CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

sana net bir şey söyleyeyim ilk erken seçimde ak parti %50 yi bulur seçim sonrası açılan öcalan posterlerinin yapılan seçim gösterilerinin hesabı sorulur ben gayet rahatım halkın ne kadar pişman olduğunuda görüyorum kolay değil öyle saydıkların siyaset yapmayı bilmeyen muhalefet liderlerimiz olduğu müddetçe biz her zaman kazanırız, yaşayıp görelim ama bunlardan bi halt olmaz emin ol , 3 ü birleşsin bir ak parti etmez .

ne hayali pardonda hala birinci partiyiz koalisyon hükümeti gelirse o saydıklarının bin beterini yaşayacaksın hdp yönetir çok güzel ülkeyi , ekonomi tavanyapar kesin asıl size yazık, hala aynı muhabbetler yıldım valla

Evet akepeliler duygusal bi dönemden geçiyodu oy kullanamadı
Bunu da atlatıcaz birinci partiyiz ama sevinemiyoruz 3 ü birleşse bizle anca mücadele edebiliyor ama sesiniz çok çıkıyo nedense bir musibet bin nasihattan iyidir olacakları izleyin Ak partinin nasıl güçlenerek geldiğini görün , son gülen iyi güler

Hem ucu birlesip hukumeti kursunlar diyorsun, hem de erken secim diyorsun. Ikisi birden olmayacak, hukumet kurulmazsa erken secim. Ama senin dedigin uclu koalisyon olursa o AKPnin %50 ile gelecegi erken secim hayal olur. Zaten o da bu saatten sonra gelebilir mi o da ayri hikaye.. Halk AKPnin de yikilabilecegini gordu, buradan tekrar toparlanmasi biraz zor yani..
Ayrica, HDP ulkede hic birsey degistirebilecek gucte degil su anda.. Ilk defa bu kadar cok vekillik almis ve uzlasmaya gidecektir, bunca milletvekili yeniden secime gitmek istemez. CHP ve MHP ile birlikte hareket edebilecekleri, AKPnin beceremedigi cok icraat var, isci ve emeklinin maduriyeti, egitim sorunu, atanamamis ogretmenlerin durumu, sinav skandallari, islemeyen yargi gibi..ustelik bir de AKPnin kirli camasirlari var ortaya dokulecek.. HDP'nin % 13 luk oyu ile bir tek koalisyona girdi diye Apoyu getirme masallari hikaye yani. Zaten bu oylarin bir kisminin emanet oldugunu kendileri de soyluyor. CHP ve MHP ile onu yapamaz, ortam musait degil, destegi yeterli degil. Onu tek bir parti yaptirir, o da AKP. Zaten gecmisten gelen bir muzakereleri var bu konuda Apo ve PKK ile.. Ikisi koalisyon kurarsa Tayyip baskan olmak ugruna Apoyu da hapisten cikartip Kurdistanin basina getirebilecek tek parti bugun mecliste. Al gulum, ver gulum.. Digerleri ile koalisyon kursa HDP ne karsiligi Apoyu cikarttirabilecek? Hic..

halk neleri görmedi ki pardonda tarih tekerrür etti zamanında özala da demirelede aynısı oldu partisini bırakıp gitmişti onlarda , yabancı değiliz yani ak parti hala güçlü %40 küsür oy aldı ama bitmiş gibi konuşulması bence komik daha şimdiden zafer naaraları atmak komik oluyo ki seçimin kazananı belli değil, izleyip görelim , hdp barajı geçti diye ne diye seviniyor bunlar madem , olayın farkındalarmı madem dediğin gibi ak parti ile masaya oturacak hdp nedense hiç panik havası görmüyorum herkes hdp ile diğerleri birleşip ak partiyi bitirir diye seviniyor , senin söylediğin en son ihtimal .

Hokus pokus ortadan kaybolan %9=3 milyon secmen 1 gunde akp'ye oy vermedigine pisman olmus.Voavv.
kullanılmayan 7 milyon oy var dahası mhp ye verip pişman olanlar var, hükümet kurmak için uğraşacaklar erken seçimde o kadar milletvekili çıkaramazlar bunu çok iyi biliyorlar o yüzden hepsi u dönüşü yaptı hdp ak partiyle koalisyon yapmam dedi şimdiki açıklamasında yapabiliriz koalisyondan korkmasın halk vs. diyor , bahçelide bunu çok iyi biliyo o erken seçim istiyor çünkü zaten hiçbirşey yapmadan haybeden aldığı %7 oy cemaatin oyu .

Senin 260 milletvekili benim iktidarima sanmiyorum yetebilcegini

He he akpliler oy kullanmadi oyle avutun kendinizi ve erkrn secim bekleyin bakalim hdp size yine bi tokat atsin da goreyim sizi... bence ikinci defa uzulmeyin ben acirim vallahi kaldiramam

Yerel secimden sonra keyifler yerindeyken hani cemaatin oyu %1 di.Etkilememisti cemaatin oyu hicbirseyi ya? Olmuyor boyle birbirini tutmayan atislar tutuslar izguben :)

Diyecegim su ki at,hobi icin yine at ama destekli at.

