CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

çıt cikaran yok,çark eden sizsiniz
bizim oylari sorgularken iyiydi.
sizin gibi kimse olamaz.
haklarini da helal etmiyordu degil mi bunlar,ah ne kadar bedhbaht olduk.
bizimde oyumuz akpye hadi çıt cikarin bakalim.

Hdp ilkelerini begendigim bi parti. Sadece akp gitsin, tayyip baskan olamasin diye oy vermedim fakat bu da sebeplerden bir tanesiydi elbette.

Yani hdp cisiniz. Ee normal o zaman başka bir parti gitsin benim partim gelsin demek.

Bende bunu anlamıyorum işte...Düz mantıkla Akp.yi çözüm sürecinde eleştiriyorsan hdp ile koalisyon hayalleri kurmayacaksın,yada koalisyon hayali kuruyorsan Akp.ye meclise soktu diye kızmayacaksın o zaman.
Evet bende bu celiskilerden bahsettim. Akp yi hdp nin meclise girmesinden sorumlu tutanlar suan hdp ile koalisyon hayali kuruyor, değinmek istediğim bu. Akp bu anlamda en ılımlı parti, bence prensipte anlaştıktan sonra hepsiyle koalisyon kurabilir.

Bunca zaman Ataturk'un ilke ve inkılaplarıyla karın agrısı olan, devletin uniter yapısı ve rejimini bozmaya calısan, Ataturk dinsizligi(!) ve laik duzeni yıkmak icin ant icen ve bu antı tire askeri arsivde hala mevcut olan, Ataturk ve inonuden bahsederken "iki ayyas" diyen, kurtulus savasında cizilen sınırları katleden ve hatta elini kolunu lozan antlasmasına kadar uzatan Cumhuriyet ve halk dusmanlarını şakşaklayıp 13 senedir tepemizde tutanlar, Atatürk ve silah arkadaslarını, sehitlerimizi dusunmuyordu da, simdi mi dusunuyor? Simdi mi hdpye ye giden tepki oyları uzerinden vicdan muhasebesi yapar oldular? Simdi mi akıllarına geldi vicdan, vatan, millet?

Hadi bi yuruyun gidin..Sizin tek derdiniz uzun adamınızın yenilgiye ugraması..

Sizin baskanınız resimle degil, aponun kendisiyle masaya oturdu..Nerdeydi o zaman vatanseverliginiz? Niye cekmediniz oylarınızı?

Kim sozde Ataturkcu kim degil onu bilemem de, kim sozde vatansever kim hain orası asikar..

İlk gun yaptıgım yorumu yinelicem..Bu ulke bebek katili temsilcilerinin mecliste soz sahibi oldugu gunleri de gordu sonunda..

Sizin uzun adam oyle bi icine etti iste memleketin..

Gitmedi, bitmedi gitti bas belası kabus.

Aciklayamacagin bi sey yazma bana mumkunse. Boyle kacak dovus sevmem. Ac kartlarini ya da oynamayalim. Mizikcilik sevmem :)
Ne desem bos aslinda.hdp ilkelerini begendigim bi parti diyorsun da ayni zamanda Ataturkcu oldgunu.
nerde kaldi Ataturkun ilkeleri.celiski var mi yok mu hadi azcik kafa yor.dersini iyi calis dediydim bak :)

Kendini kemalist olarak tanimlayanlara sorman daha dogru olur. Benim ataturkculuk anlayisim ona ve devrimlerine sonsuz minnet ve saygi duymaktir.
Anlıyorum,ciddi kavram karmaşası yaşıyorum bu konuda o yuzden merak ettim. Sonu -ist le biten şeylerden pek hoşlanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…