama senin dedigin uclu koalisyon olursa o AKPnin %50 ile gelecegi erken secim hayal olur. Zaten o da bu saatten sonra gelebilir mi o da ayri hikaye.. Halk AKPnin de yikilabilecegini gordu, buradan tekrar toparlanmasi biraz zor yani..sana net bir şey söyleyeyim ilk erken seçimde ak parti %50 yi bulur seçim sonrası açılan öcalan posterlerinin yapılan seçim gösterilerinin hesabı sorulur ben gayet rahatım halkın ne kadar pişman olduğunuda görüyorum kolay değil öyle saydıkların siyaset yapmayı bilmeyen muhalefet liderlerimiz olduğu müddetçe biz her zaman kazanırız, yaşayıp görelim ama bunlardan bi halt olmaz emin ol , 3 ü birleşsin bir ak parti etmez .
halk neleri görmedi ki pardonda tarih tekerrür etti zamanında özala da demirelede aynısı oldu partisini bırakıp gitmişti onlarda , yabancı değiliz yani ak parti hala güçlü %40 küsür oy aldı ama bitmiş gibi konuşulması bence komik daha şimdiden zafer naaraları atmak komik oluyo ki seçimin kazananı belli değil, izleyip görelim , hdp barajı geçti diye ne diye seviniyor bunlar madem , olayın farkındalarmı madem dediğin gibi ak parti ile masaya oturacak hdp nedense hiç panik havası görmüyorum herkes hdp ile diğerleri birleşip ak partiyi bitirir diye seviniyor , senin söylediğin en son ihtimal .Hem ucu birlesip hukumeti kursunlar diyorsun, hem de erken secim diyorsun. Ikisi birden olmayacak, hukumet kurulmazsa erken secim. Ama senin dedigin uclu koalisyon olursa o AKPnin %50 ile gelecegi erken secim hayal olur. Zaten o da bu saatten sonra gelebilir mi o da ayri hikaye.. Halk AKPnin de yikilabilecegini gordu, buradan tekrar toparlanmasi biraz zor yani..
Ayrica, HDP ulkede hic birsey degistirebilecek gucte degil su anda.. Ilk defa bu kadar cok vekillik almis ve uzlasmaya gidecektir, bunca milletvekili yeniden secime gitmek istemez. CHP ve MHP ile birlikte hareket edebilecekleri, AKPnin beceremedigi cok icraat var, isci ve emeklinin maduriyeti, egitim sorunu, atanamamis ogretmenlerin durumu, sinav skandallari, islemeyen yargi gibi..ustelik bir de AKPnin kirli camasirlari var ortaya dokulecek..HDP'nin % 13 luk oyu ile bir tek koalisyona girdi diye Apoyu getirme masallari hikaye yani. Zaten bu oylarin bir kisminin emanet oldugunu kendileri de soyluyor. CHP ve MHP ile onu yapamaz yani.. Onu tek bir parti yaptirir, o da AKP. Zaten gecmisten gelen bir muzakereleri var bu konuda Apo ve PKK ile.. Ikisi koalisyon kurarsa Tayyip baskan olmak ugruna Apoyu da hapisten cikartip Kurdistanin basina getirebilecek tek parti bugun mecliste. Al gulum, ver gulum.. Digerleri ile koalisyon kursa HDP ne karsiligi Apoyu cikarttirabilecek? Hic..
kullanılmayan 7 milyon oy var dahası mhp ye verip pişman olanlar var, hükümet kurmak için uğraşacaklar erken seçimde o kadar milletvekili çıkaramazlar bunu çok iyi biliyorlar o yüzden hepsi u dönüşü yaptı hdp ak partiyle koalisyon yapmam dedi şimdiki açıklamasında yapabiliriz koalisyondan korkmasın halk vs. diyor , bahçelide bunu çok iyi biliyo o erken seçim istiyor çünkü zaten hiçbirşey yapmadan haybeden aldığı %7 oy cemaatin oyu .Hokus pokus ortadan kaybolan %9=3 milyon secmen 1 gunde akp'ye oy vermedigine pisman olmus.Voavv.
kullanılmayan 7 milyon oy var dahası mhp ye verip pişman olanlar var, hükümet kurmak için uğraşacaklar erken seçimde o kadar milletvekili çıkaramazlar bunu çok iyi biliyorlar o yüzden hepsi u dönüşü yaptı hdp ak partiyle koalisyon yapmam dedi şimdiki açıklamasında yapabiliriz koalisyondan korkmasın halk vs. diyor , bahçelide bunu çok iyi biliyo o erken seçim istiyor çünkü zaten hiçbirşey yapmadan haybeden aldığı %7 oy cemaatin oyu .
