CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Bahceliyi duydunuz degil mi?erdogan i istifaya cagirdi.kendi yillarin koklu partisi hdp yle nerdeyse ayni oyu aldi.ayni sayıda mv cikardi.kalkmis utanmadan erdogan istifa diyor
Ya bi gidin kendinize bakin zavallilar
Oteki az oy alsam istifa ederim demisti
Iyi ki bunlar var da Akp li oldgum icin bir kez daha sukrediyorum

Allah aşkına bir söyleyin zamanında yasa değiştirerek ya da yaparak meclise hdp yi kim soktu. Kim önünü açtı. Başlangıç bir işin yarısıdır. Hadi söyle kim yaptı. Ama deme ki o zaman azdı. Ee az olacak yeni girdiğinde ama biraz öngörüsü olan bir adam ilerde böyle bir şeyin olabileceğini bilir. Tıpkı içeri aldığı Suriyeli lerin en fazla beş sene sonra büyük bir bela olacağını öngöreceği gibi. Bence siz biraz dönün özeleştiri yapın. Kimse mükemmel değilki hep doğruyu yapsın. Kabul edin bir kere de evet yanlış evet onlar yaptı. Böyle çamur at izi kalsın doğru değil yani. Diyin ki hayır meclise biz sokmadık en baş özür dileyim sizden.
Dedim ya sozde bunlar.oyle diyince de kiziyolar.yalan degil cikti iste ortaya.
Tek dertleri akp olmus kendi oylarini bile o kadar takip etmeyen aciz bir muhalefetin saksakcilari

Yazimi tam okusaydin anlardin.ben de diyarbakir dayim.senden daha iyi gordum burda atanin heykellerinin yakilip yiklidgini
Ama ne dedim Ataturkcu degilim
Olanlar düşünsün

Tek basina iktidar olmazsam istifa ederim diyen basbakan online mi? =)))

farrahdiba .!.:
Yazimi tam okusaydin anlardin.ben de diyarbakir dayim.senden daha iyi gordum burda atanin heykellerinin yakilip yiklidgini
Ama ne dedim Ataturkcu degilim
Olanlar düşünsün
Tamamını okudum. Ama garip bir ironi gördüm şu an. As önce sanki seçildiler diye böyle şeyler yapmışlar gibi bahsetmişsiniz. Şimdi evet oluyordu ama ben Atatürkçü değilim onlar düşünsün diyorsunuz. Korkmayın ben düşünüyorum. Hiçbir zaman korkarak susmadım. Hatta eşim biraz sus öldürülüp bir köşeye atılacaksın bir gün derdi. Kuaför den falan biraz geç çıksam hemen arardı. Ben burda klavye delikanlılığı yapmıyorum. Ve sanki insanlar oy verirken yanındaymış givi bir eminlikle siz soktunuz deyio günah almıyorum. Herkesin gördüğü bildiği en başta sokanı söylüyorum. Kul hakkı kötü bir şeydir. Bence dikkatli olın.

şu Atatürk ve apo karşılaştırmasından tek midesi bulanan ve kusmak üzere olan ben miyim?

yeter artık ya bırakın bu iki ismi yan yana yazıp kreş seviyesinde espiriyler yapmayı.Atamızı kullanmayın artık.

merak etmeyin ne chp ne de mhp sizin sevgili partiniz akp gibi vatanı parsel parsel satmaz.burada milliyetçilik yapan tiplerin akpli olduğu görmek çok trajikomik bir durum oluyor.

temiz adama bak eline fırsat verilse ülkeyi kaosa sürükler
su tipten basbakan olur mu ya
Allah korusun

Aynen öyle ya benım aklıma takılan bişey var, hdp apoun heykelini dikicez diyorya , Atatürk'ün YANINAMI YOKSA atatürkü kaldırıp yerinemi dikicekler acaba ? :)

Bence yanina dikecek.Ataturkculer kizar sonra :)

Sözlerinize dikkat biraz,ATATÜRK'ü niye karıtırıyorsunuz ki şimdi?
Nefretinizi kusmayın yeter beee..

İllaki kıyaslayacaklar kadişim çamur at izi kalsın işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…