CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Forumda melek subasi profilleri goruyorum...

+Kac yasindasin?
-Muş.

Bu mantikla yazilmis yazilar, boyle de bir istatistik faciasi...
Oy calamadilar ve bundan sonra daha cok calamayacaklar. Bitti yani bu neyin kafasi?

Bunlar olamaz demedim ki,olabilir hep beraber el ele felakete sürüklerler ülkeyi,o yüzden diyorum ya işte akp'nin olmadığı bir hükümet olsun da ne olursa olsun diye.

Bunlar olamaz demedim ki,olabilir hep beraber el ele felakete sürüklerler ülkeyi,o yüzden diyorum ya işte akp'nin olmadığı bir hükümet olsun da ne olursa olsun diye.
olacağı sana söyleyim hdp nin yüzde 13 lük oyunu mumla arar oluruz türkiyenin adına değişir artık adı kürdiye falan olur, zaten giderek çoğalıyorlar chp bitmiş habire oyları azalıyor ak parti düşmanlığından millet yılana sarılır olmuş, ne diyim yaşayıp görelim niceleri geldi geçti bu dünya yıkılmadı , yine yıkılmaz bi şekilde toparlarız.

Sen recep olmussun resmen izguben :)
Acilis yok mu acilis ?

akp düşmanlığı kendiliğinden oluşmuş birşey değil,insanları bu kadar nefret ettirmeden önce düşüneceklerdi.
Hayırlısı olsun demekten başka yapabileceğimiz birşey yok şu an,bekleyip göreceğiz.

koalisyonu sevdim ama enkaz devralacaklar . o yüzden biraz endişeliyim. işleri zor. eğer olursa ki mhp su koyacak bence. olmaz gibi geliyor bana.
. şu yolsuzluklar,haksızlıklar,17 aralık vs üzerine gidilip suçlular cezalanır diyede ümitleniyorum. göreceğiz bakalım

Bakiyorum da Akp nin dususune nerdeyse zil takip oynayacaklar var.
Ne oluyor ya akp yine 1.parti
Evet oylari azalmistr ama hezimet degildir asla
Akp teskilatini gozden gecirecek tabaninin sesine kulak vericek daha güçlü bi sekilde toparlanacaktr
Hezimet yok sevinmeyin uyari var
Ayrica akp nin oylariyla ugrasacaginiza kendi hezimetlernzle ugrasin

Ataturkculer nerde dedim.Ataniz bustunu heykelini yakanlarin elinde.Aponun posteriyle sallanıyor.
Aa sesiniz cikmaz tabi.cunku siz sozdesiniz!
Ciyak ciyak sesler geliyor sanki Ataturk umrunuzda diye
Sahsen Ataturkcu olmadgim icin o tablo beni rahatsz etmedi
Ama siz ki aldigimz nefes Atanin sayesinde diyen zihniyet.buna nasil sessz kaliyorsunz
Tek sebebi var aslnda akp gitsin de vatan da Ata da tefferuat

Her iste var bi hayir.akp birinci cikti iktidar olamadi
Koalisyonlu gunler gormeliydi bu millet.akp nin kiymetini bilmek icin bu gerekliydi.
Su anda bi belirszlik var belirszligin oldugu yerde istikrarszlik ve kriz olur
Aa dogru ya bu da muhim degil akp gitsin de
Uclu ittifaklarini kursunlar da gorelim.meydanlarda konusmk iyiydi
Ama bunu bile yapamaz urkeklikte muhalefet partileri.firsat cikti iste kurtulun akp den
Peh peh...

[QUOTEizguben, post: 41313592, member: 538701"]ne hayali pardonda hala birinci partiyiz koalisyon hükümeti gelirse o saydıklarının bin beterini yaşayacaksın hdp yönetir çok güzel ülkeyi , ekonomi tavanyapar kesin asıl size yazık, hala aynı muhabbetler yıldım valla[/QUOTE]
Tabii 80 milletvekili ile ülkeyi yönetir. Tabii daha olmamış şey için daha kötü durumda olacağımızı anladınız hemen. Tabii ekonomik nedenler çok basit şeyler aynı muhabbet yıldınız. Hala diyorum sizin durumunuz çok iyi heralde. He bu arada kızımın kreşini de yüzde on beşten fazla zam geldi. Nasıl enflasyonla bize yüzde üç veriliyor. Her şey maşallah yüzde on-15 artıyor. Neyse size anlatmayalım hep aynı muhabbet size göre bu kriz size uğramamış nedense çünkü

haha aynen bu atatürkçüleri anlamak çok zor chp ye oy vermeyi atatürkçülük sanıp gözlerini anıtkabire dikmekten , başka partilerin yükselişine sevinen aciz zavallı chp yönetimin başarısızlığını kimse görmüyor atatürkün askerleri aponun askerleri olmuş yazıkki.

Hadi gelin iddaya girelimm.. AKP ortaklık kurarsa kurdu kuramassa seçimm diğerleri kuramicakk... ben hdp nin meclise girmesini evet istedim ama sadece mecliste olsunlarr o kadar yoksa ülke yönetimi içinn çokkk ekmek yemeleri lazımm.. hdp ve chp mecliste olsunlar yeter muhalefette kalsınlar onlarmı beni yöneticek pehhh

yok yavru öylelerin bir adı varda söylemiyim şimdi sabah sabah..

Dedim ya sozde bunlar.oyle diyince de kiziyolar.yalan degil cikti iste ortaya.
Tek dertleri akp olmus kendi oylarini bile o kadar takip etmeyen aciz bir muhalefetin saksakcilari

Ben Batman da iken 2012 yılında çarşının ortasındaki yıllardıt duran Atatürk heykeli sökülüp yerine başka bişey dikildi. Ben yine orda iken bayrakları her yerdeydi aponun reimleri de vardı vs. Sanki bunlar yeni bi şeymiş gibi bahsetmeyin araştırın görün. Haberlerde gördüğünüz algı operasyonuna kanmayın. Hala aynı şey diyorsanız bir sürü örnek verebilirim. Heykeli kaldırdılar diyorum daha ne diyim. Hem iktidarfa kim vardı o yıl. Hem oraya kim soktu meclise. Ben çok iyi hatırlıyorum sabahat ve adını hatırlamadığım başka bir kadın daha vardı hapisten çıkıp meclise girdi. Kesin chp ve mhp hatta biz sokmuşuzdur. Neyse biliyorum mantık çerçevesinde bir cevap alamayacağıö. Çünkü siz görmediğiniz bir şey hakkında konuşuyorsunuz.

çoklu ortaklığın neresini sevdin ne kazandırır çoklu ortaklık tansu çilleri mesut yılmazları ne çabuk unuttun ayoll..

Daha dur malesef hdp mhp chp Haçlı ittifakı yapacaklar ona muhtaç kaldılar :) ama sonunda biz zaferle ayrılıcaz

Bu ülkede açılım ayağına Atatürk heykellerini yakıp yıkmaya ve Sayın! Öcalan diye pohpohlamayı sağlayan bunlara yüz veren kimdi acaba : Hükümet....
Çünkü onların da işine geliyordu bazı şeyler.
Hazmedemedikleri için.
Ama Allah'ın sopası yok işte ucuz hesapları böyle ters tepti...

Kimseye düşmez Atatürkçüydünüz ne oldu demek. Ben istemiyordum zaten demek... Bugün oy kullandıysanız Ata sayesinde olduğunu unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…