CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,AKP’nin olmadığı bir koalisyon önerdi.

Keşke bu olsa bende bırakırdım ve dediğin gibi izlerdim ama tatlım 15 senedir bu bırakmaları toparlayamadık ..ki düşünsene seyretmek için bıraktın ne olur tekrar bir geri dönüş ve tekrar toparlamaa..adamların beceriksizliklerini topla topla nereye kadar ..
revadır bebişim inan bana revadır :))

Şart !

Valla o bebek katilini bebek katili ettirenlerin kimler oldugu ortada önce onlar bir çıksın şu er meydanına pardon kadın meydanına..

Kürdün hakkını gözetmeyen ismet'ten başlasak günümüze kadar abaw liste epeyi kabarık :KK70:

bizim kemal işte aynı kemal :) plansız boş konuşan beceriksiz pek ciddiye almamak gerekiyo :)
ama öyle deme düşünsene TÜRKİYEMİN şunun yönettiğinii. ay ALLAH korusunn..o kadar beceriksiz, okadar plansız, o kadar boş konuşuyorki yeminlen uykum geliyor o konuşunca..

ama öyle deme düşünsene TÜRKİYEMİN şunun yönettiğinii. ay ALLAH korusunn..o kadar beceriksiz, okadar plansız, o kadar boş konuşuyorki yeminlen uykum geliyor o konuşunca..
Kadın kadın niye öyle diyorsun belki adamın basireti baglıdır iktidar gidince açılmıştır o dilcagız..

Unuttugu projeleri aklında tutuyordur artık bir bir..Lütfen kakao !

RTE'nin ülkeyi nasıl yönettiğinide gördük kakao hanım,sat sat bitiremedi ülkeyi değilmi..
İnsanları dinle imanla kandırdı hadi yanlış de..

Evet bende bu celiskilerden bahsettim. Akp yi hdp nin meclise girmesinden sorumlu tutanlar suan hdp ile koalisyon hayali kuruyor, değinmek istediğim bu. Akp bu anlamda en ılımlı parti, bence prensipte anlaştıktan sonra hepsiyle koalisyon kurabilir.
ben hayal kurmuyorum.asla istemiyorum da ama dolmabahçede bu koalisyonun temeli atıldı zaten:KK51:

Valla o bebek katilini bebek katili ettirenlerin kimler oldugu ortada önce onlar bir çıksın şu er meydanına pardon kadın meydanına..

Kürdün hakkını gözetmeyen ismet'ten başlasak günümüze kadar abaw liste epeyi kabarık :KK70:
oralara kadar gidersek neler çıkar ortaya teee.. işteee bir tanesi..

1. 22 Ekim 1919’da, İstanbul Hükümeti’yle Heyet-i Temsiliye arasında yapılan Amasya Görüşmeleri sonrası hazırlanan protokollerden birinde (2. Protokol), Atatürk Kürtlere özerklik vaad etmiştir!

2. Koçgiri İsyanı’ndan sonra Haziran 1921’de TBMM’de yapılan bir gizli oturumda Kürtlere özerklik verilmesi kararlaştırılmı ştır!

3. 10 Şubat 1922’de TBMM’de yapılan bir gizli oturumda Kürtlere özerklik verilmesi kararlaştırılmı ştır!

4. Atatürk 16/17 Ocak 1922 tarihinde çıktığı İzmit seyahatinde “Kürtlere özerklik verileceğini” söylemiştir!

5. Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı yıllarındaki konuşmalarında “Kürdistan” tabirini kullanması “bağımsız Kürdistan”ı tanıdığının işaretidir!

