CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Koalisyondan neden bu kadar korkuyorsunuz?
Zamanında birileri bu işi beceremediyse(!) şimdikilerin sucu ne? Hoş akp gibi kibirden gözü dönmüş, illa benim dediğim olacak diyen bir partiyle koalisyon elbette zor olur o yuzden onu sokmamak en iyisi.
İktidarın tek kişinin elinde oldugu, monarşinin kralına dönmüş yönetim biçimindense koalisyon olsun. Herkesin sesi çıksın. Halkın tek bir kesiminin istekleri doğrultusunda yaşamaktan yıldım.
Bir kişinin istediği olacağına, kimsenin istediği olmasın.

Son düzenleme:
oylarımızı kullandık şu anda bize düşen görev beklemek.. bekleyip görmekk
Aynen bekleyip görücez ama başta uzulmustum seçim sonucuna ama bence hayirli olacak Ak parti ve seçmen bi silkelenecek şimdi diğer partiler kendi menfaatini düşünüp birinci partiye kapılarını kapatıcak halk daha 48 saat gecmeden simdi ne olacak demeye başladı, basta esnaf mhplisi chplisi akplisi hatta hdplisi hepsi simdi ne olacak eskiye gerimi donecez diyor bu tedirginlik ak partiye yariyacak ak parti iyi bi dille millete diyecekki biz hukumet kurmak istedik halkimizi dusunduk devletimizi dusunduk ama bizimle kimse olmadi. geriye 3 parti var eger bunlar birlesmeye baslarsa ki daha dedikodusu bile tabanda catirdi baslatti chpli taban hdp istemiyor.mhpliler zaten hdp istemiyor her biri akpyle kurarsa ki buda tukürdüklerini yalamak oluyor.yani burda avantajli yine ak parti ve hdp mhp chp tukurduklerini cok güzel yalayacaklar.

Bende bazı üyeler sessiz gitti diyordum meğer bugünü beklerlemiş e hadi size kolay gelsin
Niyeyse ağır geldi bunlara kaldıramadılar

Yani şu hdpnin tayyip nefreti de herşeyleri gibi yapmacık.
Hadi biz sevmiyoz tayyibi de siz neden sevmiyorsunuz ki???
Pkkyı muhatap alıp masaya oturan kim var ki tayyipten başka???

hep zaten kibiri büyüklenmesi yüzünden bu hale geldik halkın üzerinde korkuyla liderlik yapmaya çalıştı evet hdp nin barajı aşıp meclise girmesine çok üzülüyorum ben vergilerimin onların cebine gideceğini düşündükçe çıldırıyorum ama tek elden yönetime de bir son verilmesi gerekiyordu

bir tane olmadığı için olabilirmi. hatta en baştakinin ayyaş dediği için mesela

bende sizin gibi düşünüyorum belki de hayırlısı böyledir.

Chp ve Hdp muhalefette kalmalılarr..mecliste olsunlar.. mecliste çok renklilik iyidirr.. ama yönetimde adam gibi adamlar lazımm ülke yönetimi .. öyle tek başına iktidar olmuş gibi çocuk gibi sevinenlerin işi değill..

ezbere konuşmayın zekanız yetmediği yerde ATAM diye atılmayın
Atatürk herkesin sizin değil yeter yaa gidin selonuzu savunun sahte atatürkçüler

zeka konusunda mune ilgilenir seninle.

Atatürkçüyüm ve hdp yi bir kez bile savunmadım.hatta benim gibi bir çok kişi öyle.

lütfen ortaya laf atma isim ver o zaman zekanı konuştur bizde görelim.

kesinlikle ve şöyle bir geçmişe bak hepte yalamamışlarmıdırr.. offf yaaa hiçmi değişmez bir insann..

Tabiki kakaom iyidir iyidir bir de böyle deneyelim :) Madem tek basına iktidarı parlamenter sistem hasebiyle kucaklayamadık e olsun bakalım o zaman ne diyecekler :)

Denenmişin denemesi olmaz diye yazılır genelde buralarda ammmaaaa halk böyle istedi kolları sıvayalım bakalım

Aslında ben Tayyib'in yerinde olsam koalisyona hiç bulaşmam hdp,mhp,chp üçlüsüne bırakırım sazı uzaktan izlerim :)

Ahhh keşke bu olsa keşke

Keşke bu olsa bende bırakırdım ve dediğin gibi izlerdim ama tatlım 15 senedir bu bırakmaları toparlayamadık ..ki düşünsene seyretmek için bıraktın ne olur tekrar bir geri dönüş ve tekrar toparlamaa..adamların beceriksizliklerini topla topla nereye kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…