- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
Ohoooo daha neleri var kediye de lahmacun yedirdi daha ne pislikler var.Ahhhha bak onu unuttum
Duyduğuma göre arabalarını bile kasko yerine ssk yaptırmış
Haaa bide abisi vardi bunun, insaat bekcisi. Yolsuzluga bak sen yolsuzluga, abiye kiyak is hemiiiiiii, seni gidi kilicdar seniiiii....Bi de bi akrabasını ssklı yaptıydı gıluşdar.
bence hdp li koalisyon olmaz hiç sanmıyorumBöyle bir hükümet es kaza kurulursa, elime çekirdek alıp izlemek isterim.selahattin demirtaş in da 40 yıllık siyasetçi gibi ahkâm kesmesi çok garip.bu ulke koalisyon hükümetlerini çok gördü,ama sanırım kendisi dagdaydi o sıralar pek gözlem yapamamış.
Belki hdp nin disardan destekledigi chp+mhp koalisyonu olabilir....bence hdp li koalisyon olmaz hiç sanmıyorum
aminnŞu akepeden bir kere kurtulma fırsatı bulmuşken bir daha başımıza salmasın Allah.Şu fırsatı iyi değerlendirip Chp'nin azınlık hükümeti kurulur umarım.
akp bırakmaz iktidarı sanmam asla bırakmazlarBelki hdp nin disardan destekledigi chp+mhp koalisyonu olabilir....
öylemiymiş ben niye hep yürüyerek gidiyorum bana öyle bir hizmet yok hahahah , valla millet uyandımı bilmem ben ak partş çekilsin isterim hdp chp mhp ne halt yerse yesin ülke batınca nasıl olsa yine ak partinin kucagına ağlayarak gelicek bu halk ki şimdiden pişmanlar bir seçim olsa şuan ak parti % 50 oy alır.Hahaha belediye otobüsleri ile oy vermeye götürmüyor muydu ak parti milleti. Yani millet az buçuk uyandı kabul edin hala bahaneler uydurmayın ama ya
akp libakanın sözleri aklıma geldi şimdi,seçimden sonra önümüzdeki 4 sene rahatız,özel uçağımızda olacak büyümemiz için bu gerekliŞu akepeden bir kere kurtulma fırsatı bulmuşken bir daha başımıza salmasın Allah.Şu fırsatı iyi değerlendirip Chp'nin azınlık hükümeti kurulur umarım.
siz sadece kendi çevrenizdekilerden ibaret sanıyorsunuz gelin buradaki halkı görün hiç sizin gibi düşünmüyorlar,hdp nin oyları artmasın bu defa sandalye kaptırmamak içinöylemiymiş ben niye hep yürüyerek gidiyorum bana öyle bir hizmet yok hahahah , valla millet uyandımı bilmem ben ak partş çekilsin isterim hdp chp mhp ne halt yerse yesin ülke batınca nasıl olsa yine ak partinin kucagına ağlayarak gelicek bu halk ki şimdiden pişmanlar bir seçim olsa şuan ak parti % 50 oy alır.
neden başkanlık sistemine hayır dedik,ordu sessiz farkındamısın yarın başkanlık,iç güvenlik yasası birleştir bakalım ne anlam çıkıyor,çokmu masum:) Sadece gülüyorum; sırf akp gitsin diye kimlerle masaya oturmak için dileklerde bulunuluyor ? Gerçekten komik bir durum ..
Akp nin diğer partilere kayan bir miktar :) oylarıyla ( ve yarısına zor ulaşmışken) neredeyse uzaya çıkılabileceği sanılıyor.
Ben gerçekten inanamıyorum; kimleri bir araya getirmeye çalışıyorsunuz farkında mısınız ? Bu mu şimdi partilerinize olan güvenleriniz? Bu kadar atıp tutulmasın bari ya.
Harbi sinirlerim bozuldu bir chp li olarak, mhp li olarak , akp li olarak , hdp li olarak düşündükçe bu kadar hırs insanı öldürür.
farah geldinmi,:)çözüm sürecinibiz tartışırken hepimiz eşitiz ne süreci derken yoktunda:)akp iktidarı bırakmaz gönlün ferah olsunKemal bey yine sozunu tutmadin.hani az oy alırsan istifa edicektin.
Ulusalcilar nerde bu arada.burda ataturk un adini kucuk yazinca yaygara koparanlar Atanin aponun pkk ve turk bayraginin bugun yanyana acilmasina pek sesszler.
AKP gitsin de Ata tefferuat mi oldu simdii.
Koalisyonu kursunlar da izleyelim biz de.hadi bakalim alkisladiniz oy verin gitsinler dediniz.akp silmek icin iyi bir firsat var onunuzde.yapinda görelim
pkk yı yenimi farkettiniz,30 seneyi aşkın varlar,ısınma turlarında alışamadınızmı çözüm süreci yani,şimdide aramızdalarBugün benim tanıdığım bütün mhp liler hdp lilere teröristler diye bağırıyor,siz iki partinin birarada olduğu koalisyon hayalleri kuruyorsunuz.lütfen biraz özeleştiri yapın bugün tayyip erdoğan i başınıza musallat eden bu zihniyet işte,adam gibi muhalefet partisi olsaydı birşeyler kendinize dikte ediliyor hissine kapilmazdiniz yıllarca. Bugün herkes kazandı,herkes zafer sarhoşu, herkes kolkola ama bu tablo çok korkunç!
mhp hdp koalisyonu beklemiyorum mhp li çok arkadaşım var,kendilerine saygım sevgim sonsuz partiyede,ama sonumuz mhp ye kalsaydı akp 30 sene daha iktidarda olurduBugün benim tanıdığım bütün mhp liler hdp lilere teröristler diye bağırıyor,siz iki partinin birarada olduğu koalisyon hayalleri kuruyorsunuz.lütfen biraz özeleştiri yapın bugün tayyip erdoğan i başınıza musallat eden bu zihniyet işte,adam gibi muhalefet partisi olsaydı birşeyler kendinize dikte ediliyor hissine kapilmazdiniz yıllarca. Bugün herkes kazandı,herkes zafer sarhoşu, herkes kolkola ama bu tablo çok korkunç!