Bunlar olamaz demedim ki,olabilir hep beraber el ele felakete sürüklerler ülkeyi,o yüzden diyorum ya işte akp'nin olmadığı bir hükümet olsun da ne olursa olsun diye.şimdi de eli kolu bağlı değil yine isterse yine yapar ak parti zor mu sence hdpyle koalisyon kurması al sana özerklik al sana apo ver der, nitekim hdp yeşil ışık yaktı bile siz asıl simdi korkun hdp ile ak parti birleşirse neler olur.
olacağı sana söyleyim hdp nin yüzde 13 lük oyunu mumla arar oluruz türkiyenin adına değişir artık adı kürdiye falan olur, zaten giderek çoğalıyorlar chp bitmiş habire oyları azalıyor ak parti düşmanlığından millet yılana sarılır olmuş, ne diyim yaşayıp görelim niceleri geldi geçti bu dünya yıkılmadı , yine yıkılmaz bi şekilde toparlarız.Bunlar olamaz demedim ki,olabilir hep beraber el ele felakete sürüklerler ülkeyi,o yüzden diyorum ya işte akp'nin olmadığı bir hükümet olsun da ne olursa olsun diye.
kullanılmayan 7 milyon oy var ak parti içindende mhp ye verenler illaki var ama pişmanlar biz korkmuyoruz erken seçimden yiyorsa diğer partilerde korkmasın ama bunlar bir hükümet bile kuramazsa zaten bir halt değiller diye halk korkusundan ak partiye oy verir hükümet kurulsun diye , Ak partinin sloganı şu olur bakın görün bunlar bir hükümet bile kuramadı, biz demiştik bunlar bir halt değil diye vs. vs. :)
akp düşmanlığı kendiliğinden oluşmuş birşey değil,insanları bu kadar nefret ettirmeden önce düşüneceklerdi.olacağı sana söyleyim hdp nin yüzde 13 lük oyunu mumla arar oluruz türkiyenin adına değişir artık adı kürdiye falan olur, zaten giderek çoğalıyorlar chp bitmiş habire oyları azalıyor ak parti düşmanlığından millet yılana sarılır olmuş, ne diyim yaşayıp görelim niceleri geldi geçti bu dünya yıkılmadı , yine yıkılmaz bi şekilde toparlarız.
yok :) odaya kitledim kendimi iyi hissetmiyorum bu aralarSen recep olmussun resmen izguben :)
Acilis yok mu acilis ?
yok :) odaya kitledim kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar
haha aynen bu atatürkçüleri anlamak çok zor chp ye oy vermeyi atatürkçülük sanıp gözlerini anıtkabire dikmekten , başka partilerin yükselişine sevinen aciz zavallı chp yönetimin başarısızlığını kimse görmüyor atatürkün askerleri aponun askerleri olmuş yazıkki.Bakiyorum da Akp nin dususune nerdeyse zil takip oynayacaklar var.
Ne oluyor ya akp yine 1.parti
Evet oylari azalmistr ama hezimet degildir asla
Akp teskilatini gozden gecirecek tabaninin sesine kulak vericek daha güçlü bi sekilde toparlanacaktr
Hezimet yok sevinmeyin uyari var
Ayrica akp nin oylariyla ugrasacaginiza kendi hezimetlernzle ugrasin
Ataturkculer nerde dedim.Ataniz bustunu heykelini yakanlarin elinde.Aponun posteriyle sallanıyor.
Aa sesiniz cikmaz tabi.cunku siz sozdesiniz!
Ciyak ciyak sesler geliyor sanki Ataturk umrunuzda diye
Sahsen Ataturkcu olmadgim icin o tablo beni rahatsz etmedi
Ama siz ki aldigimz nefes Atanin sayesinde diyen zihniyet.buna nasil sessz kaliyorsunz
Tek sebebi var aslnda akp gitsin de vatan da Ata da tefferuat
Her iste var bi hayir.akp birinci cikti iktidar olamadi
Koalisyonlu gunler gormeliydi bu millet.akp nin kiymetini bilmek icin bu gerekliydi.
Su anda bi belirszlik var belirszligin oldugu yerde istikrarszlik ve kriz olur
Aa dogru ya bu da muhim degil akp gitsin de
Uclu ittifaklarini kursunlar da gorelim.meydanlarda konusmk iyiydi
Ama bunu bile yapamaz urkeklikte muhalefet partileri.firsat cikti iste kurtulun akp den
Peh peh...