Yeni nesil koalisyon nedir bilmez 90'lı yılları, skandalları, bol koalisyonlu zamanları yaşamış biriyim ve yeni nesil bi koalisyonu görsün diyorum.
Tayyip Erdoğan'dan haz eden biri değilim ama onu sevmemem Hdp'ye oy vermeme neden olmadı, olmaz da.
30.000 şehidi yok sayıp, şehit annelerinin yüreklerini dağlayanlar, bir kereden birşey olmaz aman Akp'nin oyu artmasın deyip Hdp'ye oy verenler umarım sizin de ocağınıza bir gün şehit ateşi düşer ancak o zaman yanlışınızı anlarsınız.
Mhp'nin, Chp'nin oyları artsaydı ama Hdp barajı geçemeseydi artık bundan sonra ki günler oldukça sancılı geçecek.
Aslında Chp, Mhp, Hdp koalisyonu olsun bi görsünler bakalım özgürlük isteyen, bağımsızlık isteyen, Atatürk heykellerini yıkıp Apo'nun heykelini dikeceğiz diyenler nasıl ülke yönetecek.
Tayyip'in çözüm süreci zırvalığı herşeyi buraya getirdi bu herifler yarın öbür gün özerklik isteyecek, Kürdistan isteyecek.
Onu da verecekler, vermezseniz silah bırakmayız diyecekler ahh ahh 99'da Ecevit Apo'yu asamadı gerçi Amerika'nın bize gönderdiği adamı asması beklenemezdi, sürpriz olurdu.
Şu anda ülkenin kaderi Bahçeli'nin elinde Akp ile koalisyon yaparsa belki belirsizlik ortamı sona erer ama hiç kimse koalisyona yanaşmaz ise zaten Mhp Hdp ile koalisyon yaparsa tüm oylarını kaybeder o vakit erken seçim kaçınılmaz.
90 gün sonra yine koalisyon çıkarsa bir 90 gün daha belirsizlik olur bu Akp'nin oylarını katlar Tayyip çıkar işte ben hükümeti kurun dedim ama kuramadılar ülkeyi, ekonomiyi ne hale getirdiler der ve Akp kaybettiği oyları geri alır.
Hdp'nin olası terör, şiddet içeren söylemleri oylarını kaybettirir açıkcası bu sene belirsizlik dolu bir yıl olacak ve bu ekonomimize, ülkemize çok şey kaybettirecek.
Siyasetçilerimiz özellikle Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Davutoğlu kibiri, egoyu bir kenara bırakıp ülkelerini düşünmeliler.

zeka konusunda mune ilgilenir seninle.

Atatürkçüyüm ve hdp yi bir kez bile savunmadım.hatta benim gibi bir çok kişi öyle.

lütfen ortaya laf atma isim ver o zaman zekanı konuştur bizde görelim.
kadesa ben kime geldiğini biliyorum o lafların. bakıyorum ayna.
:)
ama inan çokta umursamıyorum.
nedeninide biliyorum.
bknz. kardeş olayı:)

Son düzenleme:
E tamam madem ataturk kurdistan vaadi vermis ne diye chpden hdpye giden oylari -ki bence bunlar yuzde belki 1 - ataturke ihanet sayiyosunuz ?

MHP CHP ile koalisyon yapacak tabi nasılki ekmelettin ihsanoğlunu çatı adayı yaptılarsa
üni den sınıf arkadaşı olan devlet bahçeli ve kemal kılıçdaroğlu uzlaşacak HDP ise dışarıdan destek verecek

şuradan AKP ye el sallamak istiyorum :KK54::KK54:

Akepeliler de Atatürk'ü bir sever bir sever,sormayın gitsin.Andımız kaldırılırken,devlet dairelerinden TC yazıları kaldırılırken,Rte "milliyetçiliği ayaklar altına aldık" derken,"Atatürk" adını ağzına almamak için ondan Gazi Gazi diye bahsederken, çözüm süreci falan filan ayağına Apo'yla pazarlıklar yapılırken Atatürk değerlerine hiç zeval gelmemişti çünkü,şimdi Hdp barajı aşınca geldi.Siz önce hdp kimin sayesinde var ve mecliste önce onu bi düşünün de milletin Atatürkçülüğünü sorgulamak gibi haddiniz olmayan işlere ondan sonra kalkışırsınız.
oylar düşünce tüm ahali birden milliyetçi oldu.gözlerim yaşarıyor doğrusu.gurur duyuyorumEn Büyük TÜRKİYE

MHP CHP ile koalisyon yapacak tabi nasılki ekmelettin ihsanoğlunu çatı adayı yaptılarsa
üni den sınıf arkadaşı olan devlet bahçeli ve kemal kılıçdaroğlu uzlaşacak HDP ise dışarıdan destek verecek

CHP MHP ile koalisyon yapmaz çünkü milletvekili sayısı yetersiz
Acaba düşünmüyormusunuz ekmel beyleyi neden aday gösterdikleri hala anlamadınız mı bu kadar neyse ya anlamassınız

Ben de boyle dusundum ama belki de umut ediyoruz sadece bilemedim...

X