CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

siz sadece kendi çevrenizdekilerden ibaret sanıyorsunuz gelin buradaki halkı görün hiç sizin gibi düşünmüyorlar,hdp nin oyları artmasın bu defa sandalye kaptırmamak için
neyse ne ben gerçekten ak parti çekilsin istiyorum diğerleri hükümeti kursun onlar neler yapıcak görelim koalisyona girmez inşallah ak parti bir dönem kendini geri çeksin halk bıktı artık sonuç iyimi kötümü olur hepimiz görelim

Kemal bey yine sozunu tutmadin.hani az oy alırsan istifa edicektin.

Ulusalcilar nerde bu arada.burda ataturk un adini kucuk yazinca yaygara koparanlar Atanin aponun pkk ve turk bayraginin bugun yanyana acilmasina pek sesszler.
AKP gitsin de Ata tefferuat mi oldu simdii.
Koalisyonu kursunlar da izleyelim biz de.hadi bakalim alkisladiniz oy verin gitsinler dediniz.akp silmek icin iyi bir firsat var onunuzde.yapinda görelim

Bakırköy- Hdp kutlama :KK51:

image.jpg

pkk yı yenimi farkettiniz,30 seneyi aşkın varlar,ısınma turlarında alışamadınızmı çözüm süreci yani,şimdide aramızdalar:KK48:
Çözüm sürecinden haberim var ve rahatsızlık duymuyorum,haberdeki ihtimaller ve insanların bu durumdan memnun oluşları üzerine yazdım. Çözüm sürecini başlatan akp, hdp yi meclise sokan vatan haini akp,ama birlikte koalisyon hayalleri kuran mhp-chp-hdp! Bu komedi ilgimi çekiyor benim.

Yeminle buradaki bu hırs, yazılanlar, durdukları tarafın anlamını bilmeyen yorumlar sayesinde oyum netleşti ve şimdi daha da eminim ki çok iyi yapmışım.
Hele burada; " Akape gitsinde sempatik Demirtaşa razıyım" diyen ve heryerde Turkçede Turkçe deyip Atatürk dedim mi zıplayan kişilerden biri bunu yazınca ve onlarca beğeni kazanınca , dedim ; -Nereye gidiyor bu millet yahu ?
..

Asgari ücretten şikayet eden sizler ,istikrar nasıl bozulacak farkında mısınız ? Zamanında koalisyon oldu da çok mu iyi oldu ? Enkaza döndü Türkiye.
..

Ha biraz öncede" Başı açık kişilerin akp ye oy vermesini anlamayıp, bunu yalakalık kabul eden, Turbanlılara ait bir parti olduğunu savunan çok bilmiş bir üyeye, beğenilerinizi de sunmuşsunuz.

Demek ki neymiş , sadece islam karşıtı olunduğu içinmiş bu düşmanlık.
..

Gerçekten buradaki yorumları okudukça şaşkına uğruyorum. Daha bir kararsın istiyorum gözüm.

Çözüm sürecinden haberim var ve rahatsızlık duymuyorum,haberdeki ihtimaller ve insanların bu durumdan memnun oluşları üzerine yazdım. Çözüm sürecini başlatan akp, hdp yi meclise sokan vatan haini akp,ama birlikte koalisyon hayalleri kuran mhp-chp-hdp! Bu komedi ilgimi çekiyor benim.
mhp hdp yi istemez,adam açık ve net söyledi,dağda savaşı bırakacaklarsa fakir fukaranın çocuğu doğuda şehit olmayacaksa böyle daha iyi

Yeminle buradaki bu hırs, yazılanlar, durdukları tarafın anlamını bilmeyen yorumlar sayesinde oyum netleşti ve şimdi daha da eminim ki çok iyi yapmışım.
Hele burada; " Akape gitsinde sempatik Demirtaşa razıyım" diyen ve heryerde Turkçede Turkçe deyip Atatürk dedim mi zıplayan kişilerden biri bunu yazınca ve onlarca beğeni kazanınca , dedim ; -Nereye gidiyor bu millet yahu ?
..