Hdp ak partiyle koalisyona hayir dedi ve koalisyondan halk korkmasin dedi bu sozden ne anliyorsunuz ? Diger alternatiflere destek verecegiz diyor adam acikca.
Ay fenalik geldi resmen bakkal hesabi...
7 milyon oy su kullanilmamislardan gelse cemaatin yarisi verse iktidar oluyoruz
7 milyonluk secmen ulke yonetiminden umudu olmayan secmen bunlar kalkip akpye mi oy vercek ?
Buyuk bir kesim akpye ekonomi alanindaki degismeler yuzunden oy verdigini belirtmisti peki kaos ortaminda ekonominin gelecegi hali dusunerek bu yurtsever vatandaslar neden akpnin olmadigi bir yonetim kesinlikle olmamali diyorlar ? Hani cooook vatanseverdiniz noldu? Hani milli iradeydi noldu ?
Milli iradenin dedigini ben size tercume ediyim: kurtu turku sagcisi solcusu birlesin su akpyi defedin
Aylar evvel de soylemistim yine soyluyorum erdogani yuzde 50 seviyor olabilir ki bu oran iyice dustu, ama yuzde 50 de nefret ediyor.
Halk liderlerin gosteremedigi onurlu durusu gosterdi organize ve stratejik oylar verdi.
Sokaktaki yuzde 50 gucunu gosterdi...
Gerisi hazimsizlik. Bi soda icin...

Akepeliler de Atatürk'ü bir sever bir sever,sormayın gitsin.Andımız kaldırılırken,devlet dairelerinden TC yazıları kaldırılırken,Rte "milliyetçiliği ayaklar altına aldık" derken,"Atatürk" adını ağzına almamak için ondan Gazi Gazi diye bahsederken, çözüm süreci falan filan ayağına Apo'yla pazarlıklar yapılırken Atatürk değerlerine hiç zeval gelmemişti çünkü,şimdi Hdp barajı aşınca geldi.Siz önce hdp kimin sayesinde var ve mecliste önce onu bi düşünün de milletin Atatürkçülüğünü sorgulamak gibi haddiniz olmayan işlere ondan sonra kalkışırsınız.

[QUOTEst: 41311629, member: 236598"]neden kirletmişki ekranları,
Cevap verebileceğini sanmıyorum; )[/QUOTE]
Neden cevap veremeyecekmisim,deniz baykal bile ondan daha kaliteli muhalefet yapiyordu,kilicdaroglu ergen muhalefeti yapiyor,oy alabilmek adina suriyelileri olume gonderecegim diyor,suriyeliler burada bile ne zor sartlarda yasiyor haberiniz varmi kis mevsimi hava 0 'in altinda onlarin cocuklarinin ayaklarinda birak ayakkabiyi coraplari bile yok ,bu kadar merhametsiz bir adam basa gectiginde sizre merhamet edermi

Yerel secimden sonra keyifler yerindeyken hani cemaatin oyu %1 di.Etkilememisti cemaatin oyu hicbirseyi ya? Olmuyor boyle birbirini tutmayan atislar tutuslar izguben :)
farkındaysan hü kümet cemaatle savaşmaya devam etti haliyle oyu düştü %40 ın altına bile düşebilirdi 17 aralıkta bunun tespiti yapıldı cemaat mhp ye oy verirse mhp nin oy %19 lara falan çıkar diye nitekim öyle de oldu.

He yani erken secimle %50 olacak sav'inda cemaatte mhp ye oy verdigine pisman olacak geri donecek.Gunahi olsa vermeyecek guruh pisman olup verecek oyunu ??

Servisteyim gulemiyorum da sesli.

sonuç olarak şimdi daha mı iyi oldu bin beterini yapan geldi e biz bu durumdan memnun olalım o zaman madem bu kadar atatürk düşmanıyız !

sonuç olarak şimdi daha mı iyi oldu bin beterini yapan geldi e biz bu durumdan memnun olalım o zaman madem bu kadar atatürk düşmanıyız !
Daha mı iyi oldu onu bilemem zamanla göreceğiz ama akp kazansaydı daha kötüsü olacaktı,başkanlık sistemi için her isteneni yapmaya hazırlar çünkü.

He yani erken secimle %50 olacak sav'inda cemaatte mhp ye oy verdigine pisman olacak geri donecek.Gunahi olsa vermeyecek guruh pisman olup verecek oyunu ??

Servisteyim gulemiyorum da sesli.
kullanılmayan 7 milyon oy var ak parti içindende mhp ye verenler illaki var ama pişmanlar biz korkmuyoruz erken seçimden yiyorsa diğer partilerde korkmasın ama bunlar bir hükümet bile kuramazsa zaten bir halt değiller diye halk korkusundan ak partiye oy verir hükümet kurulsun diye , Ak partinin sloganı şu olur bakın görün bunlar bir hükümet bile kuramadı, biz demiştik bunlar bir halt değil diye vs. vs. :)

Daha mı iyi oldu onu bilemem zamanla göreceğiz ama akp kazansaydı daha kötüsü olacaktı,başkanlık sistemi için her isteneni yapmaya hazırlar çünkü.
şimdi de eli kolu bağlı değil yine isterse yine yapar ak parti zor mu sence hdpyle koalisyon kurması al sana özerklik al sana apo ver der, nitekim hdp yeşil ışık yaktı bile siz asıl simdi korkun hdp ile ak parti birleşirse neler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…