CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Yok cnm o kilicdarogluna agir gelir.birak o kazanmis saniyor kendini.sevinciyle ugrasadursun :)
kazanan yok henüz hayırlısı olsun,herkes konuşabilsin farah,istikrarsızlık olmasın insallah kısa zamanda şu anki hükümetin chp ile koalisyona gidebileceğini düşünüyorum ama hayırlısı

tamam yapıldı özalda yol yaptı telefon getirdi ikinci köprüyü yaptı 1 sencim,bu gün bir arkadaş diyorki akp öncesimi vardı,kim kıymet biliyor,dediğin gibi takım tutar gibi parti tutmaın anlamı yok,her hangi bir partin varmı de bana yok yemin ederim beğendiğim bir parti yok,ben rejim değişmesin diye oy verdim

O yüzden fazla tutmadılar Rahmetli Özal'ı..
Millet seviyor enkazı.

Ataturkculugumuzu sorgulayanlara da bak hele ya. Her firsatta cark eden kendileri degil sanki. Hee erdogan gitsin diye ugrasiyorum. Istemiyorum onu kardesim. Oyumu da buna gore kullanirim. Sen de cit cikaramazsin :)
atatürkçü olmak ne demek?gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Çözüm sürecinden haberim var ve rahatsızlık duymuyorum,haberdeki ihtimaller ve insanların bu durumdan memnun oluşları üzerine yazdım. Çözüm sürecini başlatan akp, hdp yi meclise sokan vatan haini akp,ama birlikte koalisyon hayalleri kuran mhp-chp-hdp! Bu komedi ilgimi çekiyor benim.

Bende bunu anlamıyorum işte...Düz mantıkla Akp.yi çözüm sürecinde eleştiriyorsan hdp ile koalisyon hayalleri kurmayacaksın,yada koalisyon hayali kuruyorsan Akp.ye meclise soktu diye kızmayacaksın o zaman.

Ataturkculugumuzu sorgulayanlara da bak hele ya. Her firsatta cark eden kendileri degil sanki. Hee erdogan gitsin diye ugrasiyorum. Istemiyorum onu kardesim. Oyumu da buna gore kullanirim. Sen de cit cikaramazsin :)

Siz hdp ciyseniz saygı duyarım , yok değil akp gitsin diye hiç inanmadığınız hatta inandığınız değerlere ters partilere oy verirseniz , koalisyonlara komik organları eklerseniz tabiki sesim çıkar. Ha duyarsınız duymazsınız orası çok mühim değil.

O yüzden fazla tutmadılar Rahmetli Özal'ı..
Millet seviyor enkazı.
ama inan inançmış vs ilgisi yok,ben bilmiyorum başkanlık nedir,neden isteyeyim ben memnunum rejimin zararını görmedim sıradan bir halkım neden akp bunu görmüyor biz istikrarsızlık istemiyoruzki

Bende bunu anlamıyorum işte...Düz mantıkla Akp.yi çözüm sürecinde eleştiriyorsan hdp ile koalisyon hayalleri kurmayacaksın,yada koalisyon hayali kuruyorsan Akp.ye meclise soktu diye kızmayacaksın o zaman.
ben chp akp koalisyonu diyorum,

Siz hdp ciyseniz saygı duyarım , yok değil akp gitsin diye hiç inanmadığınız hatta inandığınız değerlere ters partilere oy verirseniz , koalisyonlara komik organları eklerseniz tabiki sesim çıkar. Ha duyarsınız duymazsınız orası çok mühim değil.
Hdp ilkelerini begendigim bi parti. Sadece akp gitsin, tayyip baskan olamasin diye oy vermedim fakat bu da sebeplerden bir tanesiydi elbette.

X