Aynen bekleyip görücez ama başta uzulmustum seçim sonucuna ama bence hayirli olacak Ak parti ve seçmen bi silkelenecek şimdi diğer partiler kendi menfaatini düşünüp birinci partiye kapılarını kapatıcak halk daha 48 saat gecmeden simdi ne olacak demeye başladı, basta esnaf mhplisi chplisi akplisi hatta hdplisi hepsi simdi ne olacak eskiye gerimi donecez diyor bu tedirginlik ak partiye yariyacak ak parti iyi bi dille millete diyecekki biz hukumet kurmak istedik halkimizi dusunduk devletimizi dusunduk ama bizimle kimse olmadi. geriye 3 parti var eger bunlar birlesmeye baslarsa ki daha dedikodusu bile tabanda catirdi baslatti chpli taban hdp istemiyor.mhpliler zaten hdp istemiyor her biri akpyle kurarsa ki buda tukürdüklerini yalamak oluyor.yani burda avantajli yine ak parti ve hdp mhp chp tukurduklerini cok güzel yalayacaklar.oylarımızı kullandık şu anda bize düşen görev beklemek.. bekleyip görmekk
nemi yaptı hiç bişeyyy dişlerini sıkmaktan başkaa...baksana seçimlerde tek parti çıkamayınca akp .. adam ne kadar sevindi sanki tek başına iktidar olmuş gibi..şaşkın ayoll...Herşeyin suçlusu rte zaten muhalefetin hiç suçu yok dimi chp ne yaptı bu arada sormak lazım
hep zaten kibiri büyüklenmesi yüzünden bu hale geldik halkın üzerinde korkuyla liderlik yapmaya çalıştı evet hdp nin barajı aşıp meclise girmesine çok üzülüyorum ben vergilerimin onların cebine gideceğini düşündükçe çıldırıyorum ama tek elden yönetime de bir son verilmesi gerekiyorduKoalisyondan neden bu kadar korkuyorsunuz?
Zamanında birileri bu işi beceremediyse şimdikilerin sucu ne? Hoş akp gibi kibirden gözü dönmüş, illa benim dediğim olacak diyen bir partiyle koalisyon elbette zor olur o yuzden onu sokmamak en iyisi.
İktidarın tek kişinin elinde oldugu, monarşinin kralına dönmüş yönetim biçimindense koalisyon olsun. Herkesin sesi çıksın. Halkın tek bir kesiminin istekleri doğrultusunda yaşamaktan yıldım.
Bir kişinin istediği olacağına, kimsenin istediği olmasın.
bir tane olmadığı için olabilirmi. hatta en baştakinin ayyaş dediği için meselaiştee budurrr.. oky.. hangi parti olursa olsun bir tane salak bunu yaptı diye düşüncen değişmez.. doğrusuda olan budurr.. eee peki neden akp nin seçmenlerinden birileri böyle salaklıklar yaptıklarında burada tüm akp lileri topa diktinizzz....????*
bende sizin gibi düşünüyorum belki de hayırlısı böyledir.Aynen bekleyip görücez ama başta uzulmustum seçim sonucuna ama bence hayirli olacak Ak parti ve seçmen bi silkelenecek şimdi diğer partiler kendi menfaatini düşünüp birinci partiye kapılarını kapatıcak halk daha 48 saat gecmeden simdi ne olacak demeye başladı, basta esnaf mhplisi chplisi akplisi hatta hdplisi hepsi simdi ne olacak eskiye gerimi donecez diyor bu tedirginlik ak partiye yariyacak ak parti iyi bi dille millete diyecekki biz hukumet kurmak istedik halkimizi dusunduk devletimizi dusunduk ama bizimle kimse olmadi. geriye 3 parti var eger bunlar birlesmeye baslarsa ki daha dedikodusu bile tabanda catirdi baslatti chpli taban hdp istemiyor.mhpliler zaten hdp istemiyor her biri akpyle kurarsa ki buda tukürdüklerini yalamak oluyor.yani burda avantajli yine ak parti ve hdp mhp chp tukurduklerini cok güzel yalayacaklar.
bizim kemal işte aynı kemal :) plansız boş konuşan beceriksiz pek ciddiye almamak gerekiyo :)nemi yaptı hiç bişeyyy dişlerini sıkmaktan başkaa...baksana seçimlerde tek parti çıkamayınca akp .. adam ne kadar sevindi sanki tek başına iktidar olmuş gibi..şaşkın ayoll...
O koskoca lider (!) Çok ayıp :)bizim kemal işte aynı kemal :) plansız boş konuşan beceriksiz pek ciddiye almamak gerekiyo :)
Şükür kavuşturana diyerek yorumuma girişeyim şimdi,malum banlıydık
Öhöm ..
