- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
Tabiki tatlı canım benim,Erdogan gitsinde gerisi teferruat.hep demisimdir bunlar sözde Atatürk'çü.Aaa olmamis hic.aponun afisi Atatürk'ün afisinden buyuk olmus.
Nerdesiniz Kemalistler.yoksa selocan tatli mi geldi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki tatlı canım benim,Erdogan gitsinde gerisi teferruat.hep demisimdir bunlar sözde Atatürk'çü.Aaa olmamis hic.aponun afisi Atatürk'ün afisinden buyuk olmus.
Nerdesiniz Kemalistler.yoksa selocan tatli mi geldi:)
Bugün görüyorum ki kimse hazmetmeyi ogrenememis içine atmış ve su an patlama yaşıyor.13 senedir hazmetmeyi öğrendi halk iç güvenlik yasası
demokrasi ile yönetilmek istiyorum başkanlıkla değilTabiki tatlı canım benim,Erdogan gitsinde gerisi teferruat.hep demisimdir bunlar sözde Atatürk'çü.
Yok cnm o kilicdarogluna agir gelir.birak o kazanmis saniyor kendini.sevinciyle ugrasadursun :)çözüm sürecinide kılıçlar oğlunun üzerine atın bence
Ya git Allah askina rica ediyorumdemokrasi ile yönetilmek istiyorum başkanlıkla değil
kazanan yok henüz hayırlısı olsun,herkes konuşabilsin farah,istikrarsızlık olmasın insallah kısa zamanda şu anki hükümetin chp ile koalisyona gidebileceğini düşünüyorum ama hayırlısıYok cnm o kilicdarogluna agir gelir.birak o kazanmis saniyor kendini.sevinciyle ugrasadursun :)
gülme krizimi tuttugörende akp nin oylarını ben engelledim sanıcakYa git Allah askina rica ediyorum
herkese laf yetistirme
yaşasın demokrasiAtaturkculugumuzu sorgulayanlara da bak hele ya. Her firsatta cark eden kendileri degil sanki. Hee erdogan gitsin diye ugrasiyorum. Istemiyorum onu kardesim. Oyumu da buna gore kullanirim. Sen de cit cikaramazsin :)
tamam yapıldı özalda yol yaptı telefon getirdi ikinci köprüyü yaptı 1 sencim,bu gün bir arkadaş diyorki akp öncesimi vardı,kim kıymet biliyor,dediğin gibi takım tutar gibi parti tutmaın anlamı yok,her hangi bir partin varmı de bana yok yemin ederim beğendiğim bir parti yok,ben rejim değişmesin diye oy verdim
atatürkçü olmak ne demek?gerçekten merak ettiğim için soruyorum.Ataturkculugumuzu sorgulayanlara da bak hele ya. Her firsatta cark eden kendileri degil sanki. Hee erdogan gitsin diye ugrasiyorum. Istemiyorum onu kardesim. Oyumu da buna gore kullanirim. Sen de cit cikaramazsin :)
Çözüm sürecinden haberim var ve rahatsızlık duymuyorum,haberdeki ihtimaller ve insanların bu durumdan memnun oluşları üzerine yazdım. Çözüm sürecini başlatan akp, hdp yi meclise sokan vatan haini akp,ama birlikte koalisyon hayalleri kuran mhp-chp-hdp! Bu komedi ilgimi çekiyor benim.
Ataturkculugumuzu sorgulayanlara da bak hele ya. Her firsatta cark eden kendileri degil sanki. Hee erdogan gitsin diye ugrasiyorum. Istemiyorum onu kardesim. Oyumu da buna gore kullanirim. Sen de cit cikaramazsin :)
ama inan inançmış vs ilgisi yok,ben bilmiyorum başkanlık nedir,neden isteyeyim ben memnunum rejimin zararını görmedim sıradan bir halkım neden akp bunu görmüyor biz istikrarsızlık istemiyoruzkiO yüzden fazla tutmadılar Rahmetli Özal'ı..
Millet seviyor enkazı.
Kendini kemalist olarak tanimlayanlara sorman daha dogru olur. Benim ataturkculuk anlayisim ona ve devrimlerine sonsuz minnet ve saygi duymaktir.atatürkçü olmak ne demek?gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
ben chp akp koalisyonu diyorum,Bende bunu anlamıyorum işte...Düz mantıkla Akp.yi çözüm sürecinde eleştiriyorsan hdp ile koalisyon hayalleri kurmayacaksın,yada koalisyon hayali kuruyorsan Akp.ye meclise soktu diye kızmayacaksın o zaman.
Kendini kemalist olarak tanimlayanlara sorman daha dogru olur. Benim ataturkculuk anlayisim ona ve devrimlerine sonsuz minnet ve saygi duymaktir.
atatürkçü olmak ne demek?gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Her firsatta cark edenler belli belliAtaturkculugumuzu sorgulayanlara da bak hele ya. Her firsatta cark eden kendileri degil sanki. Hee erdogan gitsin diye ugrasiyorum. Istemiyorum onu kardesim. Oyumu da buna gore kullanirim. Sen de cit cikaramazsin :)
Hdp ilkelerini begendigim bi parti. Sadece akp gitsin, tayyip baskan olamasin diye oy vermedim fakat bu da sebeplerden bir tanesiydi elbette.Siz hdp ciyseniz saygı duyarım , yok değil akp gitsin diye hiç inanmadığınız hatta inandığınız değerlere ters partilere oy verirseniz , koalisyonlara komik organları eklerseniz tabiki sesim çıkar. Ha duyarsınız duymazsınız orası çok mühim değil.