Şunu da belirteyim, bu topikle ilgili herkes muhalif olduklarını bildirmiş, siz hiiiç merak etmeyin, bu sefer vaktim olduğundan 39 Sayfayı okuyup kim hakaret etmiş, kim polemiğe girmişse tek tek gerekeni Yaparım.
Yalnız bu kadar bildirim olduğuna göre benim liderim senin liderini döver kavgası oldu büyük ihtimalle.
Hala anlamamışsınız ve siyasilerin gazına çok güzel geliyorsunuz.
Ülkeler kapitalizm üzerinedir, kapitalizm ne derse o olur çünkü sizin içerdeki size ait paranız hatta ülkenin toplam sermayesi dahi dışardan gelen sıcak para kadar değil, kapitalizm global piyasalar şu anki durumu gayet olumlu yorumluyor, çok sesli demokrasiyi destekliyorlar ve seçim sonrası sıcak para giriyor ülkemize, kimsenin sürüneceği yok anlayacağınız ve siz ister kabul edin ister etmeyin bu sıcak paranın ülkeden gitmesini istemez liderleriniz çünkü o zaman güvenilir yatırım yapılabilir ülke statünüzü yitirirsiniz.
Ve yine emin olun ülke bu sıcak para sebebiyle yurtdışına bağlı.
O yüzden liderleriniz piyasaların sarsılmaması için hükümetsiz bırakmayız diyorlar.
Seçmenler liderlerine bakar, piyasalarsa ülkeye, bu durumda çok ruhsuz bir analizde olsa gerçek şudur ki ülkeler sıcak para girişini yitirmek istemez ve ona göre tavır alırlar, koalisyon fiyatlanıyorsa koalisyon yaparlar, bu her parti Arasında olabilir, siz istediğiniz kadar kavga edin burda, defalarca dedim olmaz olmaz diye birşey yoktur, bir bakarsın AKP HDP, CHP HDP, AKP CHP koalisyonları çıkıverir.
O zaman sizlerde burda birbirinizi yediğinizle kalırsınız.