Evet ya oda ilk şeçime kadar ara verdi , biriktirip topluca açacak :)Reis'te ortalarda yok.Yorgun ve uzgun :)
yok yavru öylelerin bir adı varda söylemiyim şimdi sabah sabah..haha aynen bu atatürkçüleri anlamak çok zor chp ye oy vermeyi atatürkçülük sanıp gözlerini anıtkabire dikmekten , başka partilerin yükselişine sevinen aciz zavallı chp yönetimin başarısızlığını kimse görmüyor atatürkün askerleri aponun askerleri olmuş yazıkki.
Dedim ya sozde bunlar.oyle diyince de kiziyolar.yalan degil cikti iste ortaya.haha aynen bu atatürkçüleri anlamak çok zor chp ye oy vermeyi atatürkçülük sanıp gözlerini anıtkabire dikmekten , başka partilerin yükselişine sevinen aciz zavallı chp yönetimin başarısızlığını kimse görmüyor atatürkün askerleri aponun askerleri olmuş yazıkki.
Ben Batman da iken 2012 yılında çarşının ortasındaki yıllardıt duran Atatürk heykeli sökülüp yerine başka bişey dikildi. Ben yine orda iken bayrakları her yerdeydi aponun reimleri de vardı vs. Sanki bunlar yeni bi şeymiş gibi bahsetmeyin araştırın görün. Haberlerde gördüğünüz algı operasyonuna kanmayın. Hala aynı şey diyorsanız bir sürü örnek verebilirim. Heykeli kaldırdılar diyorum daha ne diyim. Hem iktidarfa kim vardı o yıl. Hem oraya kim soktu meclise. Ben çok iyi hatırlıyorum sabahat ve adını hatırlamadığım başka bir kadın daha vardı hapisten çıkıp meclise girdi. Kesin chp ve mhp hatta biz sokmuşuzdur. Neyse biliyorum mantık çerçevesinde bir cevap alamayacağıö. Çünkü siz görmediğiniz bir şey hakkında konuşuyorsunuz.Bakiyorum da Akp nin dususune nerdeyse zil takip oynayacaklar var.
Ne oluyor ya akp yine 1.parti
Evet oylari azalmistr ama hezimet degildir asla
Akp teskilatini gozden gecirecek tabaninin sesine kulak vericek daha güçlü bi sekilde toparlanacaktr
Hezimet yok sevinmeyin uyari var
Ayrica akp nin oylariyla ugrasacaginiza kendi hezimetlernzle ugrasin
Ataturkculer nerde dedim.Ataniz bustunu heykelini yakanlarin elinde.Aponun posteriyle sallanıyor.
Aa sesiniz cikmaz tabi.cunku siz sozdesiniz!
Ciyak ciyak sesler geliyor sanki Ataturk umrunuzda diye
Sahsen Ataturkcu olmadgim icin o tablo beni rahatsz etmedi
Ama siz ki aldigimz nefes Atanin sayesinde diyen zihniyet.buna nasil sessz kaliyorsunz
Tek sebebi var aslnda akp gitsin de vatan da Ata da tefferuat
Her iste var bi hayir.akp birinci cikti iktidar olamadi
Koalisyonlu gunler gormeliydi bu millet.akp nin kiymetini bilmek icin bu gerekliydi.
Su anda bi belirszlik var belirszligin oldugu yerde istikrarszlik ve kriz olur
Aa dogru ya bu da muhim degil akp gitsin de
Uclu ittifaklarini kursunlar da gorelim.meydanlarda konusmk iyiydi
Ama bunu bile yapamaz urkeklikte muhalefet partileri.firsat cikti iste kurtulun akp den
Peh peh...
çoklu ortaklığın neresini sevdin ne kazandırır çoklu ortaklık tansu çilleri mesut yılmazları ne çabuk unuttun ayoll..koalisyonu sevdim ama enkaz devralacaklar . o yüzden biraz endişeliyim. işleri zor. eğer olursa ki mhp su koyacak bence. olmaz gibi geliyor bana.
. şu yolsuzluklar,haksızlıklar,17 aralık vs üzerine gidilip suçlular cezalanır diyede ümitleniyorum. göreceğiz bakalım
Daha dur malesef hdp mhp chp Haçlı ittifakı yapacaklar ona muhtaç kaldılar :) ama sonunda biz zaferle ayrılıcazHadi gelin iddaya girelimm.. AKP ortaklık kurarsa kurdu kuramassa seçimm diğerleri kuramicakk...ben hdp nin meclise girmesini evet istedim ama sadece mecliste olsunlarr o kadar yoksa ülke yönetimi içinn çokkk ekmek yemeleri lazımm.. hdp ve chp mecliste olsunlar yeter muhalefette kalsınlar onlarmı beni yöneticek pehhh