Ya bişey sorcam şu dışardan desteklemek ne demek niri anlatsın.
Kurulan hükümette yer almıyorsun ama güven oyuyla destek veriyorsunYa bişey sorcam şu dışardan desteklemek ne demek niri anlatsın.
herkesin görüşü ve anladığı kendine canımCHP MHP ile koalisyon yapmaz çünkü milletvekili sayısı yetersiz
Acaba düşünmüyormusunuz ekmel beyleyi neden aday gösterdikleri hala anlamadınız mı bu kadar neyse ya anlamassınız
Hımmm şimdi anlaşıldı.Kurulan hükümette yer almıyorsun ama güven oyuyla destek veriyorsun
Güven oyumuKurulan hükümette yer almıyorsun ama güven oyuyla destek veriyorsun
Haklısın kuzumherkesin görüşü ve anladığı kendine canım
Ee Mhp Akp ile koalisyona yanasmayinca sen dememis miydin parti cikarlarindan muhim kurun bu koalisyonu bir şekilde.Bende bunu anlamıyorum işte...Düz mantıkla Akp.yi çözüm sürecinde eleştiriyorsan hdp ile koalisyon hayalleri kurmayacaksın,yada koalisyon hayali kuruyorsan Akp.ye meclise soktu diye kızmayacaksın o zaman.
kadesa ben kime geldiğini biliyorum o lafların. bakıyorum ayna.
:)
ama inan çokta umursamıyorum.
nedeninide biliyorum.
bknz. kardeş olayı:)
özele bak canım..hoca sana taktı oky :))
kardeş olayı ne?
özele bak canım..
olsun kadesa alışığım. malum kaç senelik üyeyim bu sitede.
üzülmem ben tatlım. nolacak. dediğim gibi oralı olmuyorum. nereye kadar gidecek onu merak ediyorum o kadar:)Sarınışımı kimler üzdü bakalım..
üzülmem ben tatlım. nolacak. dediğim gibi oralı olmuyorum. nereye kadar gidecek onu merak ediyorum o kadar:)