Asgari ücretten şikayet eden sizler ,istikrar nasıl bozulacak farkında mısınız ? Zamanında koalisyon oldu da çok mu iyi oldu ? Enkaza döndü Türkiye.
..

Ha biraz öncede" Başı açık kişilerin akp ye oy vermesini anlamayıp, bunu yalakalık kabul eden, Turbanlılara ait bir parti olduğunu savunan çok bilmiş bir üyeye, beğenilerinizi de sunmuşsunuz.

..

Gerçekten buradaki yorumları okudukça şaşkına uğruyorum. Daha bir kararsın istiyorum gözüm.
siz empati yapmadıkça muhalefet güçlenecek fark etmiyormusunuz,saray istemiyoruz dedik,başkanlık istemiyoruz dedik,taraflı cumhurbaşkanı istemiyoruz dedik duydunuzmu duymazdanmı geldiniz

..

..

..

dini karıştırmayalım,kimin ne olduğunu rabbim bilir,konuyu akp den dine çekmenin anlamı yok,yolsuzluklar neden oldu peki

..

..

..

10 milyon dolara keyfi dinezor diklirken ayıpladınızmı

mhp hdp yi istemez,adam açık ve net söyledi,dağda savaşı bırakacaklarsa fakir fukaranın çocuğu doğuda şehit olmayacaksa böyle daha iyi
Tam da söylemek istediğim bu! İnsanlar bu koalisyonun kurulma ihtimalinin yüzde sıfır olduğunu bile bile nasıl bir zafer sarhoşluğu ki olmayacak duaya amin diyorlar.işte bu durumda bu ülkenin kimlere emanet edileceği noktasında endişe duyuyorum. Ve evet sonuç demokratik, insanlar bunu hazmetmeli.

Tam da söylemek istediğim bu! İnsanlar bu koalisyonun kurulma ihtimalinin yüzde sıfır olduğunu bile bile nasıl bir zafer sarhoşluğu ki olmayacak duaya amin diyorlar.işte bu durumda bu ülkenin kimlere emanet edileceği noktasında endişe duyuyorum. Ve evet sonuç demokratik, insanlar bunu hazmetmeli.
13 senedir hazmetmeyi öğrendi halk iç güvenlik yasası

10 milyon dolara keyfi dinezor diklirken ayıpladınızmı

Bunlar hep boş sözler cryptic. Yapılanlarıda az söyleyin de objektif olduğunuzu anlayayım.

Hem ben işin burasında değilim ; hani biraz önce mhp koalisyonu kabul etmez demişsiniz ya , etseydi iyiydi diyenler çoğunlukta halbuki ..
İnsan elma yer gibi parti tutmaz. Elma mı yedim , sapını çöpe atmayayım da içindeki kurtların işine yarasın.. - aa onlar nerede , doğru ya onları da yedim " !

esnaf şimdiden ağlamaya başlamış bile :) şu saatten sonra ülkenin başına gelen her felakete oh çekerim hakettiler içim bile acımaz alın size koalisyon hükümeti :)

Bunlar hep boş sözler cryptic. Yapılanlarıda az söyleyin de objektif olduğunuzu anlayayım.

Hem ben işin burasında değilim ; hani biraz önce mhp koalisyonu kabul etmez demişsiniz ya , etseydi iyiydi diyenler çoğunlukta halbuki ..
İnsan elma yer gibi parti tutmaz. Elma mı yedim , sapını çöpe atmayayım da içindeki kurtların işine yarasın.. - aa onlar nerede , doğru ya onları da yedim " !
tamam yapıldı özalda yol yaptı telefon getirdi ikinci köprüyü yaptı 1 sencim,bu gün bir arkadaş diyorki akp öncesimi vardı,kim kıymet biliyor,dediğin gibi takım tutar gibi parti tutmaın anlamı yok,her hangi bir partin varmı de bana yok yemin ederim beğendiğim bir parti yok,ben rejim değişmesin diye oy verdim

X