Şimdi %41 civarında oy alarak başarısız oldugumuza dair ikna olanlara yüzdelerine dönüp bir bakmalarını isterim,parlamenter sistemin tarifi pekte mümkün olmayan bir yanıdır ne kadar mantıklı sebeblere dayandırırsan dayandır madem halkın iradesi söz konusu, yüksek olan ses pastada yüksek olan dilimi avuçlar/avuçlamalı
Ayrıca burada günlerdir okudugum şişirilmiş bir hdp balonun sürekli akp tarafından meclise sokuldugu savunuluyor
A benim çok sevgili hümanist kardeşlerim siz degil misiniz çok seslilik isteyen ? Bunu daimi mesajları içerisinde ara ara dipnot şeklinde yazarak ifade edip gerek yazınızla gerek tarzınızla neşr ve mudafaa eden ''HDP mitingindeki patlamada'' çok sevgili kardeşlerinize üzülüp az kalsın karalar giyerek yas baglayacak olan ? Ee şimdi ne oldu da Akp tü kaka oldu bu konuda efendim ? Zaten hümanistligin dibini afrodizyak etkisiyle bulmuş durumdasınız, zamanlar arası habire kelebek etkisi hissiyatıyla yolculuk edip oradan buradan tarihin tozlu sayfalarını öksüre öksüre araştırıp ''Yaaeww biz kürtlere aslında çok çektirmişiz beee '' diyerek haklı bulma gayretine bürünen ?
Kaldı ki adamların iligine kadar sömürenlerin kimler oldugu ortada :) Yazalım mı isterseniz bir bir ? Bakalım hangi sebeblerden ötürü ayaklanmış bu Kürtler..Tartışmak isteyenle dibine kadar varım,doguda yaşadım,büyüdüm neyin ne oldugunu az çok sahil şeridinde yaşayandan çok daha iyi bilebilecek durumdayım malum yakınlık mertebemiz var :)
Gelelim yine asıl konumuza; işin özü AKP sizin humanist çagrılarınıza kulak verdi efenim soktu HDP 'yi meclise,sizleri muhatap aldı (!) haklı buldu.Eger bizi dinleseydi ohooo neler diyecektik ama işte liderimiz bir de size kulak vermek istedi zaar ! Olsun saygılar,hürmetler..
Koalisyonun yapılacaksa ne CHP ne de HDP ile yapılmaması taraftarıyım..MHP'ye tavım/tavız en azından eski partim :)
Hürmetler efenim.!
ezbere konuşmayın zekanız yetmediği yerde ATAM diye atılmayın
Atatürk herkesin sizin değil yeter yaa gidin selonuzu savunun sahte atatürkçüler
kesinlikle ve şöyle bir geçmişe bak hepte yalamamışlarmıdırr.. offf yaaa hiçmi değişmez bir insann..Aynen bekleyip görücez ama başta uzulmustum seçim sonucuna ama bence hayirli olacak Ak parti ve seçmen bi silkelenecek şimdi diğer partiler kendi menfaatini düşünüp birinci partiye kapılarını kapatıcak halk daha 48 saat gecmeden simdi ne olacak demeye başladı, basta esnaf mhplisi chplisi akplisi hatta hdplisi hepsi simdi ne olacak eskiye gerimi donecez diyor bu tedirginlik ak partiye yariyacak ak parti iyi bi dille millete diyecekki biz hukumet kurmak istedik halkimizi dusunduk devletimizi dusunduk ama bizimle kimse olmadi. geriye 3 parti var eger bunlar birlesmeye baslarsa ki daha dedikodusu bile tabanda catirdi baslatti chpli taban hdp istemiyor.mhpliler zaten hdp istemiyor her biri akpyle kurarsa ki buda tukürdüklerini yalamak oluyor.yani burda avantajli yine ak parti ve hdp mhp chp tukurduklerini cok güzel yalayacaklar.
Tabiki kakaom iyidir iyidir bir de böyle deneyelim :) Madem tek basına iktidarı parlamenter sistem hasebiyle kucaklayamadık e olsun bakalım o zaman ne diyecekler :)Chp ve Hdp muhalefette kalmalılarr..mecliste olsunlar.. mecliste çok renklilik iyidirr.. ama yönetimde adam gibi adamlar lazımm ülke yönetimi .. öyle tek başına iktidar olmuş gibi çocuk gibi sevinenlerin işi değill..
Keşke bu olsa bende bırakırdım ve dediğin gibi izlerdim ama tatlım 15 senedir bu bırakmaları toparlayamadık ..ki düşünsene seyretmek için bıraktın ne olur tekrar bir geri dönüş ve tekrar toparlamaa..adamların beceriksizliklerini topla topla nereye kadar ..Tabiki kakaom iyidir iyidir bir de böyle deneyelim :) Madem tek basına iktidarı parlamenter sistem hasebiyle kucaklayamadık e olsun bakalım o zaman ne diyecekler :)
Denenmişin denemesi olmaz diye yazılır genelde buralarda ammmaaaa halk böyle istedi kolları sıvayalım bakalım
Aslında ben Tayyib'in yerinde olsam koalisyona hiç bulaşmam hdp,mhp,chp üçlüsüne bırakırım sazı uzaktan izlerim :)
Ahhh keşke bu olsa keşke
O koskoca lider (!) Çok ayıp :)