CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Yok cnm o kilicdarogluna agir gelir.birak o kazanmis saniyor kendini.sevinciyle ugrasadursun :)
kazanan yok henüz hayırlısı olsun,herkes konuşabilsin farah,istikrarsızlık olmasın insallah kısa zamanda şu anki hükümetin chp ile koalisyona gidebileceğini düşünüyorum ama hayırlısı

Ataturkculugumuzu sorgulayanlara da bak hele ya. Her firsatta cark eden kendileri degil sanki. Hee erdogan gitsin diye ugrasiyorum. Istemiyorum onu kardesim. Oyumu da buna gore kullanirim. Sen de cit cikaramazsin :)
yaşasın demokrasi

O yüzden fazla tutmadılar Rahmetli Özal'ı..
Millet seviyor enkazı.

Ataturkculugumuzu sorgulayanlara da bak hele ya. Her firsatta cark eden kendileri degil sanki. Hee erdogan gitsin diye ugrasiyorum. Istemiyorum onu kardesim. Oyumu da buna gore kullanirim. Sen de cit cikaramazsin :)
atatürkçü olmak ne demek?gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Bende bunu anlamıyorum işte...Düz mantıkla Akp.yi çözüm sürecinde eleştiriyorsan hdp ile koalisyon hayalleri kurmayacaksın,yada koalisyon hayali kuruyorsan Akp.ye meclise soktu diye kızmayacaksın o zaman.

Siz hdp ciyseniz saygı duyarım , yok değil akp gitsin diye hiç inanmadığınız hatta inandığınız değerlere ters partilere oy verirseniz , koalisyonlara komik organları eklerseniz tabiki sesim çıkar. Ha duyarsınız duymazsınız orası çok mühim değil.

O yüzden fazla tutmadılar Rahmetli Özal'ı..
Millet seviyor enkazı.
ama inan inançmış vs ilgisi yok,ben bilmiyorum başkanlık nedir,neden isteyeyim ben memnunum rejimin zararını görmedim sıradan bir halkım neden akp bunu görmüyor biz istikrarsızlık istemiyoruzki

Bende bunu anlamıyorum işte...Düz mantıkla Akp.yi çözüm sürecinde eleştiriyorsan hdp ile koalisyon hayalleri kurmayacaksın,yada koalisyon hayali kuruyorsan Akp.ye meclise soktu diye kızmayacaksın o zaman.
ben chp akp koalisyonu diyorum,

Hdp ilkelerini begendigim bi parti. Sadece akp gitsin, tayyip baskan olamasin diye oy vermedim fakat bu da sebeplerden bir tanesiydi elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…