- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Aynenn bu tablo çok iyi oldu halk endişelerde biraz beklemek ve görmekk..Daha dur malesef hdp mhp chp Haçlı ittifakı yapacaklar ona muhtaç kaldılar :) ama sonunda biz zaferle ayrılıcaz
ben çok seslilği severimçoklu ortaklığın neresini sevdin ne kazandırır çoklu ortaklık tansu çilleri mesut yılmazları ne çabuk unuttun ayoll..
Dedim ya sozde bunlar.oyle diyince de kiziyolar.yalan degil cikti iste ortaya.
Tek dertleri akp olmus kendi oylarini bile o kadar takip etmeyen aciz bir muhalefetin saksakcilari
Aynenn bu tablo çok iyi oldu halk endişelerde biraz beklemek ve görmekk..
Yazimi tam okusaydin anlardin.ben de diyarbakir dayim.senden daha iyi gordum burda atanin heykellerinin yakilip yiklidginiBen Batman da iken 2012 yılında çarşının ortasındaki yıllardıt duran Atatürk heykeli sökülüp yerine başka bişey dikildi. Ben yine orda iken bayrakları her yerdeydi aponun reimleri de vardı vs. Sanki bunlar yeni bi şeymiş gibi bahsetmeyin araştırın görün. Haberlerde gördüğünüz algı operasyonuna kanmayın. Hala aynı şey diyorsanız bir sürü örnek verebilirim. Heykeli kaldırdılar diyorum daha ne diyim. Hem iktidarfa kim vardı o yıl. Hem oraya kim soktu meclise. Ben çok iyi hatırlıyorum sabahat ve adını hatırlamadığım başka bir kadın daha vardı hapisten çıkıp meclise girdi. Kesin chp ve mhp hatta biz sokmuşuzdur. Neyse biliyorum mantık çerçevesinde bir cevap alamayacağıö. Çünkü siz görmediğiniz bir şey hakkında konuşuyorsunuz.
Bence yanina dikecek.Ataturkculer kizar sonra :)Aynen öyle ya benım aklıma takılan bişey var, hdp apoun heykelini dikicez diyorya , Atatürk'ün YANINAMI YOKSA atatürkü kaldırıp yerinemi dikicekler acaba ? :)
Bahceliyi duydunuz degil mi?erdogan i istifaya cagirdi.kendi yillarin koklu partisi hdp yle nerdeyse ayni oyu aldi.ayni sayıda mv cikardi.kalkmis utanmadan erdogan istifa diyor
Ya bi gidin kendinize bakin zavallilar
Oteki az oy alsam istifa ederim demisti
Iyi ki bunlar var da Akp li oldgum icin bir kez daha sukrediyorum
Tamamını okudum. Ama garip bir ironi gördüm şu an. As önce sanki seçildiler diye böyle şeyler yapmışlar gibi bahsetmişsiniz. Şimdi evet oluyordu ama ben Atatürkçü değilim onlar düşünsün diyorsunuz. Korkmayın ben düşünüyorum. Hiçbir zaman korkarak susmadım. Hatta eşim biraz sus öldürülüp bir köşeye atılacaksın bir gün derdi. Kuaför den falan biraz geç çıksam hemen arardı. Ben burda klavye delikanlılığı yapmıyorum. Ve sanki insanlar oy verirken yanındaymış givi bir eminlikle siz soktunuz deyio günah almıyorum. Herkesin gördüğü bildiği en başta sokanı söylüyorum. Kul hakkı kötü bir şeydir. Bence dikkatli olın.farrahdiba .!.:Yazimi tam okusaydin anlardin.ben de diyarbakir dayim.senden daha iyi gordum burda atanin heykellerinin yakilip yiklidgini
Ama ne dedim Ataturkcu degilim
Olanlar düşünsün
Atatürkçüleri kim takıyo :) şimdiden horozlanmaya başladılar bile bizi göndermesini iyi bilirlermiş :)Bence yanina dikecek.Ataturkculer kizar sonra :)
Aynen öyle ya benım aklıma takılan bişey var, hdp apoun heykelini dikicez diyorya , Atatürk'ün YANINAMI YOKSA atatürkü kaldırıp yerinemi dikicekler acaba ? :)
Bence yanina dikecek.Ataturkculer kizar sonra :)
şu Atatürk ve apo karşılaştırmasından tek midesi bulanan ve kusmak üzere olan ben miyim?
yeter artık ya bırakın bu iki ismi yan yana yazıp kreş seviyesinde espiriyler yapmayı.Atamızı kullanmayın artık.
merak etmeyin ne chp ne de mhp sizin sevgili partiniz akp gibi vatanı parsel parsel satmaz.burada milliyetçilik yapan tiplerin akpli olduğu görmek çok trajikomik bir durum oluyor.
Sözümde ne var ben söylemiyorum bunu onlar söylüyor hdp liler yani bizde dile getiriyoruz ne olmuş ki ? Rahatsızsanız hdp nin gelmesinden de rahatsız olun bi zahmetSözlerinize dikkat biraz,ATATÜRK'ü niye karıtırıyorsunuz ki şimdi?
Nefretinizi kusmayın yeter beee..