- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
Ataturkculugu kendimce minnet ve saygi olarak yorumladigimi da soyledim ona kalirsa. Kemalistim sadece bu yolda giderim demedim. Ataturke saygi duyuyorum, minnet duyuyorum. Oyumu da hdpye verdim. Tayyip de baskan olamayacak. Akp de tek basina hukumet kuramayacak. Sen de boyle cildirip bize satasacaksin. Ama ne yapalim artik kabullen gercegi :) hadi iyi geceler.Ne desem bos aslinda.hdp ilkelerini begendigim bi parti diyorsun da ayni zamanda Ataturkcu oldgunu.
nerde kaldi Ataturkun ilkeleri.celiski var mi yok mu hadi azcik kafa yor.dersini iyi calis dediydim bak :)
Ah cnm catla patla demeyi unuttun.onu da de ki cuk olsun:)Ataturkculugu kendimce minnet ve saygi olarak yorumladigimi da soyledim ona kalirsa. Kemalistim sadece bu yolda giderim demedim. Ataturke saygi duyuyorum, minnet duyuyorum. Oyumu da hdpye verdim. Tayyip de baskan olamayacak. Akp de tek basina hukumet kuramayacak. Sen de boyle cildirip bize satasacaksin. Ama ne yapalim artik kabullen gercegi :) hadi iyi geceler.
Artik akp gider baskasi gelir demeye de basladilar ahabdbsvhsBaşkan olmadı. ='(
Artik akp gider baskasi gelir demeye de basladilar ahabdbsvhs
Oyle mi dersin ya. Ben de su akp icin aglayan kiz gibiler diyecektim oysa.Aslında onlar da sevindi de belli etmek istemiyorlar. asdfghj.
kışkırtılınca
Acayip kiskirdim. Kiskirmaktan uyuyamiyorum. Bi kiskananlar catlasin cektiricem tayfayaBakın bu sitede beni kışkırttılaaar! Bu da oldu evet!
=`(
Acayip kiskirdim. Kiskirmaktan uyuyamiyorum. Bi kiskananlar catlasin cektiricem tayfaya
Yalnız hdpli arkadaşlar siz tam akape vol:2 gibi oldunuz ha.
Pkk bir yakınızı vursa tıpkı somalıların inadına akape dediği gibi siz de inadına hadepe diyecekmişsiniz gibi bir hava var.
Baksana gümbür gümbürler:))ay deme lütfen 1inden kurtulduk
2. de gelmesin
ben sayılarının az olmasına güveniyorum
Çok beklersin kılıçdaroğlu bu hükümeti size bırakmayız kullanılmayan 7 milyon oyun en az 4 milyonu ak partilidir rehavet içindeydi ak partililer sandığa gitmedi yeni bir seçimde eminim daha fazla oy alır, akılları varsa hazır yüksek milletvekili almışken ak partinin kurdugu hükümete güven oyu verirler yoksa o milletvekili sayısını rüyalarında görürler
neyse ne ben gerçekten ak parti çekilsin istiyorum diğerleri hükümeti kursun onlar neler yapıcak görelim koalisyona girmez inşallah ak parti bir dönem kendini geri çeksin halk bıktı artık sonuç iyimi kötümü olur hepimiz görelim
Yazık ya hayal dünyasında yaşıyorsunuzizguben312866 .!.:öylemiymiş ben niye hep yürüyerek gidiyorum bana öyle bir hizmet yok hahahah , valla millet uyandımı bilmem ben ak partş çekilsin isterim hdp chp mhp ne halt yerse yesin ülke batınca nasıl olsa yine ak partinin kucagına ağlayarak gelicek bu halk ki şimdiden pişmanlar bir seçim olsa şuan ak parti % 50 oy alır.