Cevap verebileceğini sanmıyorum; )[/QUOTE][QUOTEst: 41311629, member: 236598"]neden kirletmişki ekranları,
farkındaysan hü kümet cemaatle savaşmaya devam etti haliyle oyu düştü %40 ın altına bile düşebilirdi 17 aralıkta bunun tespiti yapıldı cemaat mhp ye oy verirse mhp nin oy %19 lara falan çıkar diye nitekim öyle de oldu.Yerel secimden sonra keyifler yerindeyken hani cemaatin oyu %1 di.Etkilememisti cemaatin oyu hicbirseyi ya? Olmuyor boyle birbirini tutmayan atislar tutuslar izguben :)
Akepeliler de Atatürk'ü bir sever bir sever,sormayın gitsin.Andımız kaldırılırken,devlet dairelerinden TC yazıları kaldırılırken,Rte "milliyetçiliği ayaklar altına aldık" derken,"Atatürk" adını ağzına almamak için ondan Gazi Gazi diye bahsederken, çözüm süreci falan filan ayağına Apo'yla pazarlıklar yapılırken Atatürk değerlerine hiç zeval gelmemişti çünkü,şimdi Hdp barajı aşınca geldi.Siz önce hdp kimin sayesinde var ve mecliste önce onu bi düşünün de milletin Atatürkçülüğünü sorgulamak gibi haddiniz olmayan işlere ondan sonra kalkışırsınız.
farkındaysan hü kümet cemaatle savaşmaya devam etti haliyle oyu düştü %40 ın altına bile düşebilirdi 17 aralıkta bunun tespiti yapıldı cemaat mhp ye oy verirse mhp nin oy %19 lara falan çıkar diye nitekim öyle de oldu.
sonuç olarak şimdi daha mı iyi oldu bin beterini yapan geldi e biz bu durumdan memnun olalım o zaman madem bu kadar atatürk düşmanıyız !Akepeliler de Atatürk'ü bir sever bir sever,sormayın gitsin.Andımız kaldırılırken,devlet dairelerinden TC yazıları kaldırılırken,Rte "milliyetçiliği ayaklar altına aldık" derken,"Atatürk" adını ağzına almamak için ondan Gazi Gazi diye bahsederken, çözüm süreci falan filan ayağına Apo'yla pazarlıklar yapılırken Atatürk değerlerine hiç zeval gelmemişti çünkü,şimdi Hdp barajı aşınca geldi.Siz önce hdp kimin sayesinde var ve mecliste önce onu bi düşünün de milletin Atatürkçülüğünü sorgulamak gibi haddiniz olmayan işlere ondan sonra kalkışırsınız.
Daha mı iyi oldu onu bilemem zamanla göreceğiz ama akp kazansaydı daha kötüsü olacaktı,başkanlık sistemi için her isteneni yapmaya hazırlar çünkü.sonuç olarak şimdi daha mı iyi oldu bin beterini yapan geldi e biz bu durumdan memnun olalım o zaman madem bu kadar atatürk düşmanıyız !
kullanılmayan 7 milyon oy var ak parti içindende mhp ye verenler illaki var ama pişmanlar biz korkmuyoruz erken seçimden yiyorsa diğer partilerde korkmasın ama bunlar bir hükümet bile kuramazsa zaten bir halt değiller diye halk korkusundan ak partiye oy verir hükümet kurulsun diye , Ak partinin sloganı şu olur bakın görün bunlar bir hükümet bile kuramadı, biz demiştik bunlar bir halt değil diye vs. vs. :)He yani erken secimle %50 olacak sav'inda cemaatte mhp ye oy verdigine pisman olacak geri donecek.Gunahi olsa vermeyecek guruh pisman olup verecek oyunu ??
Servisteyim gulemiyorum da sesli.
şimdi de eli kolu bağlı değil yine isterse yine yapar ak parti zor mu sence hdpyle koalisyon kurması al sana özerklik al sana apo ver der, nitekim hdp yeşil ışık yaktı bile siz asıl simdi korkun hdp ile ak parti birleşirse neler olur.Daha mı iyi oldu onu bilemem zamanla göreceğiz ama akp kazansaydı daha kötüsü olacaktı,başkanlık sistemi için her isteneni yapmaya hazırlar çünkü.