- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
Anlat heleHer firsatta cark edenler belli belli
Hdp ilkelerini begendigim bi parti. Sadece akp gitsin, tayyip baskan olamasin diye oy vermedim fakat bu da sebeplerden bir tanesiydi elbette.
sen bugün sabahtan beri ayaktasın ben çok yazdım artık yatıyorum bence sende yat iyi geceler ,cümleten iyi geceler...Anlat hele
Ne konuda cark etmisiz? :)çıt cikaran yok,çark eden sizsiniz
bizim oylari sorgularken iyiydi.
sizin gibi kimse olamaz.
haklarini da helal etmiyordu degil mi bunlar,ah ne kadar bedhbaht olduk.
bizimde oyumuz akpye hadi çıt cikarin bakalim.
Sana odev olsunAnlat hele
Evet bende bu celiskilerden bahsettim. Akp yi hdp nin meclise girmesinden sorumlu tutanlar suan hdp ile koalisyon hayali kuruyor, değinmek istediğim bu. Akp bu anlamda en ılımlı parti, bence prensipte anlaştıktan sonra hepsiyle koalisyon kurabilir.Bende bunu anlamıyorum işte...Düz mantıkla Akp.yi çözüm sürecinde eleştiriyorsan hdp ile koalisyon hayalleri kurmayacaksın,yada koalisyon hayali kuruyorsan Akp.ye meclise soktu diye kızmayacaksın o zaman.
Iyi geceler :) aynen valla sabah da erken kalkicam yine...sen bugün sabahtan beri ayaktasın ben çok yazdım artık yatıyorum bence sende yat iyi geceler ,cümleten iyi geceler...
Her konuda :)Ne konuda cark etmisiz? :)
Sana odev olsun
dersini iyi calisasin :)
Aciklayamacagin bi sey yazma bana mumkunse. Boyle kacak dovus sevmem. Ac kartlarini ya da oynamayalim. Mizikcilik sevmem :)Sana odev olsun
dersini iyi calisasin :)
Ayni anda gulmusuzNancyfr lütfen yanlış anlamayın da çok güldüm buna.
Vaoooov.... Ikna oldum yahu desene bastan sunu...Her konuda :)
Aciklayamacagin bi sey yazma bana mumkunse. Boyle kacak dovus sevmem. Ac kartlarini ya da oynamayalim. Mizikcilik sevmem :)
Sahsim adina konusayim kacak dovusmeyi sevmem. Boyle ay calis gel bikbik tarzi ilkokul cocugu laf sokusu tarzi seyleri ise hic cekemem. Ne diyosan acikca soyle ya da sus yani ne laf kalabaligi yapiyosun. Genel konustum, size degil.Şuan kimse açık kart oynamıyor ; herkes gönlündeki aslana kıyafet arıyor :)
Ne desem bos aslinda.hdp ilkelerini begendigim bi parti diyorsun da ayni zamanda Ataturkcu oldgunu.Aciklayamacagin bi sey yazma bana mumkunse. Boyle kacak dovus sevmem. Ac kartlarini ya da oynamayalim. Mizikcilik sevmem :)
Anlıyorum,ciddi kavram karmaşası yaşıyorum bu konuda o yuzden merak ettim. Sonu -ist le biten şeylerden pek hoşlanmıyorum.Kendini kemalist olarak tanimlayanlara sorman daha dogru olur. Benim ataturkculuk anlayisim ona ve devrimlerine sonsuz minnet ve saygi duymaktir.